My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie ma to jak dobrze zacząć tydzień:
1. Chyba zgubiłam komórkę służbową
2. Dopiero pod praca zorientowałam się, że nie wzięłam z domu służbowego lapka, musiałam sie wracać, jestem pół godziny w plecy
3. Ekspres do kawy przechodzi konserwację
Arienka gratulacje po raz drugi, teraz to już mozesz się cieszyć "pełną gębą"
Czy wiadomo co u Lamamy? Nie dam rady czytać wstecz
Psotka będzie dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 10:06
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualnymomo1009 wrote:Nie ma to jak dobrze zacząć tydzień:
1. Chyba zgubiłam komórkę służbową
2. Dopiero pod praca zorientowałam się, że nie wzięłam z domu służbowego lapka, musiałam sie wracać, jestem pół godziny w plecy
3. Ekspres do kawy przechodzi konserwację
Arienka gratulacje po raz drugi, teraz to już mozesz się cieszyć "pełną gębą"
Czy wiadomo co u Lamamy? Nie dam rady czytać wstecz
Psotka będzie dobrze
1. Dobrze, będzie święty spokój.
2. Po co wracałaś? I tak nie masz komórki, więc nie wiadomo jakie będą "zadania na dziś".
3. I to jest powód, żeby udać się do pobliskiej kafejki. I tak nie masz komórki (a jakbyś chwilę pomyślała, to nie miałabyś też lapka) więc co Ci tam?
Lamama robi odwyk od forum.
Tamka, momo1009, konwalianka lubią tę wiadomość
-
Jeju jak fajnie sie zrobiło od tych zielonych kropek i sywaczkow nowych..
Kto tam następny testuje ?Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualnyLena83 wrote:Jeju jak fajnie sie zrobiło od tych zielonych kropek i sywaczkow nowych..
Kto tam następny testuje ?
Ja tabelki przeklejać nie będę, bo mnie ktoś ostatnio odsądził od czci i wiary za to, że nią świecę po oczach. Nawet nie wiem gdzie jest...
Lena83 lubi tę wiadomość
-
marnut wrote:1. Dobrze, będzie święty spokój.
2. Po co wracałaś? I tak nie masz komórki, więc nie wiadomo jakie będą "zadania na dziś".
3. I to jest powód, żeby udać się do pobliskiej kafejki. I tak nie masz komórki (a jakbyś chwilę pomyślała, to nie miałabyś też lapka) więc co Ci tam?
Lamama robi odwyk od forum.
No i poprawiłaś mi humor
A punkt 1 wypowiedziałam nawet jakieś 10 minut temu w pokoju na głos
Myślałam, że może Lamama robiła dziś drugi test i przybiegnie z dobra nowiną. Miejmy nadzieję, że po prostu nie zdążyła przybiec
Miłego dnia!********Gang 18+********
kochane zarażam zarażam się od was zielonymi kropkami
Lamama zostawiła nas z niewiadomą jak to mój małż mówi nie ma to jak zona zakręci tyłkiem a potem zostawi męża na baczność i pójdzie na zakupyMalenq, Tamka, konwalianka, Lamama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie, nie Momo, Lamama zapowiedziała, że co najmniej dwa dni na forum jej nie będzie, bo się zaczęła schizować i ma zwidy testowe i się nakręca i chce odwiedzić psychiatrę
.
Maniek - albo nie patrz na wykres, albo zamów nowy monitor zanim pierd*lniesz starym. Wyżej dupy nie podskoczysz, trzeba wspomóc kolejny cykl i nad tym myśleć.
-
marnut co Ci powiem to Ci powiem ale mądra z Ciebie kobieta.
Inofolic niebawem do mnie przyjdzie niemniej jednak wciaż zastanawiam się nad dongiem...boje się że za dużo tych wspomagaczy...można tego świństwa tyle brać na raz?? - pytanie do zadongowanychManiek
-
MAŃKU Kochana gdybyś była gdzieś bliżej to bym Cię teraz przytuliła
. Może faktycznie rzucenie monitorem jest dobrym rozwiązaniem, bo Cię wykres nie będzie stresował. Świat już zna takie przypadki, ze po resecie staraniowym ni stąd ni zowąd dwie kreski wyskakują
A jak nie, to ja Ci pewnie trochę potowarzyszę, bo coś ostatnio nachodzą mnie myśli, ze nie dane nam być rodzicami
********Gang 18+********
nick nieaktualnyDzięki
. Tu się Maniuś szykuje silna grupa pod wezwaniem Dongowo-Inofolicowym w przyszłym cyklu
.
Z tego co pamiętam:
Inofolic 2x1 saszetka dziennie,
Dong do 3x dziennie (jeśli nie będziesz się źle czuła).
Nie wydaje mi się, żeby były to środki inwazyjne, które można przedawkować - w każdym razie opis na to nie wskazuje. -
momo1009 wrote:MAŃKU Kochana gdybyś była gdzieś bliżej to bym Cię teraz przytuliła
. Może faktycznie rzucenie monitorem jest dobrym rozwiązaniem, bo Cię wykres nie będzie stresował. Świat już zna takie przypadki, ze po resecie staraniowym ni stąd ni zowąd dwie kreski wyskakują
A jak nie, to ja Ci pewnie trochę potowarzyszę, bo coś ostatnio nachodzą mnie myśli, ze nie dane nam być rodzicamimomo1009, MANIEK lubią tę wiadomość
-
MANIEK wrote:marnut co Ci powiem to Ci powiem ale mądra z Ciebie kobieta.
Inofolic niebawem do mnie przyjdzie niemniej jednak wciaż zastanawiam się nad dongiem...boje się że za dużo tych wspomagaczy...można tego świństwa tyle brać na raz?? - pytanie do zadongowanych29zł za 20 saszetek
Lena83 lubi tę wiadomość
-
ehh szkoda gadać.. dziś jeszcze jade do mojej b dobrej koleżanki - starała się 1,5 roku i w tym miesiącu rodzi...cieszę się razem z nią bo 1,5 roku to full czasu..niemniej jednak że tak powiem żal mi d**ę ściska....
a tak się zastanawiam chyba przestane mierzyć tempke już w tym cyklu. bo mnie to zwyczajnie wkur**ia
Maniek
-
Biedroneczka83 wrote:mój szwagier walnął w monitor jak mu gra nie poszła i co gra grą a monitor do wymiany
. Wcale Mańka nie namawiam na dodatkowe wydatki
********Gang 18+********
Biedroneczka83 wrote:ja dziś bede mieć Infolik albo od gina albo go kupie
29zł za 20 saszetek
A co to ten infolic?Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Biedroneczka83 wrote:ja dziś bede mieć Infolik albo od gina albo go kupie
29zł za 20 saszetek
MANIEK lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...