My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Anastazjaaa wrote:Trzymam kciuki
A torbieli będzie zero
a tak patrzę na wykres i prawie równo idziemy ... zobaczymy czy ovu też będzie tak samo to moze na testowanie też razemAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEhhh, u mnie cała noc nie moja - najpierw nosiłam syna, bo ząbkuje i aż zanosi się płaczem (przez sen!) i się wybudza, potem córce śniło się, że brat zabrał jej konika (jakiego konika???) i przez 2h domagała się z płaczem jego zwrotu
.
Moja wymiana zdań z Małżem wczoraj wieczorem:
Małż: - Co Ty tak oglądasz na tym komputerze, Kochanie?
- Donga.
M: - E..ale wiesz..ja się naprawdę dzisiaj postaram..
.
Lena83, Katjaa, MANIEK, Czarnula87, konwalianka, LaRa, Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Ja po intensywnym weekendzie - tzn udało sie zalatwic jedna sprawe ktora była mi jak kula u nogi.
Oddałam .... Jeden problem w zyciu mniej.
Dzis ginek - zobaczymy co mi powieMoże kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
marnut wrote:Ehhh, u mnie cała noc nie moja - najpierw nosiłam syna, bo ząbkuje i aż zanosi się płaczem (przez sen!) i się wybudza, potem córce śniło się, że brat zabrał jej konika (jakiego konika???) i przez 2h domagała się z płaczem jego zwrotu
.
- Donga.
.
Wiesz - ja lubie za dialog z mężem a nie za bezsenność, ząbkowanie i koszmarymarnut, Nieukowa lubią tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
marnut wrote:Ehhh, u mnie cała noc nie moja - najpierw nosiłam syna, bo ząbkuje i aż zanosi się płaczem (przez sen!) i się wybudza, potem córce śniło się, że brat zabrał jej konika (jakiego konika???) i przez 2h domagała się z płaczem jego zwrotu
.
- Donga.
.
marnut, Lamama lubią tę wiadomość
-
Biedronka a kiedy przewidujemy owu?
Czwartek? Piątek?Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Anastazjaaa wrote:I razem na lipcowki
Widzę, że dziś wszyscy do gina - dobrze że nie do tego samego bo by kolejka byłaBiedroneczka83, Lamama lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Nie wiem o czym wczoraj-dziś rozmawiałyście i nie mam siły i czasu poczytać, może wieczorem ;/
po wczorajszej gorączce nie ma prawie śladu, dziś 37,4-37,5 za to dalej kości łupią więc to chyba jakiś wirus ;/
Dzielnie poszłam do roboty i mam zamiar dzisiaj płynąć jak żaglowiec po labie, bez spiny, bo nie mam siły na nic więcej. Oby mi to przeszło jak najszybciej...Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 08:32
-
Cześć wszystkim
w życiu nie nadrobie co się w weekend działo -jakiś sskrót poproszę
. U mnie bez specjalnych zmian, w weekend trochę popilam (przy czym trochę to złe słowo, bo wczoraj byłam ledwo zywa) i tempka w niedzielę nie zmierzona. Jestem na etapie nigdy więcej alkoholu i papierosów -tak mi się jakoś dobrze z męża siostrzenica gadalo ze rano wyszlo na to ze po 1l na glowe poszlo i kazda wypalila wieczorem 2 paczki papierosów. Obie rzucamy.
******************************GANG18+***************************** -
hej laseczki
ale radość małża
testu nie kupiłam a dzisiejszy zrobiłam tym samym ciulatym co wczoraj bo jeszcze jeden miałamz drugiego sikania i kreska dużo wyraźniejsza niż wczoraj
jutro pójdę n BETĘ ale chyba już oficjalnie mogę zaznaczyć zieloną kropę
nie wiem czy to jest działanie psychologiczne ale non stop jestem głodna i non stop spać mi się chcejeden minus strasznie boli mnie głowa, od wczoraj non stop
ps. zdjęcie wrzucę zaraz jak tylko mi się załadujęWiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 08:38
Ania_84, Czarnula87, Lena83, Biedroneczka83, Anuśka, Zemraa, LaRa, Tamka, Nieukowa, Krokodylica, Johnam, Asiula86, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyArienna wrote:hej laseczki
ale radość małża
testu nie kupiłam a dzisiejszy zrobiłam z drugiego sikania i kreska dużo wyraźniejsza niż wczorajjutro pójdę n BETĘ ale chyba już oficjalnie mogę zaznaczyć zieloną kropę
nie wiem czy to jest działanie psychologiczne ale non stop jestem głodna i non stop spać mi się chcejeden minus strasznie boli mnie głowa, od wczoraj non stop
ps. zdjęcie wrzucę zaraz jak tylko mi się załaduję
No, jeszcze Lamama i możemy weekend uznać za emocjonujący.
Momo, kiedy idziesz znów fasolę zbierać, bo widzę, że to jakiś zbawienny wpływ ma na forumowiczki?