My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Anuska ja wczoraj dogrzewalam sie fatelka
Kurde miala wdrac o 6 i przysnelam ale mam glupie sny jakies popaprane
Anuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnystara_czka wrote:Idę do pracy. Pogadamy jutro. Wieczorem będę się przytulać do mojego Miśka
Staraczka, ja Ci dobrze radzę, do rozmowy to Ty znajdź dobrego i przyjaznego lekarza, który dodatkowo przepisze leki na depresję, bo z Twoich wpisów wyłania się niezbyt zdrowy obraz.Anuśka lubi tę wiadomość
-
Witajcie w ten paskudny mglisty poranek.
Czy są już wieści od Arienki?
Ja dziś idę do gina, zobaczymy co poradzi na moją krótką fazę lutealną i ciekawe ile tym razem będzie torbieli...
pozdrawiam Was cieplutko -
Freja trzymam kciuki ja tez mam dziś wizyte
czuje prawy jajcorek tak jakby mi sie coś pompowało heheh sluzu jakos maławo do owu teoret 3-4 dni
zobaczymy co tam bedzie
Staraczka cycki do przodu bedzie dobrze
Lamama czekamy na wieści???!!! -
Stata_czka
Moi rodzice mimo iz wiedza ze u nas naturalnie nie ma szans, i meza moga ni wd. Znaleźć plemników nawet przy biopsji to nigdy ale to nigdy nie poeiedzieli ze stracili nadzieje wrecz przeciwnnie to oni maja nadzieje ze jednak sue uda a temat tego czy xostawic komus czy nie
To ja juz wiem co z tym zrobimy moi ridzice powoedzieli juz kiedys korzystajcie z czego mozecie jesli potrzebne sa wam pieniafze sprzedajcue i zainwestujlcie tak jak chcecie pieniadze to rzecz nabyta raz je masz raz ich nie masz nie ma sensu zastanawiać sie co z tum zrobic
Ja wiem jefno jak przyjdzie czas zrobie toco zrobil moj wujek wieczny kawaler siadł z rodzina i zapytal sie co chca porozpisywal zostawil sobie dozywotke w tym domku vo mi przepisal oczywiście rozpisal to na siostry a raczej ich dzieci
To z czego mozna trzeba korzystac reszte jak cos przepiszemy na rodzemstwo meza oraz na moja rodzinke
Co do korzystania innych z majątku mnie to nie przeszkadza jak wszystkiego nie wydam to niech korzystajaPati Belgia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Jak ja mam jechać dzisiaj do pracy? Nadal wyglądam jak chomik
Chyba tylko do skarbówki skoczę podpisać dokumenty a klientów sobie odpuszczę
Polecam plukac zeby dentoseptem opuchlizna bardzo szybko schodzi
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Ps mam nadzieje ze jednak zostawię wsio dziecku i ze nie zostawie mu długów za walke o nie.
Lamama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Czarnula87 eidze ze razem tak ostro zanurkowalysmy z tempka
Aj bo u mnie wczoraj to moglo byc po % lekko podwyzszona. Poza tym dzisiaj w nocy cholernie zmarzlam....
Za to wczoraj jakis mocny bol z lewej strony przy jajniku mialam. Dzisiaj od rana czuje klucie i ciagniecie w podbrzuszu, szyjce cjoroba wie gdzie i tez przy tym lewym jajniku jakby -
nick nieaktualny
-
choco wrote:JA CHCE SPAĆ !! Która chce za mnie do pracy iść ?
Ehhhhhh widzę brak chętnych wiec Dzień Dobry idę sama pracować. Może inhalacja z kawy mi pomoże.I już widziałam miękkie łóżeczko i ciepłą kołderkę
Anastazjaaa, marnut, choco, Johnam lubią tę wiadomość
-
zgredka wrote:Hej ho,
U mnie wreszcie tramwaj przywrocili, wiec dzis nienjade samochodem, co oznacza, ze moge jechac pozniej (taki paradoks)..
No i ksiazka w tramie ahhh
Oj lecę do pracy i z młodym do szkoly