My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej wieczornie... ja dzis zostalam tak sponiewierana ze ledwo zyje...
Poszlismy do tego skalnego miasta, dziemn wczesniej na probe bylismy na 5km spacerku w lesie i bylo ok. A dzis... przeszlismy polowe trasy spacerkiem, a tu nagle mnie zimny pot, dreszcze, zadyszka, palpitacja serca i prawie zeszlam ze zmeczena... jakos wrocilismy do auta, maz dal mi wszystkie cieple ciuchy i owinal spiworem. Temp mi troche wzrosla, cala sie trzeslam i stawy zaczely nawalac. Potem doszly tak fatalne mdlosci, ze chcialam ozdobic deske rozdzielcza jablkiem ktore zjadlam na wycieczce ;/ Malz kupil mi na 1 stacji benzynowej ciepla herbate i ruszylismy do wielkopolski z powrotem z Czech...
W trasie prawie calkiem mi przeszlo, tylko mdlosci zostaly. Ale doszlismy do wniosku ze zadnych dlugich spacerow daleko od domu ;/
Maz stwierdzil, ze to pewnie zbieg okolicznosci, ze dostalam naglych objawow ciazy akurat na spacerze...
Ide umierac do wyra, mak nadzieje ze w pracy to sie nie powtorzy bo nie chcce jeszcze mowic o ciazy ;/ -
Dziewczyny Pati, szczególnie do Ciebie piszę. Kochana wiem jak cięzko Ci teraz jest ale masz rację, przytul się do męża, jutro wyściskaj brata i ciesz się każdą chwilka razem.
Właśnie w takich chwilach czuję, że nasze bzdurne spory w domu są takie głupie, takie pozbawione sensu. Życie jest takie kruche i tak trudno poźniej nadrobić stracony czas.
Zajrzę tu jednak jutro jak znajdę chwilkę. Uwielbiam Was i dziękuję, że jesteście i wspieracie:-)
Czekam spokojnie nieukowa i załóżmy lepiej, że nie jestem w ciąży. Tak chyba będzie bezpieczniej.
Teraz już na prawdę dobranoc.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2014, 21:32
Nieukowa, Krokodylica lubią tę wiadomość
O ja Cię chromole, gdzie są te fasolle
-
Jejku, Ania Przybylska ;( az mi łzy poleciały ;(
Lamama co do testów, to na tym dolnym teście widzę jakby lekko żółta kreskę, ale sama już nie wiem.
Koniecznie musisz powtórzyć, 3 mam mocno kciuki!!!!!! -
Ja na chwilę życzyć dobrej nocy
Mąż wrócił wcześniej niż myślałam, że będzie
Lamama ja też uległam zbiorowej halucyjnacji i cień cienia widzę na drugim teście
Gratuluje, jak to Mamut powiedziała "na zapas"
Tamka, z doświadczenia nic nie pomogę, ale trzymam kciuki by to się najwyżej niegroźną infekcja okazało <cmok>
Konwalianka - no pokrętna logika tego Twojego małża... - to tak w łagodnej wersji <cmok cmok>
Papa
PS. Własnie, Ania Przybylska. Strasznie przykro
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2014, 21:47
konwalianka lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Hejka próbowałam nadrobić ale od czwartku to trochę ciężko, z tego co doczytałam
Nieukowa i Arienna WIELKIE GRATULACJE
Lamama coś tam jakby widać powtórz test i jutro trzymam kciuki
I do jutra laseczki będę już na bieżąco
-
nick nieaktualny
-
Hej!
Już po wizycie u teściów... jak zwykle ciągłe narzekanie na zmęczenie. Nieważne, że już 4 raz w tym roku byli na wyjeździe... to i tak za mało... ech...
Ania Przybylska... jakaś masakra, aż mnie zmroziło jak przeczytałam, że nie żyje. Trójka małych dzieci... coś strasznego. Taka cudowna i śliczna dziewczyna...
A ja jutro mam wizytę w Inviccie. Trochę się boję. Tzn. nie tyle samej wizyty, co bardziej mnie stresuje to miejsce. To już jednak Klinika Leczenia Niepłodności... przeraża mnie to, ale wiem, że to dla mnie najlepsze i że mi pomogąI to jest najważniejsze
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0