My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Lamama, ja na tym dolnym widzę cień..na nim mam widzieć>?
ale fajnie!
Tamka, tak to może być jakaś infekcja.. wizyta nie zaszkodzi a na pewno rozwieje wątpliwości
a ja padnięta.. a mąż mi dziś powiedział, że cytuję: "mam gówniane życie"; wiec jak później się okazało, to część winy jest moja, bo:" Ty biegasz, wszystko robisz - to i ja muszę i nie ma czasu na odpoczynek czyli moja wina, że ma gówniane życie.. podłapałam dół, a mój pozytywny nastrój z dnia szlag trafił..
-
Dobra dobra będzie śmiesznie jak to faktycznie haluny mamy
Ide spać. Miałyście mnie wyprowadzić z poczucia odrealnienia a Wy co!??>
Teraz to się śmieję, bo jak któraś z Was by mi takie testy pokazała, to też bym szukała wyjścia i cienia kreski :-*
No więc dzień przerwy albo ze dwa dni i wracam
O ja Cię chromole, gdzie są te fasolle
-
Lamama wrote:Pati ja również będę trzymać kciuki za Was i niech się uda szybko odszukać zgodnego dawcę. Niech czas oczekiwania mija Wam w dobrych nastrojachi dobrym zdrowiu w miarę możliwości.
A co do testu ja tez cos widze. bardzo bladziusienka kreska ale wydaje mi sie, ze jest. Powtorz jutro rano na innym tescie jak masz. -
konwalianka wrote:a ja padnięta.. a mąż mi dziś powiedział, że cytuję: "mam gówniane życie"; wiec jak później się okazało, to część winy jest moja, bo:" Ty biegasz, wszystko robisz - to i ja muszę i nie ma czasu na odpoczynek czyli moja wina, że ma gówniane życie.. podłapałam dół, a mój pozytywny nastrój z dnia szlag trafił..
Lamama, MANIEK, LaRa lubią tę wiadomość
-
konwalianka wrote:
a ja padnięta.. a mąż mi dziś powiedział, że cytuję: "mam gówniane życie"; wiec jak później się okazało, to część winy jest moja, bo:" Ty biegasz, wszystko robisz - to i ja muszę i nie ma czasu na odpoczynek czyli moja wina, że ma gówniane życie.. podłapałam dół, a mój pozytywny nastrój z dnia szlag trafił..
ACH TE CHŁOPY!!! <przytula> my też nie mamy czasu na odpoczynek więc tak jest chyba dość często w przeciętnym domu Polaków
-
Lamama wrote:Obstaję przy zbiorowej halucynacji z niedoboru fasolek
zbiorowa halucynatylko pytanie czy nas zabiora do psychiatryka???
ide jeszcze popatrzec na twoj test moze zobacze ja ! -
No no, mam chody u ordynatora w przynajmniej dwóch szpitalach, w których pracowałam, załatwię salę dla vipów , będziemy razem w jednej sali
Kurcze nie pójde no.
Przybylska chorowała na nowotwór trzustki, chyba na to samo zmarł Patrick Swayzie cos kojarzę. To przykre. To jeden z gorszych w rokowaniu nowotworów. Niestety
Ale my tu mamy dzielnych rycerzy, którzy walczą z trochę innym wrogiem, oni są w dużo lepszej sytuacji. Wyzdrowieją.konwalianka lubi tę wiadomość