My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Pati wiadomo ze to nie znaczy ze sie kocha mniej czy wiecej ..
chodzilo mi o to ze nie raz o glupote mozna sobie i drugiej osobie spierdzielic dzien
wiadomo jak nabroi moj to mu sie dostajea pozneij sie pieknie godzimy aa i najlpeszy tekst
duzymi literami
PAMIETAJ SEX JEST DOBRY NA WSZYSTKOPati Belgia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMANIEK wrote:DZiewczyny od DONGA -powiedzcie proszę gdzie się to kupuje? i czy są jakieś przeciwskazania do brania tego?
Zamówiłam Infolic i nie wiem czy jest sens jeszcze donga brać?
A weź Maniek, co Ci tam. Czy to nie Czarnula pisała, że była dziewczyna co zaczęła brać Donga w środku cyklu i w 30dc miała owulację, z której wyszła ciąża? Jeśli nie, to czytałam o tym przypadku na wątku zielar
.
A co do zakupu - mi Czarnula poleciła stronę http://www.naturala.pl/Produkt/16/dong_quai?gclid=CJXChYjhhr8CFWj4wgodUWIACw
Cati - jakoś te moje dziabągi tam upchniemy.
Anuśka - dobrze, że Cię Alutka na właściwe tory naprowadziła. Nie wszystko naraz, dziecino. Na razie się nauczyłaś jak owulację wywołać bez CLO - i dobrze, będziemy kroczyć tą ścieżką. Cel na najbliższe miesiące: zwiększenie ilości zażywanego Infolicu i optymalizacja ilości
we właściwym czasie
.
Anuśka, cati lubią tę wiadomość
-
marnut wrote:
Anuśka - dobrze, że Cię Alutka na właściwe tory naprowadziła. Nie wszystko naraz, dziecino. Na razie się nauczyłaś jak owulację wywołać bez CLO - i dobrze, będziemy kroczyć tą ścieżką. Cel na najbliższe miesiące: zwiększenie ilości zażywanego Infolicu i optymalizacja ilości
we właściwym czasie
.
-
Dziewczyny wiecie co?
Ja jestem jednak stara i głupia.
Zrobiłam dwa testy dzień po dniu i dziś z drugiego moczu ale albo ja mam zwidy albo test felerny albo co!?
Nie wiem już co o tym myśleć.
Prześwituje ale mega lekko jakaś druga kreska. Jak by ją opisać, za mgłą, za szybą mleczną i w ogóle brudnąNie wiem, nic nie wiem. Jak się nie uspokoję to pójdę na betę.
Zaraz będę fiksować albo nie wiem już. Na niczym się nie mogę skupić, wszystko mnie denerwuje, bo wciąż myślę o jednym.
Chyba się zafixowałam na tę ciążę choć wcale na to nie wyglądało, bo wchodziłam w @ spokojnie jakby bez żadnego stresu. Zwyczajnie i naturalnie.
Nie wiem. Kiedyś bym rzucała wazonami ze złości i talerzami a teraz tylko przez to cholerne plamienie mam same wątpliwości.
Chyba na kilka dni wyłączę laptopa i kompa i w ogóle się troszkę wyciszę. Wrócę bliżej mojej kuracji z luteiną i wtedy będę znów sobą. To tylko kilka dni.
Nie pasuje to do mnie, że się tak zadręczam i myślę o tym cały czas. Wiem, że to może mnie ładnie psychicznie wymaglować.
Czuję się na ciążę a pewnie w niej nie jestem, choć na prawdę przeczucie mam inne.
Jeśli się mylę to odpoczynek dobrze mi zrobi, bo widzę rzeczy, których nie ma a to już omamy
Jeśli się nie mylę to zajrzę z niespodzianką. Mocno za Was trzymam kciuki kochane moje dziewczyny.
Dzisiaj w nocy spróbuję doczytać wszystko co mam zaległe po przerwie i postaram się szybko doprowadzić do ładuBuziaki :-**************
O ja Cię chromole, gdzie są te fasolle
-
marnut wrote:A weź Maniek, co Ci tam
. Czy to nie Czarnula pisała, że była dziewczyna co zaczęła brać Donga w środku cyklu i w 30dc miała owulację, z której wyszła ciąża? Jeśli nie, to czytałam o tym przypadku na wątku zielar
.
A co do zakupu - mi Czarnula poleciła stronę http://www.naturala.pl/Produkt/16/dong_quai?gclid=CJXChYjhhr8CFWj4wgodUWIACw
o widzisz czytasz mi w myślach bo chciałam poprosić o jakiś link.Poczekam do końa tego cyklu bo już jest późno więc czekam na @ a w międzyczasie będę się wspomagać inofolicem...no bo co mi pozostałomarnut lubi tę wiadomość
Maniek
-
Trzymajcie kciuki za moje zdrowie psychiczne, to wystarczy, ok?
Ten cień to na pewno zwidy. To przecież niemożliwe, bo ani
ani właściwie nic nie sprzyjało. Ale muszę się ogarnąć. Odpuśćmy myślenie o krechach, bo ja pewnie miałam na oku jakiś prążek i dlatego :-p
WIEEEEELKIE BUZIAKI!O ja Cię chromole, gdzie są te fasolle
-
Cały dzień nic nie piszecie, a jak na chwile usnęłam to już dwie strony
Lamama ja też czekam na fotkę
Edit
Trzymaj się dzielnie i wracaj z niespodzianka a nie po żadnym resecieWiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2014, 19:59
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualnyAnuśka, mówiąc szczerze to ja tam trzymam kciuki za Twoją Kropkę, bo wykres jest obiecujący, ale...na wszelki wypadek lepiej się ubezpieczyć od każdego przypadku
.
Nie wiem, jak u Ciebie, ale kiedy do mnie przyszła ostatnia @ (wiedziałam, że przyjdzie, bo na USG wyszło bardzo cienkie nieciążowe endometrium) to było mi łatwiej, kiedy miałam plan: brać Acard, Omega3, pić winona poprawę endo. Teraz też nie mam złudzeń co do @, bo
bardzo nieodpowiednie czasowo i jakoś mi lepiej, jak pomyślę, że nie będę siedzieć bezczynnie i czekać na cud, tylko mam plan co robić
.
EDIT
Lamama - a kiedy Ty masz w ogóle @ dostać, bo ani wykresu ani nic? Odparowuj sobie do woli, jak coś to wiesz gdzie nas szukać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2014, 20:08
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Ciężarówki albo mamusie, mam pytanie, zadałam na fioletowym wątku ale jestem w taki stresie, że muszę i tu zapytać
pojawił mi się dziś po południu strasznie dziwny śluz, jednorazowo- wyglądał jak gęsty obrYdliwy katar, przepraszam za szczegóły, ale kompletnie nie przypominał tego śluzu, który normalnie mam - biały, kremowy albo jak białko jajka, ten był ciemno żółty, nawet zielonkawy...
Miała któraś coś takiego? Naczytałam się o czopie śluzowym, który odchodzi przed porodem i tak wygląda i okropnie się zestrsowałam....
Wczoraj pierwszy raz serduszkowalismy z małżem i umieram ze strachu... -
Pati cieszcie się z bratem soba przez te 2 tygodnie i oboje nabierajcie sił na kolejne starcie
Ja również kibicuję żeby gdzieś się obudził genetyczny bliźniak :*
Pati Belgia lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualny