X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati wiadomo ze to nie znaczy ze sie kocha mniej czy wiecej .. :)
    chodzilo mi o to ze nie raz o glupote mozna sobie i drugiej osobie spierdzielic dzien :)

wiadomo jak nabroi moj to mu sie dostaje :P a pozneij sie pieknie godzimy aa i najlpeszy tekst :D

duzymi literami
    PAMIETAJ SEX JEST DOBRY NA WSZYSTKO :P

Pati Belgia lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejho,
    mój pojechał do córki, a ja zamiast zrelaksować się zasnęłam na większość wolnego czasu.
    miałam wreszcie skonczyć czytać "wilka stepowego" po pół strony odleciałam.

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2014, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MANIEK wrote:
    DZiewczyny od DONGA -powiedzcie proszę gdzie się to kupuje? i czy są jakieś przeciwskazania do brania tego?

Zamówiłam Infolic i nie wiem czy jest sens jeszcze donga brać?

A weź Maniek, co Ci tam :). Czy to nie Czarnula pisała, że była dziewczyna co zaczęła brać Donga w środku cyklu i w 30dc miała owulację, z której wyszła ciąża? Jeśli nie, to czytałam o tym przypadku na wątku zielar :).
    A co do zakupu - mi Czarnula poleciła stronę http://www.naturala.pl/Produkt/16/dong_quai?gclid=CJXChYjhhr8CFWj4wgodUWIACw

Cati - jakoś te moje dziabągi tam upchniemy :D.

Anuśka - dobrze, że Cię Alutka na właściwe tory naprowadziła. Nie wszystko naraz, dziecino :D. Na razie się nauczyłaś jak owulację wywołać bez CLO - i dobrze, będziemy kroczyć tą ścieżką. Cel na najbliższe miesiące: zwiększenie ilości zażywanego Infolicu i optymalizacja ilości <3 we właściwym czasie ;).

Anuśka, cati lubią tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:

Anuśka - dobrze, że Cię Alutka na właściwe tory naprowadziła. Nie wszystko naraz, dziecino :D. Na razie się nauczyłaś jak owulację wywołać bez CLO - i dobrze, będziemy kroczyć tą ścieżką. Cel na najbliższe miesiące: zwiększenie ilości zażywanego Infolicu i optymalizacja ilości <3 we właściwym czasie ;).
    No to plan jest :)

• Lamama Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wiecie co?

Ja jestem jednak stara i głupia.
    Zrobiłam dwa testy dzień po dniu i dziś z drugiego moczu ale albo ja mam zwidy albo test felerny albo co!?

Nie wiem już co o tym myśleć.
    Prześwituje ale mega lekko jakaś druga kreska. Jak by ją opisać, za mgłą, za szybą mleczną i w ogóle brudną :-/ Nie wiem, nic nie wiem. Jak się nie uspokoję to pójdę na betę.
    Zaraz będę fiksować albo nie wiem już. Na niczym się nie mogę skupić, wszystko mnie denerwuje, bo wciąż myślę o jednym.

:-(
    Chyba się zafixowałam na tę ciążę choć wcale na to nie wyglądało, bo wchodziłam w @ spokojnie jakby bez żadnego stresu. Zwyczajnie i naturalnie.

Nie wiem. Kiedyś bym rzucała wazonami ze złości i talerzami a teraz tylko przez to cholerne plamienie mam same wątpliwości.

Chyba na kilka dni wyłączę laptopa i kompa i w ogóle się troszkę wyciszę. Wrócę bliżej mojej kuracji z luteiną i wtedy będę znów sobą. To tylko kilka dni.

Nie pasuje to do mnie, że się tak zadręczam i myślę o tym cały czas. Wiem, że to może mnie ładnie psychicznie wymaglować.

Czuję się na ciążę a pewnie w niej nie jestem, choć na prawdę przeczucie mam inne.

Jeśli się mylę to odpoczynek dobrze mi zrobi, bo widzę rzeczy, których nie ma a to już omamy :-)

Jeśli się nie mylę to zajrzę z niespodzianką. Mocno za Was trzymam kciuki kochane moje dziewczyny.<3 <3 <3

Dzisiaj w nocy spróbuję doczytać wszystko co mam zaległe po przerwie i postaram się szybko doprowadzić do ładu :-D Buziaki :-**************

O ja Cię chromole, gdzie są te fasolle :-)
  • cati Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zrob zdjecie to ocenimy !: D BAAAAAAAAAAAAARDZO mocno trzymam kciuki ! zaraz mi odpadna !! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2014, 19:34

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    A weź Maniek, co Ci tam :). Czy to nie Czarnula pisała, że była dziewczyna co zaczęła brać Donga w środku cyklu i w 30dc miała owulację, z której wyszła ciąża? Jeśli nie, to czytałam o tym przypadku na wątku zielar :).
    A co do zakupu - mi Czarnula poleciła stronę http://www.naturala.pl/Produkt/16/dong_quai?gclid=CJXChYjhhr8CFWj4wgodUWIACw

o widzisz czytasz mi w myślach bo chciałam poprosić o jakiś link.Poczekam do końa tego cyklu bo już jest późno więc czekam na @ a w międzyczasie będę się wspomagać inofolicem...no bo co mi pozostało

marnut lubi tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamama wrote:
    Jeśli się nie mylę to zajrzę z niespodzianką. Mocno za Was trzymam kciuki kochane moje dziewczyny.<3 <3 <3
    Jej.... Cóż tu się dzieje??? No to trzymam kciuki za tą krechę, niech się stanie widoczna i tłuściutka ;)

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamama trzymam kciuki za dwie bbb tłuste wyraźne krechy

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Lamama Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymajcie kciuki za moje zdrowie psychiczne, to wystarczy, ok? :-) Ten cień to na pewno zwidy. To przecież niemożliwe, bo ani <3 ani właściwie nic nie sprzyjało. Ale muszę się ogarnąć. Odpuśćmy myślenie o krechach, bo ja pewnie miałam na oku jakiś prążek i dlatego :-p

WIEEEEELKIE BUZIAKI!

O ja Cię chromole, gdzie są te fasolle :-)
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamama: to gdzie jest fota>.

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wieczorne dzieć dobry :)
    u mnie test owu blady standardowo :P zobaczymy jutro po pracy ginek :)

Lamama czekamy na foto :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cały dzień nic nie piszecie, a jak na chwile usnęłam to już dwie strony

Lamama ja też czekam na fotkę :)

Edit
    Trzymaj się dzielnie i wracaj z niespodzianka a nie po żadnym resecie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2014, 19:59

********Gang 18+********
    Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobranoc bede jutro po pracy i mam nadzieję zobaczyć dwie kreseczki u lamama

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2014, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka, mówiąc szczerze to ja tam trzymam kciuki za Twoją Kropkę, bo wykres jest obiecujący, ale...na wszelki wypadek lepiej się ubezpieczyć od każdego przypadku :).
    Nie wiem, jak u Ciebie, ale kiedy do mnie przyszła ostatnia @ (wiedziałam, że przyjdzie, bo na USG wyszło bardzo cienkie nieciążowe endometrium) to było mi łatwiej, kiedy miałam plan: brać Acard, Omega3, pić wino :D na poprawę endo. Teraz też nie mam złudzeń co do @, bo <3 bardzo nieodpowiednie czasowo i jakoś mi lepiej, jak pomyślę, że nie będę siedzieć bezczynnie i czekać na cud, tylko mam plan co robić :).

EDIT
    Lamama - a kiedy Ty masz w ogóle @ dostać, bo ani wykresu ani nic? Odparowuj sobie do woli, jak coś to wiesz gdzie nas szukać :D.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2014, 20:08

Anuśka lubi tę wiadomość

• Tamka Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciężarówki albo mamusie, mam pytanie, zadałam na fioletowym wątku ale jestem w taki stresie, że muszę i tu zapytać

pojawił mi się dziś po południu strasznie dziwny śluz, jednorazowo- wyglądał jak gęsty obrYdliwy katar, przepraszam za szczegóły, ale kompletnie nie przypominał tego śluzu, który normalnie mam - biały, kremowy albo jak białko jajka, ten był ciemno żółty, nawet zielonkawy...

Miała któraś coś takiego? Naczytałam się o czopie śluzowym, który odchodzi przed porodem i tak wygląda i okropnie się zestrsowałam....

Wczoraj pierwszy raz serduszkowalismy z małżem i umieram ze strachu...

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • momo1009 Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati cieszcie się z bratem soba przez te 2 tygodnie i oboje nabierajcie sił na kolejne starcie :) Ja również kibicuję żeby gdzieś się obudził genetyczny bliźniak :*

Pati Belgia lubi tę wiadomość

********Gang 18+********
    Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zielony to jakby bakteryjny - dzwoń jutro do gina

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2014, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka, a nie masz stanu zapalnego pochwy? Masz pieczenie pochwy, swędzenie, zaczerwienienie?

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czop dchodzi z krwią to nie powinno być to ale ten kolor faktycznie niepokojący

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
‹‹ 2376 2377 2378 2379 2380 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ