My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Pati Belgia wrote:Ale z tego co wiem jesli chodzi o padaczke to wyklucza sie pacjentow tych, ktorzy mieli wiecej niz 2 napady w ciagu roku. Ale pewna do konca nie jestem.
-
Ania_84 wrote:az sie zapytam lekarza
jak bede bo mamy miec z mezem szepionki na zoltaczke przed zabiegami
Ja jutro brata odbieram ze szpitala na 2 tygodnie. taki odpoczynek mu dali przed druga chemia. Ale 15tego mamy sie zglosic na pobranie szpiku, zeby zobaczyc i ustalic jak zadzialala pierwsza chemia.Ania_84 lubi tę wiadomość
-
mamnadziejeze uslyszycie jakies dobre info a brat odpocznie sobie w domku i nabierze sil
Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:ps tak mi cholernie zimno ze az sie farelka podgrzewam ;/
-
choco wrote:Laseczki mam wrażenie ze mi ktoś w macicy balon napompował i mi zaraz wybuchnie. Nie boli ale mam takie wrażenie napięcia/wzdęcia.
mam take samo uczucie chciałam zaznaczyć że mam ból jajników ale to tak po środku dziwnie mnie jakby wzdęło..jezu nie wiem nawet jak to opisać..
Pati nie martw się - już się zgłosiłam, także szanse rozną a ja mam takie szczęściemam grupę Arh+
Maniek
-
wczoraj na tym panienskim.. dziewczyny puscily w obig taki Pamietnik dla Pani plodej z rdami ... w zwiazku z malzenstwem..
wiadomo oprocz z wyklych rzeczy jak szacunek zaufanie itp itd
napisalam im zeby cieszyli sie kazda chwila spedzona z soba i nie tracili tych chwil na kłotnie , dąsy, fochy i niedopowiedzenia -
ja probuje tak z Michałem własnie tak zyc wiadomo nie zawsze to wychodzi ..ale jak widze ze nie ma sensu sie zloscic o co s to odpuszczam i wole sie z nim powyglupiac
MANIEK, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:wczoraj na tym panienskim.. dziewczyny puscily w obig taki Pamietnik dla Pani plodej z rdami ... w zwiazku z malzenstwem..
wiadomo oprocz z wyklych rzeczy jak szacunek zaufanie itp itd
napisalam im zeby cieszyli sie kazda chwila spedzona z soba i nie tracili tych chwil na kłotnie , dąsy, fochy i niedopowiedzenia -
ja probuje tak z Michałem własnie tak zyc wiadomo nie zawsze to wychodzi ..ale jak widze ze nie ma sensu sie zloscic o co s to odpuszczam i wole sie z nim powyglupiacAnia_84 lubi tę wiadomość
-
MANIEK wrote:DZiewczyny od DONGA -powiedzcie proszę gdzie się to kupuje? i czy są jakieś przeciwskazania do brania tego?
Zamówiłam Infolic i nie wiem czy jest sens jeszcze donga brać?