X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AAAAAA kochana Arienko piękna kreseczka :) ba dwie kreseczki :) GRATULACJEEEE!!!!!!!!!!

ja na chwilke bo zaraz obiad robie do kosciało zmykam :)

u mnie gdyby nie godzina pomiaru pewnie byłaby najnizsza w mojej karierze po odjęciu 0,6 ale olałam wpisałam taka jaka ma byc i ignorowałam :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Arienna Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :D Tamka Twój wykres kochana to dla mnie ostatnio jak ostatni przebłysk nadziei :P
    jutro zrobię test o 6 a jak nie wyjdzie ciemniejszy niż ten dziś to pójdę na betę :) najważniejsze ze odzyskałam nadzieję :)

Tamka, Asiula86 lubią tę wiadomość

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marnut, ja wytrzymałam prawie tydzień po terminie :-P ale tylko dlatego ze nie miałam już siły oglądać jednej kreski... Wiedziałam że takiego widoku więcej nie zniosę i tak się zafiksowałam ze mnie tu prawie zlinczowały ;-)

A Lili to jedna z naszych forumowiczek która testowała 9 dpo bodajże, tzn robiła betę która nie wyszła

Anuśka, Katjaa lubią tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja zatestowalam w dniu spodziewanej @ i wyszly II grube krechy, a i tempka mi spadla wtedy, ale ze temp mierzylam jak mi sie zachcialo wiec wcale sie nie przejelam. Pytalam pozniej ginke jak to z ta tempka wiec mowila ze kazdy organizm jest inny i inaczej reaguje :) 3 dni po testowaniu beta 1449

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chcialam wam zyczyc milej niedzieli dziewczyny :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2014, 10:47

Tamka, momo1009, cati, Anuśka lubią tę wiadomość

• Blondik Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja testowałam 11 dpo, a 12 byla pozytywna beta;)

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    Marnut, ja wytrzymałam prawie tydzień po terminie :-P ale tylko dlatego ze nie miałam już siły oglądać jednej kreski... Wiedziałam że takiego widoku więcej nie zniosę i tak się zafiksowałam ze mnie tu prawie zlinczowały ;-)

A Lili to jedna z naszych forumowiczek która testowała 9 dpo bodajże, tzn robiła betę która nie wyszła

No to Lili była w podobnej do mnie sytuacji, tyle że ja byłam 10dpo :). I tez zero jako zero :D. I nic dziwnego, bo skoro się nie gnieździło jeszcze, to z czego ta beta miałaby być ;)?

Tamka - rozumiem motywację do nietestowania - a skoro rozumiem motywację to mogę również zrozumieć, jakim cudem wytrzymałaś tydzień po pierwszym terminie testu, ale większość dziewczyn jednak nie jest tu u kresu wytrzymałości :). I na pewno nie będzie tyle czekać, to mogę powiedzieć z pewnością :D.

Tamka lubi tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też nie należałam do tych cierpliwych. :)
    A betę zrobiłam 9dpo (bo szłam na wesele i nie wiedziałam czy mogę "popłynąć") i wyszła pozytywna. :) A na drugi dzień rano 10dpo test sikany z bladą kreską. :)

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochane, rano wpadłam na ovu zobaczyć wieści od Arienki ale nie miałam czasu na odpisanie, bo do kościoła, śniadanie, inhalacje..

Ariena - ja tez go widzę! Więc skarbie trzymam kciuki aby jutro była grubsza kreseczka! gratulacje!!

ja dziś miałam straszną noc..a raczej poranek.. mąż mnie obudził, bo płakałam rzewnymi łzami łkałam i zanosiłam się.. pierwszy raz w życiu.. cos strasznego, śniło mi się, że moja mama umarła.. jak sobie pomyślę nadal mi sie ryczeć chce..to było takie.. realne, że aż się boję..mówię Wam.. śniło mi się, że któraś z Was urodziła córeczkę, morze - ogólnie, do wiadomości o śmierci mamy, bardzo pozytywny sen, ale później dramat.. w kościele tez sie poryczałam - nie wiem co się ze mną dzieję..

mąż ma ciągle jakieś pretensje, "bo czemu robię wszystko wbrew niemu" itd. słaby nastrój dziś..

Ale pociesza mnie fakt, że tutaj rozwiązał się worek z fasolkami, więc teraz nie wyłamywać się i proszę ustawić się w kolejce!
    buziaki, rosół się gotuje a później będzie pizza :)

ja testa robiłam w 13 dpo, ale tylko dlatego, że jechałam na wczasy do Chorwacji i nie wiedziałam czy moge tam szaleć czy nie :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2014, 11:16

Arienna lubi tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Johnam Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hey kochane ja jak zwykle mamczasu tylko na czesc i do widzenia teraz weszłam sprawdzić jak test u Arienki a tu taaaaaaaaka niespodzianka ja tez widze ten cien a jutro kochaniutka będzie wyrazniejsza a wiec gratuluje

ja dziś ide do gin ciekawe co bedzie denerwuje się trochę bo nie wiem co mi powie pewnie będzie tak ze cysta urosła już do 4cm i pizda będzie ahhh brak slow na te moje cysty już nie mam na nie sil jak wroce i dam rade to poczytam was trochę bo później idziemy na roczek i pewnie będzie dużo dzieci i tylko my będziemy sami obym uslyszala u gin cos pozytywnego bo chyba tam zwariuje zycze miłego dzinka

Krokodylica, Arienna lubią tę wiadomość

*************Gang18+**************
    w poszukiwaniu mojego maleńkiego szczęścia
  • choco Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki :-)
    No oczywiście zaspałam na testowanie Arienny ale już nadrobiłam i Arienna GRATULACJE :-D
    Na mierzenie temperatury też oczywiście zaspałam ale owu pod koniec tygodnia wiec dzisiejszy brak pomiaru raczej nie ma znaczenia.

Laseczki mam wrażenie ze mi ktoś w macicy balon napompował i mi zaraz wybuchnie. Nie boli ale mam takie wrażenie napięcia/wzdęcia. Nie serduchowalam wiec nie wiem skąd to wrażenie. Buuuuu co to za dolegliwości przed owu i cycki bolą. Chyba się niedługo rozsypie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2014, 11:31

Arienna lubi tę wiadomość

**********************Gang 18+***********************
  • cati Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczyny :D :*
    Ania_84 wrote:
    chyba PMS mi sie juz wlacza.. ju zmam placz na wierzchu :(

Ania tule :(

Nieukowa wrote:
    Babeczki kochane, prawo serii obowiązuje, Anuśka jesteś następna do ostrzału grochem i fasolą :P A potem Pati, Marnut i reszta!

Przypne sie do tego stwierdzenia jak rzep :D mocno mocnoooooooo.
    marnut wrote:
    Cati to dopiero ma widoki! Żaden bieszczadzki grajdołek się do tego nie umywa. Norwegią jestem zauroczona odkąd usłyszałam że istnieje, a jak ją zobaczyłam to uczucie się tylko pogłębiło :D. No i Tatry. Pół serca tam zostawiłam i jeśli gdzieś zbuduję dom, to tam. Tylko niech mi się dzieciaki z domu wyniosą ;).

Ja zapraszam do siebie na podziwianie widoczkowi :D Gosci nigdy za wiele :) JEsli ktos lubi takie klimaty :)

ARIENKA !!!!!!!!!!!!!!! GRATULACJE !!! MOWILYSMY !?: )

Czarnula tobie rownież udanej niedzieli :**

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2014, 12:07

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marnut, ja zaszłam po roku starań, kiedy szykowałam się już do inseminacji i tez byłam u kresu, paradoksalnie właśnie dlatego tak strasznie bałam się tego testu, nawet małż mnie namawiał,a ja nie i nie i nie. Każda z nas inaczej reaguje i ja nikomu nie chcę wmawiać ze moje podejście jest najlepsze, tylko wiem jak boli jedna kreska...

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w sumie to ja też tak teraz myślę że mogłam poczekać jeszcze kilka dni i zobaczyć dwie tłuste opasłe krechy a nie zastanawiać się pół dnia czy aby mnie wzrok nie myli ale cóż dałam się ponieść emocjom :P
    a jutro chyba od razu pójdę na bete

wysłałam zdjęcie mojej przyjaciółce też oczywiście widzi drugą kreskę a jej mama (pielęgniarka u ginekologa) zerknęła jej przez ramię na to zdjęcie i pyta oooooo kto jest w ciąży?

Asiula86, Tamka, Johnam, Krokodylica lubią tę wiadomość

ewebii4.png
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Areienna - gratulacje kochana. Wszystkiego naj naj najlepszego dla Was :*

Dzuewczyny chyba jakis wór z gruszkami rozwiązany co mnie ogromnie cieszy :D . Kto następny?

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    arienna: ja testowałam na dzień przed, pierwszy poranny tym samym testem (kijowym) co Ty i był cień, ale w trakcie dnia walnęłam jeszcze jeden (i wyszły już wyraźniejsze),
    walnij jutro inny i na pewno będzie grubo ;)

Lena83, Arienna lubią tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • cati Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:
    w sumie to ja też tak teraz myślę że mogłam poczekać jeszcze kilka dni i zobaczyć dwie tłuste opasłe krechy a nie zastanawiać się pół dnia czy aby mnie wzrok nie myli ale cóż dałam się ponieść emocjom :P
    a jutro chyba od razu pójdę na bete

wysłałam zdjęcie mojej przyjaciółce też oczywiście widzi drugą kreskę a jej mama (pielęgniarka u ginekologa) zerknęła jej przez ramię na to zdjęcie i pyta oooooo kto jest w ciąży?

Hihihi widzisz :D jestes w ciazy ! :)

zgredka wrote:
    arienna: ja testowałam na dzień przed, pierwszy poranny tym samym testem (kijowym) co Ty i był cień, ale w trakcie dnia walnęłam jeszcze jeden (i wyszły już wyraźniejsze),
    walnij jutro inny i na pewno będzie grubo ;)

O wlasnie zgredka ma racje , testnij innym testem :D moze nawet jakis digital ? :D Wynik wyswietla sie okl.24h pozniej sie bateria rozladowywuje i nic nie ma :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2014, 14:02

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cati wrote:
    O wlasnie zgredka ma racje , testnij innym testem :D moze nawet jakis digital ? :D Wynik wyswietla sie okl.24h pozniej sie bateria rozladowywuje i nic nie ma :P

Ale ze jak? Elektroniczny test ciazowy?
    O chmurkowych czytalam ale o elektronicznych nie ....

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na digitala trochę szkoda mi kasy :P
    więc poczekam do jutra :)

kurde kłuje mnie cały czas w podbrzuszu :P i mam kluchę w gardle :P
    a co najgorsze głowa mnie boli a tu tabletki się nie powinno :( trzeba znów przeprosić się z olejkami eterycznymi :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2014, 14:18

ewebii4.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja strzelam apap przy dużym bólu, a podbrzusze to mnie bolało cały czas ze 2 tyg jeszcze..

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
‹‹ 2373 2374 2375 2376 2377 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ