My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
AAAAAA kochana Arienko piękna kreseczka
ba dwie kreseczki
GRATULACJEEEE!!!!!!!!!!
ja na chwilke bo zaraz obiad robie do kosciało zmykam
u mnie gdyby nie godzina pomiaru pewnie byłaby najnizsza w mojej karierze po odjęciu 0,6 ale olałam wpisałam taka jaka ma byc i ignorowałam -
Tamka Twój wykres kochana to dla mnie ostatnio jak ostatni przebłysk nadziei
jutro zrobię test o 6 a jak nie wyjdzie ciemniejszy niż ten dziś to pójdę na betęnajważniejsze ze odzyskałam nadzieję
Tamka, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
Marnut, ja wytrzymałam prawie tydzień po terminie
ale tylko dlatego ze nie miałam już siły oglądać jednej kreski... Wiedziałam że takiego widoku więcej nie zniosę i tak się zafiksowałam ze mnie tu prawie zlinczowały
A Lili to jedna z naszych forumowiczek która testowała 9 dpo bodajże, tzn robiła betę która nie wyszłaAnuśka, Katjaa lubią tę wiadomość
-
ja zatestowalam w dniu spodziewanej @ i wyszly II grube krechy, a i tempka mi spadla wtedy, ale ze temp mierzylam jak mi sie zachcialo wiec wcale sie nie przejelam. Pytalam pozniej ginke jak to z ta tempka wiec mowila ze kazdy organizm jest inny i inaczej reaguje
3 dni po testowaniu beta 1449
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTamka wrote:Marnut, ja wytrzymałam prawie tydzień po terminie
ale tylko dlatego ze nie miałam już siły oglądać jednej kreski... Wiedziałam że takiego widoku więcej nie zniosę i tak się zafiksowałam ze mnie tu prawie zlinczowały
A Lili to jedna z naszych forumowiczek która testowała 9 dpo bodajże, tzn robiła betę która nie wyszła
No to Lili była w podobnej do mnie sytuacji, tyle że ja byłam 10dpo. I tez zero jako zero
. I nic dziwnego, bo skoro się nie gnieździło jeszcze, to z czego ta beta miałaby być
?
Tamka - rozumiem motywację do nietestowania - a skoro rozumiem motywację to mogę również zrozumieć, jakim cudem wytrzymałaś tydzień po pierwszym terminie testu, ale większość dziewczyn jednak nie jest tu u kresu wytrzymałości. I na pewno nie będzie tyle czekać, to mogę powiedzieć z pewnością
.
Tamka lubi tę wiadomość
-
kochane, rano wpadłam na ovu zobaczyć wieści od Arienki ale nie miałam czasu na odpisanie, bo do kościoła, śniadanie, inhalacje..
Ariena - ja tez go widzę! Więc skarbie trzymam kciuki aby jutro była grubsza kreseczka! gratulacje!!
ja dziś miałam straszną noc..a raczej poranek.. mąż mnie obudził, bo płakałam rzewnymi łzami łkałam i zanosiłam się.. pierwszy raz w życiu.. cos strasznego, śniło mi się, że moja mama umarła.. jak sobie pomyślę nadal mi sie ryczeć chce..to było takie.. realne, że aż się boję..mówię Wam.. śniło mi się, że któraś z Was urodziła córeczkę, morze - ogólnie, do wiadomości o śmierci mamy, bardzo pozytywny sen, ale później dramat.. w kościele tez sie poryczałam - nie wiem co się ze mną dzieję..
mąż ma ciągle jakieś pretensje, "bo czemu robię wszystko wbrew niemu" itd. słaby nastrój dziś..
Ale pociesza mnie fakt, że tutaj rozwiązał się worek z fasolkami, więc teraz nie wyłamywać się i proszę ustawić się w kolejce!
buziaki, rosół się gotuje a później będzie pizza
ja testa robiłam w 13 dpo, ale tylko dlatego, że jechałam na wczasy do Chorwacji i nie wiedziałam czy moge tam szaleć czy nie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2014, 11:16
Arienna lubi tę wiadomość
-
hey kochane ja jak zwykle mamczasu tylko na czesc i do widzenia teraz weszłam sprawdzić jak test u Arienki a tu taaaaaaaaka niespodzianka ja tez widze ten cien a jutro kochaniutka będzie wyrazniejsza a wiec gratuluje
ja dziś ide do gin ciekawe co bedzie denerwuje się trochę bo nie wiem co mi powie pewnie będzie tak ze cysta urosła już do 4cm i pizda będzie ahhh brak slow na te moje cysty już nie mam na nie sil jak wroce i dam rade to poczytam was trochę bo później idziemy na roczek i pewnie będzie dużo dzieci i tylko my będziemy sami obym uslyszala u gin cos pozytywnego bo chyba tam zwariuje zycze miłego dzinkaKrokodylica, Arienna lubią tę wiadomość
*************Gang18+**************
w poszukiwaniu mojego maleńkiego szczęścia -
Cześć dziewczynki
No oczywiście zaspałam na testowanie Arienny ale już nadrobiłam i Arienna GRATULACJE
Na mierzenie temperatury też oczywiście zaspałam ale owu pod koniec tygodnia wiec dzisiejszy brak pomiaru raczej nie ma znaczenia.
Laseczki mam wrażenie ze mi ktoś w macicy balon napompował i mi zaraz wybuchnie. Nie boli ale mam takie wrażenie napięcia/wzdęcia. Nie serduchowalam wiec nie wiem skąd to wrażenie. Buuuuu co to za dolegliwości przed owu i cycki bolą. Chyba się niedługo rozsypie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2014, 11:31
Arienna lubi tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
Dzień dobry dziewczyny
:*
Ania_84 wrote:chyba PMS mi sie juz wlacza.. ju zmam placz na wierzchu
Ania tule
Nieukowa wrote:Babeczki kochane, prawo serii obowiązuje, Anuśka jesteś następna do ostrzału grochem i fasoląA potem Pati, Marnut i reszta!
Przypne sie do tego stwierdzenia jak rzepmocno mocnoooooooo.
marnut wrote:Cati to dopiero ma widoki! Żaden bieszczadzki grajdołek się do tego nie umywa. Norwegią jestem zauroczona odkąd usłyszałam że istnieje, a jak ją zobaczyłam to uczucie się tylko pogłębiło. No i Tatry. Pół serca tam zostawiłam i jeśli gdzieś zbuduję dom, to tam. Tylko niech mi się dzieciaki z domu wyniosą
.
Ja zapraszam do siebie na podziwianie widoczkowiGosci nigdy za wiele
JEsli ktos lubi takie klimaty
ARIENKA !!!!!!!!!!!!!!! GRATULACJE !!! MOWILYSMY !?: )
Czarnula tobie rownież udanej niedzieli :**
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2014, 12:07
-
Marnut, ja zaszłam po roku starań, kiedy szykowałam się już do inseminacji i tez byłam u kresu, paradoksalnie właśnie dlatego tak strasznie bałam się tego testu, nawet małż mnie namawiał,a ja nie i nie i nie. Każda z nas inaczej reaguje i ja nikomu nie chcę wmawiać ze moje podejście jest najlepsze, tylko wiem jak boli jedna kreska...
-
w sumie to ja też tak teraz myślę że mogłam poczekać jeszcze kilka dni i zobaczyć dwie tłuste opasłe krechy a nie zastanawiać się pół dnia czy aby mnie wzrok nie myli ale cóż dałam się ponieść emocjom
a jutro chyba od razu pójdę na bete
wysłałam zdjęcie mojej przyjaciółce też oczywiście widzi drugą kreskę a jej mama (pielęgniarka u ginekologa) zerknęła jej przez ramię na to zdjęcie i pyta oooooo kto jest w ciąży?Asiula86, Tamka, Johnam, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Areienna - gratulacje kochana. Wszystkiego naj naj najlepszego dla Was :*
Dzuewczyny chyba jakis wór z gruszkami rozwiązany co mnie ogromnie cieszy. Kto następny?
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
arienna: ja testowałam na dzień przed, pierwszy poranny tym samym testem (kijowym) co Ty i był cień, ale w trakcie dnia walnęłam jeszcze jeden (i wyszły już wyraźniejsze),
walnij jutro inny i na pewno będzie gruboLena83, Arienna lubią tę wiadomość
-
Arienna wrote:w sumie to ja też tak teraz myślę że mogłam poczekać jeszcze kilka dni i zobaczyć dwie tłuste opasłe krechy a nie zastanawiać się pół dnia czy aby mnie wzrok nie myli ale cóż dałam się ponieść emocjom
a jutro chyba od razu pójdę na bete
wysłałam zdjęcie mojej przyjaciółce też oczywiście widzi drugą kreskę a jej mama (pielęgniarka u ginekologa) zerknęła jej przez ramię na to zdjęcie i pyta oooooo kto jest w ciąży?
Hihihi widziszjestes w ciazy !
zgredka wrote:arienna: ja testowałam na dzień przed, pierwszy poranny tym samym testem (kijowym) co Ty i był cień, ale w trakcie dnia walnęłam jeszcze jeden (i wyszły już wyraźniejsze),
walnij jutro inny i na pewno będzie grubo
O wlasnie zgredka ma racje , testnij innym testemmoze nawet jakis digital ?
Wynik wyswietla sie okl.24h pozniej sie bateria rozladowywuje i nic nie ma
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2014, 14:02
-
cati wrote:O wlasnie zgredka ma racje , testnij innym testem
moze nawet jakis digital ?
Wynik wyswietla sie okl.24h pozniej sie bateria rozladowywuje i nic nie ma
Ale ze jak? Elektroniczny test ciazowy?
O chmurkowych czytalam ale o elektronicznych nie ....Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Na digitala trochę szkoda mi kasy
więc poczekam do jutra
kurde kłuje mnie cały czas w podbrzuszui mam kluchę w gardle
a co najgorsze głowa mnie boli a tu tabletki się nie powinnotrzeba znów przeprosić się z olejkami eterycznymi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2014, 14:18