My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
zielony - to bakterie , warto isc do gina .
mi pomagaly nasiadowki z rumianku na wszelkie pieczenia czy inne takie.
na sam fakt bakteryjny moze malo wplywaly nie wiem. ale troche pomagalo -
nick nieaktualnyTamka - kiedy mi odszedł czop śluzowy na 2 tyg przed porodem, to wyglądał jak żółto-przezroczysta galaretka i objętościowo było go jak na całą dłoń.
Co to jest u Ciebie to Bóg raczy wiedzieć, być może przypałętała się jakaś infekcja. Czytałam, że można dostać jakieś odczynniki (coś jak papierek lakmusowy) w aptece, które zabarwia się na określony kolor w połączeniu z wodami płodowymi a inny kolor w połączeniu ze zwykłym śluzem - ale musiałabyś poszukać info na ten temat, Wujek Google prawdę Ci powie.
Niemniej - nie wygląda to zachęcająco i doradzałabym wizytę u lekarza jak najszybciej. -
Tamka to na bank nie czop czop wygląda raczej jak korzuch z budyniu taki lekko podsuszony gesty i raczej wyłazi fragmentami moze jakas mała infekcja??
ja mam te testy na Ph i sobie walnełam mam idelane Ph za to kurde temp sobie jajka robi ze mnie cykl widze bedzie powalony -
Ramcia fakc=tycznie jelsijest to zielone to lepiej odwiedz gina bo moze jakas infekcja jest ;/
Biedronka z co ma ph do tempkbo jeszcze tego nie probowalam
-
Ania_84 wrote:Ramcia fakc=tycznie jelsijest to zielone to lepiej odwiedz gina bo moze jakas infekcja jest ;/
Biedronka z co ma ph do tempkbo jeszcze tego nie probowalam
-
Pójdę jutro do gina, nie wiem czy uda mi sie dostac do mojej ale moze ją gdzieś złapię
Dzięki dziewczyny, lepsza infekcja niż czop aczkolwiek wolałabym tego pierwszego nie mieć, a drugie jak najbardziej...
Uff, miłego wieczoru, nie będę Wam tutaj marudzić, a do zniczego innego się w tej chwili nie nadaję więc spadam -
nick nieaktualny
-
Lamama wrote:http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ea044db860d61efd.html
Na tm dolnym powstało wgniecenie jak go chciałam wydostać z obudowy <zawstydzony>