My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
LaRa wrote:Jak tak dalej pójdzie to za chwile wszystkie będziemy na belly
i o to chodzi
Dobranoc
Byłoby świetnie!
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
-
Witam Was z samego rana i życzę udanego, spokojnego dnia
Wczoraj miałam wolne w związku z wizytą u lekarza, a dzisiaj już do pracy. Tak mi się nie chceSłabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
-
witam, zasmarkana od rana;) miłego czlonka wszystkim
jak Wam się podoba nasze osttanie zdjęcie ślubne? heh
https://www.facebook.com/174770452598198/photos/a.201340086607901.48744.174770452598198/712087675533137/?type=1&theater
buziaki;)Biedroneczka83, Nieukowa, Johnam, Lamama lubią tę wiadomość
-
Blondik wrote:witam, zasmarkana od rana;) miłego czlonka wszystkim
jak Wam się podoba nasze osttanie zdjęcie ślubne? heh
https://www.facebook.com/174770452598198/photos/a.201340086607901.48744.174770452598198/712087675533137/?type=1&theater
buziaki;)
A zdjęcie świetne -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny!
Małż mi wczoraj okupował komputer i jedyne co mogłam to z doskoku aktualizować znajomych na FB. Ależ z Was ładne kobietki
!
Dziękuję za miłe przyjęcie, niemniej - będziecie mi się chyba musiały wszystkie przedstawiać
! Mnie nietrudno poznać, w końcu jestem Mamutem (tak, Anuśka, to z myślą o Tobie, żebym nie musiała wręczać kolejnego Pucharu Mistrza Dedukcji). Jak sądzę, miałam przyjemność zobaczyć Anuśkę, LaRę, Czarnulę of course i ...aż się boję zgadywać (choć stawiałabym mi.in. na Krokodylicę i Biedroneczkę). Może to dlatego, że nigdy nie byłam zbyt dobra w strzelaniu - a Małż nie spóźnia się do domu z wieczornych wyjść na piwko, więc nawet nie mam pretekstu, żeby poćwiczyć
...
Niestety nadal nie mogę "wejść" do Gangu, czekam cierpliwie aż mi pomogą rozwiązać problem.
Dobra. Kto dziś do testowania? Lamama, wczoraj Ci z premedytacją odpuściłyśmy, żebyś psychiatry nie musiała odwiedzać, ale dziś się Ptaszyno nie wywiniesz!
Anuśka, konwalianka, Katjaa, Krokodylica, Lamama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Hej laseczki
Tempka nie chce rosnąć, więc nie wiem czy coś z tego wyjdzieMiłego dzionka Wszystkim życzę
Jakby Ci całą ciążę miała rosnąć, to skończyłabyś ugotowana!
Blondik - co jest nie tak z tym chłopem??? Ona tu nogi do góry zadziera, szpileczką kusi, a on ziewa!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 06:58
momo1009, Blondik lubią tę wiadomość
-
Macham miłego członka ja tez coś pociągająca
małż odmówił wczoraj współpracy a mnie tak sie chciało dobra niech zbiera siły bo ja sie robie rozciągliwa wiec lada chwila w piątek owulation heheehekonwalianka, Anastazjaaa, marnut, Johnam lubią tę wiadomość
-
i ja ie witam..pół nocy nieprzespane, chyba po pizzy, ale zjadłam tylko kawałek, mąż tez się skarżył.. od 3 nie śpię, bo obudził mnie tel. męża, a później nie mogłam usnąć i myślałam, jak to będzie z dwoma chłopakami.. nie wiem jak go nazwiemy..nie mamy pomysłu, znaczy pomysły są, ale za nic nie możemy dojść do porozumienia i nie ma takiego efektu "wow" jak było przy Tymku.. niejako mam wyrzuty sumienia..bo czuję się nieco rozczarowana? sama nie wiem, jakie to uczucie..jestem okropna, bo z tym też mi źle
momo, dziękuję - Tymek składał zamówienie, więc zadowolony..jak lekarz mu mówi, ale wiesz, że braciszek będzie podbierał CI zabawki? odpowiedział: "to nic, mama kupi mi nowe a jemu dam stare", więc on tam ma wszystko zaplanowane
co do kaszlu Tymcia, to sporo mu odpuściło - jupi!!! nie dusi go, jedynie odkaszlnie i już, widzę światełko w tunelu, ale boję się cieszyć
gin wczoraj dał nam zielone światło na serduszkowanie, więc mąż mnie oczywiście wykorzystał seksualnie
Blondik - wszystkie mi się podobają
Anuśka - nie ściemniaj z tym spadkiem..Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 07:01
Anastazjaaa, marnut, momo1009 lubią tę wiadomość
-
Hej kochane ja zaraz wstaje ake mialam porabane sny boniu snilo mi sie ze kogos jskis gosc zabił pozniej ja z ojcem tej dziewvzyny bylam na miejscu zabójstwa i ojciec tej dziewczyny piwiedzial mi ze ona jest w reklamowce ja patrze a tam kurczak taka porcja rosolowa a i mowi ze jakby dirwal tego kolesia to niewie ci by mu zrobil ja patrze a t e n zabójca lezy zawiniety w folię strech ten ojciec poszedl ja patrze a ten koles z foli sie "wyklowa " taki obslizly jak po porodzie nie no jakis meksyk pozbiej przyszla jego wsoplnoczka a moj maz zawiadomił policje i na tym die skończyło
-
Ania_84 wrote:Hej kochane ja zaraz wstaje ake mialam porabane sny boniu snilo mi sie ze kogos jskis gosc zabił pozniej ja z ojcem tej dziewvzyny bylam na miejscu zabójstwa i ojciec tej dziewczyny piwiedzial mi ze ona jest w reklamowce ja patrze a tam kurczak taka porcja rosolowa a i mowi ze jakby dirwal tego kolesia to niewie ci by mu zrobil ja patrze a t e n zabójca lezy zawiniety w folię strech ten ojciec poszedl ja patrze a ten koles z foli sie "wyklowa " taki obslizly jak po porodzie nie no jakis meksyk pozbiej przyszla jego wsoplnoczka a moj maz zawiadomił policje i na tym die skończyło
Co brałaś wczoraj??? Podziel się
Ania_84, ann2224 lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Ha ha... Świetne
Co brałaś wczoraj??? Podziel się
nie no po porstu ja nie czaje skad nawet cos takeigo potrafi sie w glowie wyluc ;/ az sieobudziałam ;/
ale plusik jest takk ze poki co przestał mnie bolec brzuch w podrzebzutylko jestem taka wzdet w okolicach prawego jajniora ;/ a taczej czuje sie napompowana
Ana niedziwie sie .. ja sie teraz zastanwialam po co ja tam do tej reklamowiki zajrzalam -
Ania_84 wrote:kuzwa kisiel jadlam
nie no po porstu ja nie czaje skad nawet cos takeigo potrafi sie w glowie wyluc ;/ az sieobudziałam ;/
ale plusik jest takk ze poki co przestał mnie bolec brzuch w podrzebzutylko jestem taka wzdet w okolicach prawego jajniora ;/ a taczej czuje sie napompowana
Ana niedziwie sie .. ja sie teraz zastanwialam po co ja tam do tej reklamowiki zajrzalam
Dobra zbieram się bo do Kielc trochę daleko.... Boziu jak mi się nie chce tam siedzieć i słuchać ich dzisiaj.... Chyba przysnę sobie tamAnia_84, Biedroneczka83 lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:To jest znak, że..... Masz ochotę na rosół
Dobra zbieram się bo do Kielc trochę daleko.... Boziu jak mi się nie chce tam siedzieć i słuchać ich dzisiaj.... Chyba przysnę sobie tam
w cedzynie fajny zalewikw sordku lasu
wiec mozna troche sie zrelaksowac
-
Konwalijko spokojnie imie samo do was przyjdzie
ja ci powiem że jak szłam na USG z Zuza to w głwoie miałam tysiące mysli słowa tesciowej ze na 10000% bedzie syn i moje marzenie córeczka i jak sie okazało ze bedzie córcia to ryczałam jak głupia hehehe a teraz najpierw myslałam o drugiej córeczce ale powiem ci że wizja synka też mi sie podoba byle sie udało i maż zaczął współpracowac bo wczoraj mnie wkurzyła ale dobra niech mu bedzie dziś mu nie odpuszczepotem czwartek i piątek hehehe sobota u tesciów a w niedziele go zbałamuce co ma być bedzie nawet mi sie jakoś płąkac nie chciało wieczorem jak on poszedł spać nie wiem taki total olew
konwalianka lubi tę wiadomość