My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAsiula86 wrote:Nie, on lubi spać
Ale może jakbym się za kawę albo papierosa przebrała, to by na niego podziałało
Proponuję przebrać się za poduszkę, rogalika, materac, śpiwór, albo owinąć się w prześcieradło (licząc na to, że pomyli Cię z łóżkiem), w każdym razie wszystko, żeby skojarzyło mu się "o, to tutaj mam się położyć".
Czarnula - to razem czekamy na @ bez zawodu, tyle że Ty masz przeczucie na listopad a mi najwcześniej w połowie grudnia coś się pokaże. Co daje mi pewną myśl...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 10:24
Czarnula87, Asiula86, konwalianka lubią tę wiadomość
-
Leee ja tez mialam miec Pcos, gin powiedzial, ze po wygladzie jajnikow nie ma.watpliwosci, w tym samym cyklu zaszlam w ciaze. A na ostatniej wizycie stwierdzil, ze jajniki ladne i nie wskazuja na pcos (chyba, ze Henio mnie uzdrowil cudem)
-
Witam się z wami.
Konwalianka ja Cię rozumiem bo w mojej rodzinie też same chłopaki i każdy chce dziewczynkę, ale z drugiej strony powiem Ci że moja ciocia ma 3 synów i mówi że nigdy ale to nigdy nie zamieniła by ich na córkęnie musi w domu nic robić nawet gotować- bo oni mówią że muszą o nią dbać teraz:) także głowa do góry są też "+" a poza tym ma 3 fajne synowe już
i jest zadowolona że los dał jej 3 synów:)
wracając do samej siebie po tej ( wg mnie krępującej ) wizycie u ciężarnej koleżanki poszłam na siłkę żeby sobie ulżyć...wiem dziwne to źle mi z tymi uczuciami ale nie umiem nic na to poradzić,,,patrzyłam na ten jej piękny brzuszek - pępek już wypchnięty i beczeć mi się zwyczajnie chciało- na szczęście ona wie o staraniach z resztą sama się starała 1,5 więc wiedziała co za uczucie mną szarpie.
Po siłce dom prysznic i śpioch...nawet mi się do męża nie chciało przytulić...nic
Ania_84, marnut, Johnam, konwalianka lubią tę wiadomość
Maniek
-
nick nieaktualny
-
MANIEK lubi epierwsza czesc twojego posta drugiej juz nei ;/
Olga no co ty a po co mialy pracowac jak juz Michalek bylCzarnula87 lubi tę wiadomość
-
nio mi gin powiedział ze sam nie wie hehe za 2 tyg już było serduszko cykl miał być bezowulacyjny
nio ja byłam zła na małża bo specjalnie niunie położyłam spac i wogóle a ten mi taki numer odwalił ale dobrze nich zbiera siły na sex własciwy hehehe -
aaa zapomniałam dodać że jajcor prawy dziad tak mnie naparza że ledwo chodzę i siedzę w nocy wstałam siku to szłam zgięta bo ból jak cholera...no a przecież owulki nie ma to ja już nic nie rozumiem...poczekam do@ i umówię się na monitoring w kolejnym cyklu ...może wtedy będe miała jakieś lepsze wieściManiek
-
Mam nadziejez etam narazie zostanie.. bo wczoraj mi sie rozl=kleil..
tzn.. zaczal gadac ze glupio mu ze ja za wszystko place i takie tam ;/
-
Ania_84 wrote:Mam nadziejez etam narazie zostanie.. bo wczoraj mi sie rozl=kleil..
tzn.. zaczal gadac ze glupio mu ze ja za wszystko place i takie tam ;/Ania_84, marnut, Johnam, konwalianka lubią tę wiadomość
Maniek
-
Czyli wychodzi na to, że ja mam PCOS. Bo mam kilka objawów, no poza nadmiernym owłosieniem (na szczęście).
Słuchajcie, pójdę spać nago, będzie łatwiej i szybciej
Bo to straszny leniwiec przy okazji jestSłabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
-
hehe ja tak tez robie ale jednak u niego to wszystko wychodzi .. ;/
ale powiedzialam mu ze jak zacznie zarabiac to mi kupi kolczyki alb pierscionek zabierze mnie na kolacje
tez mu mowie ze to sa nasze pieniazki .. i nie wazne z ktorego konta idzie przelew ;/
MANIEK, Johnam lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMANIEK wrote:aaa zapomniałam dodać że jajcor prawy dziad tak mnie naparza że ledwo chodzę i siedzę w nocy wstałam siku to szłam zgięta bo ból jak cholera...no a przecież owulki nie ma to ja już nic nie rozumiem...poczekam do@ i umówię się na monitoring w kolejnym cyklu ...może wtedy będe miała jakieś lepsze wieści
Maniek, czyżby inozytol JUŻ działał? Szybko!
Monitoring to dobry pomysł, uważam.
A wizyta, cóż - dobrze, że już masz ją za sobą.cati lubi tę wiadomość
-
Marnut dlaczego az 2 miechy do testowania
ps masz diabelska liczbe polubien 666Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 10:44
-
ech i stało się, zapisałam się na studia psychologiczne... pierwszy zjazd w ten weekend .... masakra ale mi się nie chce
ale zdecydowaliśmy że pójdę więc się zapisałam i zapłaciłam więc już nie ma odwrotu
Biedroneczka83, Ania_84, marnut, Czarnula87, Johnam, Nieukowa, konwalianka lubią tę wiadomość