My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:ja bym sobie już nie dała wcisnąc anty
lepiej zabrać się za inne leki chociazby taki orgametril, jak go weźmiesz przed owulką to ci ją zablokuje, ale to bardoz mocny progesteron więc jest lepszy niż anty
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
marnut wrote:Choroba, czyli jak znam mój parszywy los, to przez następne 5 lat będę miała tylko z lewego
.
No nic, na razie będę się trzymać teorii, że owulacja występuje u mnie naprzemiennie z obydwu jajników.
Albo postaram się przechytrzyć lewy jajcor i wziąć tyle Donga, żeby owulacja była jeszcze z prawego a lewy niech se robi co chce!
ja juz chyba nic nie zmieniam na razie plan mam taki
- od jutra inofolic
- 14.10 wizyta u mojego gina staregozobaczymy co powie i czy da clo czy wygoni na USG do siebie
- jakby co ziółka sroki od 26 pazdziernika (ale mam nadzieje ze nie beda potrzebne)
i to narazie tylemarnut lubi tę wiadomość
-
hej kochane troszkę nadrobiłam a wiec jak kogos pominelam to przepraszam
Anuska temp na pewno podskoczy za to 3mam kciukole spokojniej drogi i żeby czas szybko ci leciał
Blondik foto super zona upadla i maz tym znudzony i nie raczy pomaga wstac ani się zania brac
Ania ja tez mam takie sny już od kilku dni i ciagle się przez to budze:-(
Frejka ja siemię lniane jem a raczej pije co dzennie bo jest dobre tez na wlosy i paznokcie itd. oip i obys miała swojego przodownika wśród pecherzykow
Maleq będzie dobrze tylko dbaj o siebie kochana a wszystko się wyreguluje
Arienka twoje krechy sa imponującei powodzenia na studiach
Ania dobrze powiedzialas mezowi ale z facetami już tak jest ich wielkie ego
uUffff to się napisałam
*************Gang18+**************
w poszukiwaniu mojego maleńkiego szczęścia -
nick nieaktualnymarnut wrote:Macie jakieś specjalne miejsce dla uzależnionych przeDonowanych? Bo biorąc pod uwagę Wasze (Twój i Anuśki)humory może tam być cholernie zabawnie
.
Coś się znjadzie
ALe tak serio, jak się weźmie za dużo to można się przyblokować z owulką -
Hej
u mnie dziś rano w pracy neta nie było, nie mogłam was poczytać. Jakieś plagi na moje biuro padły, wczoraj brak prądu dziś Internetu, ciekawe co jutro się wydarzy.
Co ja tu miałam napisać ?
Już znalazłam kartkę z notatkami. Biedra może i gin nie powiedział nic odkrywczego, ale pęcherzyk rośnie a negatywnych zjawisk brak więc powodów do zmartwień brak, trzeba się cieszyć i czekać na owulkę.
Konwalianka dziś nie masz warunków na trzecie, ale kto wie co będzie za rok albo dwa. Mój wujek nie miał warunków na drugie a teraz ma piątkę.
Marnut żyrafa na FB to jaogólnie nie fotogeniczna jestem, a to jedyne zdjęcie na którym wyszłam dobrze
Ania ty jesteś nadzieją tego wątku a nie ciężarem, naszą krynicą mądrości.
Czarnula87, Biedroneczka83 lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
zgredka wrote:Loo matko niedobrze mi, nie wiem czy to ser, ktory mi wchodzil od tygodnia cudnie, czy to tylko jelita, czy tez zgaga. I jak sie ratowac jesc czy nie jesc nieeeee... Nie mam na to czasu w robocie jestem
spróbuj nie jesc przez jakiś czas i zobaczysz czy ten serek możesz jesc czy lepiej nie*************Gang18+**************
w poszukiwaniu mojego maleńkiego szczęścia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzarnula87 wrote:ALe tak serio, jak się weźmie za dużo to można się przyblokować z owulką
O nununu! Tego sobie nie życzymy! 3 to góra, a i tak myślę, że w cyklu październik/listopad będę brała 1-2, żeby organizm zanadto się nie przyzwyczaił, bo przecież chcę zintensyfikować działania w cyklu listopad/grudzień.Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny