My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
W niedzielę??? A nie pamiętasz żeby dzień święty święcić? To jest dla mnie najważniejsze przykazanie i u mnie brzmi : w niedzielę leniuchowanie obowiązkoweAnia_84 wrote:Hej LaRA

Momo
co tam porabiasz 
ja oczywiscie pracuje ;P
CzaryMary, momo1009, Ania_84, agawera, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
Ja sie właśnie zbieram do Kościoła, potem obiad, spacer i ok 18 chcemy wyjeżdżać do domu
nienawidzę pożegnań z mama, na sama myśl mam łzy w oczach, a ze jestem ostatnio strasznie płaczliwa to dzis mogę sie nie pohamować ;(
Anuśka lubi tę wiadomość
-
ja swieceAnuśka wrote:W niedzielę??? A nie pamiętasz żeby dzień święty święcić? To jest dla mnie najważniejsze przykazanie i u mnie brzmi : w niedzielę leniuchowanie obowiązkowe

o 2 w nocy sie sexilismy wiec dzien poswiecony
agawera, Anuśka, momo1009, Nieukowa, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
To moje "lubię" to nie za smutek tylko za więź z mamąLaRa wrote:Ja sie właśnie zbieram do Kościoła, potem obiad, spacer i ok 18 chcemy wyjeżdżać do domu
nienawidzę pożegnań z mama, na sama myśl mam łzy w oczach, a ze jestem ostatnio strasznie płaczliwa to dzis mogę sie nie pohamować ;(
Chciałabym w przyszłości mieć taką więź z moją córką
LaRa lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:No to nie jest tak że bierzesz cały czas, zaczynasz mniej więcej od 3-5dc (zależy jak Ci się @ skończy) i łykasz 10dni i koniec a później już tylko czekasz na owulkę. Przeważnie jest tak że owulka przychodzi do 4 dni po odstawieniu donga. Ale tempkę trzeba mierzyć bo może wyskoczyć tak jak u mnie owulka w środku brania no i wtedy odstawiasz .
10 dni to u mnie na pewno za długo, łykam od 6 dc a owu pewnie koło 12 będzie, wspomagam się testami owu w tym cyklu, żeby nie przeoczyć owu
dzięki dziewczyny za wskazówki!
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Aaaa podziel sie ciachem

ja mam moja ulubiona kawe mocce z orlenu
ale taka jakas dziwna jest .. chyba to przez cukierek ktory zjadlam kolo 9 maz wzial neoangin i tez sobie wzielam co by na wszelki wypadek nie zarazic sie ;/
i teraz mam uczucie jakby nic nie mialo smaku ;/
Ania wpadaj, jeszcze z 3/4 ciacha zostało
ps. kiedyś po tabletkach na gardło septolete (czy jakos tak) ktoś mnie chipsami poczęstował, fuck jakbym mydło jadła! więc wierzę, że Twoja kawa zmieniła smak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2014, 11:51
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Mi kiedyś zwykła pasta do zębów narobiła niezłych wrażeń po zjedzeniu czegoś zaraz po myciu ząbkówAnia_84 wrote:nie wiem co to za cholerstwo..ale masakrycznie wplywa na moje kubki smakowe

Ania_84 lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo dziwna. Pierwszego dnia po poludniu jak przylazla to troche takiej czerwonej krwi bylo i jeden malutki maciupenki skrzepek. A potem to juz takie niewiadomo co.
Njsmieszniejsze jest to ze ja w poprzednim cyklu mialam.ta szyjke nawet przy plamieniu miekka i otwarta jak normalnie przy okresie. A teraz ona wysoko i twarda i zamknieta co mnie mocno zaskoczylo -
Witam wracam z kościoła wymodlona,i najważniejsze że ten liścik napisałam..
.mam nadzieje że się spełni i wspólnie będziemy forumowac z brzuszkami
Anuśka, Ania_84, momo1009, CzaryMary, LaRa, Blondik, Asiula86, Misi@, marnut lubią tę wiadomość
Maniek

-
nick nieaktualny
-
A może to ten Dong? U mnie szyjka też raczej wyżej niż zwykle, twardawa i przymknięta, a zawsze na @ złaziła na dółCzarnula87 wrote:Dziewczyny zdurniałam. Bo trzeci dzien uzywam wkladki
najlepiej ze brudze troche w srodku na brazowo. A szyjka wysoko twarda i zamknieta 
No i dzisiaj na wkładce czysto a w środku brązowawo
A wczoraj i przedwczoraj bardzo skąpe krwawienie...
-
nick nieaktualny
-
No ale my nie mamy...Czarnula87 wrote:Anuśka ale dziewcxyny normalnie @ mają po dongu. Juz nie kumam nic z tego
Nie mam pojęcia o co chodzi...
Wyczytałam, że :
Zbyt skąpe krwawienia mogą wynikać z takich schorzeń, jak niedomoga ciałka żółtego, zespół policystycznych jajników, niewydolność czynnościowa podwzgórza.
Olga czyżbyśmy miały PCOS???
-
nick nieaktualny