My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
pewnie wsadzasz termometr patrzysz i idziesz dalej spacagawera wrote:uwielbiam dlugo spac wiec bede musiała chyba budzik nastawiać

ja zaczynalam o 7 pozniej o 6 a teraz zmeinie na 5 bo meza budzik mnie budzi
agawera lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Hej laseczki

Kroko uwielbiam Scooby Doo
Pati tulam
Trzeba teraz cycki w górę i do przodu w nowy cykl 
Asiula, różnie dziewczyny reagowały na Clo ale przeważnie na końcu pojawiała się zielona kropka więc nie stresuj się
Olga jadę na Dongu w tym cyklu też bo oprócz owulki zauważyłam że mam mocniejsze paznokcie i jakąś ładniejszą cerę, a nic w diecie nie zmieniałam, więc chyba się z tym azjatą zaprzyjaźnię
Nie pamiętam co miałam jeszcze napisać.... Aha @ mi się skończyła
Anuśka nie pamiętam dokładnie Twojego wykresu, wiem, że owu wyznaczyło Ci wcześnie (9dc?) ale zastanawia mnie jedno odnośnie donga - przestajemy go brać w momencie skoku temp. Co w przypadku gdy tempka się wspina i owu wyznaczana jest po jakiś 2-3 dniach od jej wystąpienia? lepiej odstawić donga wcześniej nawet jeśli owu jeszcze nie było czy jeśli się okaże, że brałam go w owu albo i dzień po owu to liczyć, że to nie zaszkodzi? nurtuje mnie to okrutnie
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Ara podobnie jest z wiesiolkiem.. mysle ze 2 dni nie zrobia roznicy ..wazne zeby go nie brac w momencie zagniezdzania .. przynajmenij tak mi sie wydaje
ara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczynki:-) witam sie z wami w tym pięknym dniu. Dzisiaj mam pełen looooz. Maz pojechał do rodziców a ja chilluje w domku i co jakiś czas podejmuje próby sprzątania. Pogoda w wawie idealna do siedzenia w domku.
Mam do Was pytanie. Która chciałaby ziola ojca sroki? Mam do oddania.
momo1009, Anuśka lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Hej LaRA

Momo
co tam porabiasz 
ja oczywiscie pracuje ;P
A ja dla odmiany gniję od rana
. Dopiero co wrócił prąd, chyba jakoś w nocy była awaria.
Aniu to pracuj miło i wydajnie żebyś wczesniej skończyła
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
U nas też pogoda mało wyjściowa, więc pewnie zrobię sobie podobny chillout
O ziołach nie myślałam (jeszcze?), ale pewnie niebawem znajdzie się chętna
CzaryMary lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Ania_84 wrote:pewnie wsadzasz termometr patrzysz i idziesz dalej spac

ja zaczynalam o 7 pozniej o 6 a teraz zmeinie na 5 bo meza budzik mnie budzi
mysle ze o 7 bo córka chodzi do szkoły na 8,15 a tak to maż ja zaprowadzał bo po drugiej zmianie w pracy nie chce mi sie wczesnie wstawac ale mozna sie poswiecic dla wazniejszych fasolek
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Aaaa podziel sie ciachemara wrote:ja też gniję od rana hihi
właśnie otrzymałam kubek kawy i kawałek ciacha
mmm uwielbiam takie poranki
ja mam moja ulubiona kawe mocce z orlenu
ale taka jakas dziwna jest .. chyba to przez cukierek ktory zjadlam kolo 9 maz wzial neoangin i tez sobie wzielam co by na wszelki wypadek nie zarazic sie ;/
i teraz mam uczucie jakby nic nie mialo smaku ;/ -
Witam Was Moje Kochane Laseczki

Mąż oglądał porody w TV to kazałam mu się dobrze zaznajomić z tematem bo za 9 miesięcy też tak będzie miał
podobno wiara czyni cuda
CzaryMary, Anuśka lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualnyWłaśnie oglądam. Poplakalam się jak matka oddala dziecko do ośrodka tylko dlatego ze jest albinosem. Dziewczynka godzinami siedzi pod brama z nadzieja ze mama po nią wróci. Nie wróci....momo1009 wrote:Czyni czyni

A mi się włączyła Kobieta na krańcu świata - temat albinizmu w Tanzani. Wstrząsające i mało optymistyczne, ale wciągnęłam się -
No to nie jest tak że bierzesz cały czas, zaczynasz mniej więcej od 3-5dc (zależy jak Ci się @ skończy) i łykasz 10dni i koniec a później już tylko czekasz na owulkę. Przeważnie jest tak że owulka przychodzi do 4 dni po odstawieniu donga. Ale tempkę trzeba mierzyć bo może wyskoczyć tak jak u mnie owulka w środku brania no i wtedy odstawiasz .ara wrote:Anuśka nie pamiętam dokładnie Twojego wykresu, wiem, że owu wyznaczyło Ci wcześnie (9dc?) ale zastanawia mnie jedno odnośnie donga - przestajemy go brać w momencie skoku temp. Co w przypadku gdy tempka się wspina i owu wyznaczana jest po jakiś 2-3 dniach od jej wystąpienia? lepiej odstawić donga wcześniej nawet jeśli owu jeszcze nie było czy jeśli się okaże, że brałam go w owu albo i dzień po owu to liczyć, że to nie zaszkodzi? nurtuje mnie to okrutnie

ara lubi tę wiadomość

. Jak i to w jakie zabobony tam wierzą i jakie są tego konsekwencje.