My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTak widziałam, że pojawił się temat "potęgi podświadomości"
. Dziewczyny, to działa! Ja się tak na ciążę nakręciłam, że mi się linea nigra pokazała
. Nieważne, że to objaw II trymestru i jest tak samo prawdopodobny w I trymestrze jak kopniaki pod żebra i zyskanie +50cm w talii (nie z powodu obfitych posiłków).
Niestety, nic na ciążę oprócz linii nie wskazuje
. Mam takiego PMSa, że wszyscy w domu latają na wysokości lamperii
.
-
Hej laseczki co tu słychać?
Widzę że Marnut wróciła
Biedronka gdzie jesteś? Jak wizyta?
Arienna wspieram mocno i trzymam kciuki żebyście walkę z biurokracją (szpitalem) wygrali
Ja wreszcie wróciłam do domku... Jestem padnięta... Jak ja nie lubię tych zebrań
-
nick nieaktualny
-
Ja.dopiero wracam od fryzjera

Rudy rudy rudy rydz
justta, Misi@, momo1009, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
Marnut hejka, dawno cię nie czytałam

Pati, jestem pod wielkim wrażeniem organizacji nauki w szpitalu, świetna sprawa, szkoda że w PL tak nie ma ;/ Człowiek jest praktycznie wykluczony z normalnego życia,a dzięki takiej wideo-szkole może czuć się dalej częścią społeczności i nie nudzi się aż tak, a to pomaga w leczeniu... Wciąż trzymam kciuki za brata!
Dronka daj znać co tam gin za mądrości powiedział - jak dla mnie nie tak łatwo orzec o cyklu bezowulacyjnym więc ovu raczej była...
Arienna, trzymam kciuki i życzę dużo cierpliwości w walce z systemem ;/
Podziwiam, ja bym się nie zdecydowała...
Dalej trudno mi się pogodzić z twoją stratą, miałyśmy obie zostać czerwcówkami ;(((
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 17:18
-
hej jetem pogadałm z ginem narazie nic nie robic mam obie TSH zbadać i progeteron wiec hmm chyba w poniedziałek pójde to bedzie ok jak mylicie????
a jak nic do listopada nie bedzie to na cykl grudniowy clo i monitoring u niego 50zł cały 3 spotkania
ale ja ciągle wierze ze nie bedzie potrzebny zrobie fotke moich owu testów i wam wkleje
ale na zyjce wysokiej juz sluz mleczny
Nieukowa, momo1009, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNieukowa, dopiero mi dziś po południu neta podłączyli, nie miałam od czwartku. Czułam się przez ostatnie dni jak narkoman na detoksie
.
Momo - zaprosiłam Cię do przyjaciółek, mam dla Ciebie pewną propozycję nie do powtórzenia w szerszym gronie
.
Arienna - ucałuj swojego Aniołka w perkaty nosek, kiedy Ci się przyśni i -skoro tak musiało być - poproś go, żeby zechciał roztoczyć nad nami opiekuńcze skrzydła. Bardzo mi przykro i strasznie Ci współczuję, a przejść ze szpitalem nie zazdroszczę. Dobrze, że kontaktowaliście się z prawnikiem, bo akurat na sytuacje podobne do Waszych przejść są odpowiednie paragrafy, ustawy i rozporządzenia (od Konstytucji począwszy) a prawnik je wszystkie zna i w piśmie do szpitala wyłuszczy. -
nick nieaktualny
-
Misi@ wrote:Hej dziewczyny...mam pytanie czy, któraś z Was modli się do św. Dominika?
Ja dziś złożyłam zamówienie na pasek św. Dominika i medalik.
Misia ja uderzam prosto do szefa wszystkich szefów:) po co się rozdrabniać
Misi@, Malenq, choco, ara lubią tę wiadomość
Maniek

-
Jestem, przyjęłam i czekam... brzmi intrygującomarnut wrote:Momo - zaprosiłam Cię do przyjaciółek, mam dla Ciebie pewną propozycję nie do powtórzenia w szerszym gronie
.
marnut lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualnyLena - myślałam o tym, co napisałaś. Czy do zaakceptowania dla Ciebie i Twojego W byłby cichy ślub kościelny (nie konkordatowy) w towarzystwie rodziców i świadków (jestem pewna, że Twoja umierająca Mama byłaby wzruszona)? Później, kiedy nazbieracie wystarczającą ilość funduszy i uznacie, że nadszedł czas, pozapraszacie gości na ślub cywilny i weselisko. Zaznaczycie wyraźnie, że ze względu na stan mamy nie chcieliście czekać ze ślubem kościelnym, ale nie chcieliście również rezygnować z ugoszczenia rodziny na Waszym ślubie, dlatego teraz (z opóźnieniem) zapraszacie do USC (możesz też wystąpić w białej sukni) i na wesele.
-
A co myślałaśAnia_84 wrote:oho jakies trojkaciki nam sie tworza :p
. Jak już cos proponować to conajmniej matrymonialnie 
PS. Aleś Ty ruda
Ładnie!
Ania_84 lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
hihi

jak to powiada moj maz ..
im bardziej zardzewaily dach tym bardziej morko w piwnicy
pierwsze co jak zobaczyl mnie dzis to sie zapytal czy mam bardzo mokro w piwnicy i on to musi sprawdzic
momo1009, justta, Asiula86, ara, marnut lubią tę wiadomość
-
Hej. Ja dziś padnięta. A jeszcze robotę do domu przynioslam, zaraz się biorę żeby przed meczem zdążyć. To eksploatiwanie przed owulka to ciężkie jest -ja to chyba za wcześnie zaczynam a jak jjuż jest ten dzień to nam obojgu się nie chce. Ale co ja poradzę ze ja wtedy mam chuc i jeszcze te śluzy tak sie wcześnie zaczynają.

******************************GANG18+*****************************
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

.