My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja własnie obleciałam kika sklepów w poszukiwaniu kurtki dla mojej A.
Nic nie znalażłam.
W Lidlu były fajne ale dzisiaj można sobie pomarzyć oczywiście.
W Wójciku raz, że ceny takie, że hooo hoo a ja musze kupuić te kurki dwie a po drugie to taki nie styl moejej A.
W ogóle to mam problem z ubraniami dla niej bo to już nie dziecko a jeszcze nie dorosły.Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
a piję 3-cią już dziś.
A pewnie jeszcze jak wrócę do domu to 4-tą.
Śpię na siedzaąco....Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 13:47
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Biedroneczka83 wrote:wiecie co mam jakiś stres przed tą wizytą sama nie wiem czas sie dłuży strasznie niby rzyjmuje od 15 ja tam bede ok 14:55 ciekawe która bede ///
Dronka- trzymam mooooocno kciuki :********
Będzie dobrze
- zobaczysz.
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
[QUOTE=MANIEK
a mi się dziś cały czas kręci w głowie...nie rozumiem tego...[/QUOTE]
oj Maniek, Maniek... spojrzalam na Twoj wykresik i tam cos jest na rzeczy
Powodzenia
-
konwalianka wrote:aaa, haha.. ja dla zdrowotności co jakiś czas odstawiam alkohol..tak na 2,5 roku

Dronka trzymam kciuki za wizytę
MANIEK ja też spojrzałam na Twój wykres i jestem tego samego zdania co LaRa. Bardzo ładnie
Bardzo
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
oj LaRa żebyś Ty miała prorocze te słowa...chociaż powiem szczerze że dopiero w tym cyklu sie nie nakręcam nie analizuje jakichś tam objawów...poporstu je zaznaczam (dla celów badawczych w kolejnych cyklach)mam w sobie taki spokój w sumie....nie będe zawiedziona jak @ zawita bo cały czas uważam że nie miałam owulki....
a ja w II fazie cyklu zawsze mam podwyższoną temp nawet raz mi sie zdarzyło 36,90 zajarałam się a potem @ zawitała więc...nie do końca sama rozumiem po co mierzę...w głowie mam że mierze bo jak spadnie to wiem kiedy @ przyjdzie i nie bede zaskoczona bo się franca ostatnio strasznie rozregulowałaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 14:14
momo1009 lubi tę wiadomość
Maniek

-
I z takich właśnie cykli często biorą się dzieciMANIEK wrote:oj LaRa żebyś Ty miała prorocze te słowa...chociaż powiem szczerze że dopiero w tym cyklu sie nie nakręcam nie analizuje jakichś tam objawów...poporstu je zaznaczam (dla celów badawczych w kolejnych cyklach)mam w sobie taki spokój w sumie....nie będe zawiedziona jak @ zawita bo cały czas uważam że nie miałam owulki....
LaRa lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Biedroneczka83 wrote:Maniek widze nasze wykresy zbliżone i ja czuje tak jak ty że owu to niekoniecznie było ale za ciebie mocno kciuki trzymam
Dornka najważniejsze to się nie nakręcać i nie denerwować już po tych paru dobrych miesiącach przestałam sobie takie jazdy robić bo po co - przecież ja tego nie zmienię będzie co ma być...i Ty też słońce sie nie denerwuj, albo chociaż spróbuj :)ja latam 3x w tyg na siłkę to mi pomaga
LaRa lubi tę wiadomość
Maniek

buu dziś tylko sok i herbatka i woda i tak aż do 27