Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    choco wrote:
    Pati to brzmi jk z jakiegoś filmu SF ale super że są takie możliwości. Może za 100 lat i w Polsce tak będzie.
    A jak się brat czuje?

Asiula pewnie temu we mnie jakiś diabeł wstąpił, mam nadzieje ze Biedronka się nie obraziła. Biedronko proszę przestań uprawiać czarnowidztwo, jest tyle przyjemniejszych rzeczy np. seksik z mężem :-D
    Choco brat czuje sie narazie dobrze. jestesmy 4 tydzien po pierwszej chemi. Stresuje sie teraz bo jutro mamy pobranie szpiku zeby zobaczyc jak zadzialala îerwsza chemia.

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Pati a moge sie spytac w jakim wieku jest Twoj brat ?? :)

wiesz super pomysl.. bo naparwde fajnie ze brat moze dalej sie czyc :)
    Aniu Sebastiam ma 17 lat. W marcu bedzie mial 18.

l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • agawera Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:
    Maniek- napisaliśmy oficjalne pismo do dyrektora szpitala z żądaniem wydania zaświadczenia bo z lekarzami nie będziemy już gadać,
    ja usłyszałam: ale proszę pani proszę nie traktować tego jak utraty dziecka bo w 5 tygodniu to to jeszcze płód nie był, komórka to nie dziecko.....
    ale napisaliśmy i będziemy walczyć, a adwokatem już rozmawialiśmy

To urlop po poronieniu od kiedy sie zaczyna bo dla mnie to banda debili a strata ktora mialac to co nictakiego , po prostu brak mi slow

Ale z tego co ja przezylam gdy rodzilam Weronike nic mnie nie zdziwi . W nocy dostalam skurcze pojechalam do szpitala to bylo ok 23 wiec pani w recepcji przeszkadzalismy w ogladaniu seriali bo traktowala nas poco my przyjechalismy i wogole totalna olewka jestesmy to jestesmy nie ma nas to by bylo swietnie . Gdy wkoncu trafilismy na poloznictwo polozyli mnie na soli podlaczyli ktg i powiedzieli ze trzeba pilnowac tętna i wyszli ja zasnelam . Ok 2 obudzilam sie w pokoju chmara osob obskakuja mnie a meza wyprosili mi dali cos do podpisami wkowaja sie i przekladaja na 2 lozka . Gdyby nie stazysta maz by nie wiedzial o co chodzi gdzie nas zabieraja i co robia
    Okazalo sie ze dziecko nie ma tentna i zrobili cesarke znieczulenie od pasa wdol , urodzilam zdrowa corke 10 punktow no i co najciekawsze jak juz wyjechalam z zali operazyjnej byly 2 pielegniarki male drobne i ja na lozku maz musial z nimi pchac lozko bo same nie byly wstanie
    Na ktorym z obchodow ordynator powiedzial ze po mniesiacu przyjad3 po biopsje lozyska j dowiem sie czemu cesarka byla stwierdzilam ok wiec jak przyjechalam i poszlam do pielegniarki przelozonej czy jakos tak i poprosilam o te badanie stwierdzila po co mi one przeciez to po lacinie i nieprzyda mi sie do niczego , zaniemowilam i wyszlam . Wiec to co mowi ordynatar jest nie wazne bo najwazniejsze slowa pielegniarki :(

km5stv73wsegzrx0.png
    06fd4202d9.png
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    Pati ale czad u nas takie coś to moze za 100lat heheheh ciesze sie ze bart bedzie mógł pobyć z kolegami choć wirtualnie :)

Arienna szok aż u nas to tylko kłody ludziom pod nogi ...:( trzymaj sie jesteś dzielna zobaczysz uda sie szybciej niż sie spodziewasz teraz
    Masz racje, chociaz troche poczuje sie jak w szkole:-) ale najsmieszniejsze jest to, ze jak on chce cos powiedziec to naciska na laptopie taka ikonke a w klasie pojawia sie czerwony sygnal:-) jak w karetce;-) smialam, sie z niego, ze wyjatkowe dziecko:-)

Biedroneczka83, Kropka_1 lubią tę wiadomość

l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochane jeszcze 2,5h masakra zwariuje chyba zaraz drukuje mój wykresik dla gina :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    kochane jeszcze 2,5h masakra zwariuje chyba zaraz drukuje mój wykresik dla gina :)
    Tak sie nakrecam na ta Twoja wizyte jaby to byla moja;-)

l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • ara Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati Belgia wrote:
    Masz racje, chociaz troche poczuje sie jak w szkole:-) ale najsmieszniejsze jest to, ze jak on chce cos powiedziec to naciska na laptopie taka ikonke a w klasie pojawia sie czerwony sygnal:-) jak w karetce;-) smialam, sie z niego, ze wyjatkowe dziecko:-)

Pati świetna sprawa z możliwością nauki! To się brat skupi na innych rzeczach przynajmniej.
    Mam nadzieję, że wyniki wyjdą pomyślnie.

Wysłany: 14 października 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati Belgia wrote:
    Tak sie nakrecam na ta Twoja wizyte jaby to byla moja;-)
    hehe wiesz szkoda tylko ze usg nie bedzie wiec dalej nie bede wiedzieć czy owu była a raczej czy ten 15mm znaleziony w lewym jajniku w 12dc pekł :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 14 października 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati trzymam kciuki za wyniki brata :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati trzyamm kciuki za poyztywne wiesci :)

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    dziewczyny
    Wchodze a tu takie smutne wiesci :-( Wspolczuje bardzo Arienna,nie dosc,ze cos ttak przykrego czlowieka spotyka,to jeszcze trzeba walczyc i sie denerwowac..

Nie mialam czasu ostatnio,otworzylam sklep ale mam dola,bo okazalo sie,ze potrzebuje wiecej butow niz mi sie wydawalo..

Pierwszy raz od roku czuje,ze nie jestem w ciazy :-) Nie mysle,nie stresuje sie,nie wiem czy stracilam juz nadzieje...

Mimo zlych nastrojow,zycze Wam milego dnia.

• Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ara wrote:
    Pati świetna sprawa z możliwością nauki! To się brat skupi na innych rzeczach przynajmniej.
    Mam nadzieję, że wyniki wyjdą pomyślnie.
    Wlasnie o o nam chodzlo, zeby skupil sie na czyms innym. zeby zajac jego myslenie.

l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    hehe wiesz szkoda tylko ze usg nie bedzie wiec dalej nie bede wiedzieć czy owu była a raczej czy ten 15mm znaleziony w lewym jajniku w 12dc pekł :)
    Daj nam znac zaraz po wizycie... a swoja droga to jak tak pomysle, to w tych staraniach to my wszystkie bardzo lubimy naszych ginow:-) i chetnie do nich chodzimy

Biedroneczka83 lubi tę wiadomość

l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Pati trzyamm kciuki za poyztywne wiesci :)
    Aniu dziekuje...

l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Kropka_1 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati, ja również zaciskam mocno kciuki z całego serca! Genialne z tą ikonką i sygnałem w klasie :) Fajnie, że są takie rozwiązania, mega!

Pati Belgia lubi tę wiadomość

Kropka_1
    Udało się :)
    2nn33e3k155iq1q1.png

• Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spadam na shopping kupic mamie prezent na jutrzejsze urodziny

l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati, trzymam kciuki za wyniki brata!

Kropka - nie martw się na zapas, spokojnie wszystko przeanalizujcie a męża do androloga wyślij

Dronka - i za wizytę kciuki trzymam!

Kropka_1, Pati Belgia lubią tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra jade przymierzyc jakas kiecke ;-) chbya w ciągu 4 dni nie przytyje ani nie schudne :-) chybs czas najwyższy :-D

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,

Arienna współczuje ze w takich chwilach musicie jeszcze walczyć ze szpitalem, to nie pomaga ;(
    Pati, super rozwiazanie! Zdrowka dla brata!!!!
    U mnie pada, i jakoś tak zimnoooooo
    Mimo wszystko życzę miłego dnia :)

Pati Belgia lubi tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Kropka_1 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalianko, właśnie taki jest plan by nie szukać, nie szperać, nie analizować i nie wysnuwać zbędnych wniosków za wczasu :) W piątek idziemy do mojej gin (ma spore doświadczenie i wiedzę bo pracuje też od nastu lat w szpitalu więc na razie wierzę w jej wiedzę. ZObaczymy co powie i postanowimy co dalej.
    konwalianka wrote:
    Pati, trzymam kciuki za wyniki brata!

Kropka - nie martw się na zapas, spokojnie wszystko przeanalizujcie a męża do androloga wyślij

Dronka - i za wizytę kciuki trzymam!

konwalianka lubi tę wiadomość

Kropka_1
    Udało się :)
    2nn33e3k155iq1q1.png

‹‹ 2508 2509 2510 2511 2512 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ