My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Choco brat czuje sie narazie dobrze. jestesmy 4 tydzien po pierwszej chemi. Stresuje sie teraz bo jutro mamy pobranie szpiku zeby zobaczyc jak zadzialala îerwsza chemia.choco wrote:Pati to brzmi jk z jakiegoś filmu SF ale super że są takie możliwości. Może za 100 lat i w Polsce tak będzie.
A jak się brat czuje?
Asiula pewnie temu we mnie jakiś diabeł wstąpił, mam nadzieje ze Biedronka się nie obraziła. Biedronko proszę przestań uprawiać czarnowidztwo, jest tyle przyjemniejszych rzeczy np. seksik z mężem
-
Arienna wrote:Maniek- napisaliśmy oficjalne pismo do dyrektora szpitala z żądaniem wydania zaświadczenia bo z lekarzami nie będziemy już gadać,
ja usłyszałam: ale proszę pani proszę nie traktować tego jak utraty dziecka bo w 5 tygodniu to to jeszcze płód nie był, komórka to nie dziecko.....
ale napisaliśmy i będziemy walczyć, a adwokatem już rozmawialiśmy
To urlop po poronieniu od kiedy sie zaczyna bo dla mnie to banda debili a strata ktora mialac to co nictakiego , po prostu brak mi slow
Ale z tego co ja przezylam gdy rodzilam Weronike nic mnie nie zdziwi . W nocy dostalam skurcze pojechalam do szpitala to bylo ok 23 wiec pani w recepcji przeszkadzalismy w ogladaniu seriali bo traktowala nas poco my przyjechalismy i wogole totalna olewka jestesmy to jestesmy nie ma nas to by bylo swietnie . Gdy wkoncu trafilismy na poloznictwo polozyli mnie na soli podlaczyli ktg i powiedzieli ze trzeba pilnowac tętna i wyszli ja zasnelam . Ok 2 obudzilam sie w pokoju chmara osob obskakuja mnie a meza wyprosili mi dali cos do podpisami wkowaja sie i przekladaja na 2 lozka . Gdyby nie stazysta maz by nie wiedzial o co chodzi gdzie nas zabieraja i co robia
Okazalo sie ze dziecko nie ma tentna i zrobili cesarke znieczulenie od pasa wdol , urodzilam zdrowa corke 10 punktow no i co najciekawsze jak juz wyjechalam z zali operazyjnej byly 2 pielegniarki male drobne i ja na lozku maz musial z nimi pchac lozko bo same nie byly wstanie
Na ktorym z obchodow ordynator powiedzial ze po mniesiacu przyjad3 po biopsje lozyska j dowiem sie czemu cesarka byla stwierdzilam ok wiec jak przyjechalam i poszlam do pielegniarki przelozonej czy jakos tak i poprosilam o te badanie stwierdzila po co mi one przeciez to po lacinie i nieprzyda mi sie do niczego , zaniemowilam i wyszlam . Wiec to co mowi ordynatar jest nie wazne bo najwazniejsze slowa pielegniarki
-
Masz racje, chociaz troche poczuje sie jak w szkole:-) ale najsmieszniejsze jest to, ze jak on chce cos powiedziec to naciska na laptopie taka ikonke a w klasie pojawia sie czerwony sygnal:-) jak w karetce;-) smialam, sie z niego, ze wyjatkowe dziecko:-)Biedroneczka83 wrote:Pati ale czad u nas takie coś to moze za 100lat heheheh ciesze sie ze bart bedzie mógł pobyć z kolegami choć wirtualnie

Arienna szok aż u nas to tylko kłody ludziom pod nogi ...
trzymaj sie jesteś dzielna zobaczysz uda sie szybciej niż sie spodziewasz teraz
Biedroneczka83, Kropka_1 lubią tę wiadomość
-
Pati Belgia wrote:Masz racje, chociaz troche poczuje sie jak w szkole:-) ale najsmieszniejsze jest to, ze jak on chce cos powiedziec to naciska na laptopie taka ikonke a w klasie pojawia sie czerwony sygnal:-) jak w karetce;-) smialam, sie z niego, ze wyjatkowe dziecko:-)
Pati świetna sprawa z możliwością nauki! To się brat skupi na innych rzeczach przynajmniej.
Mam nadzieję, że wyniki wyjdą pomyślnie. -
hehe wiesz szkoda tylko ze usg nie bedzie wiec dalej nie bede wiedzieć czy owu była a raczej czy ten 15mm znaleziony w lewym jajniku w 12dc pekłPati Belgia wrote:Tak sie nakrecam na ta Twoja wizyte jaby to byla moja;-)
-
nick nieaktualnyHej
dziewczyny
Wchodze a tu takie smutne wiesci
Wspolczuje bardzo Arienna,nie dosc,ze cos ttak przykrego czlowieka spotyka,to jeszcze trzeba walczyc i sie denerwowac..
Nie mialam czasu ostatnio,otworzylam sklep ale mam dola,bo okazalo sie,ze potrzebuje wiecej butow niz mi sie wydawalo..
Pierwszy raz od roku czuje,ze nie jestem w ciazy
Nie mysle,nie stresuje sie,nie wiem czy stracilam juz nadzieje...
Mimo zlych nastrojow,zycze Wam milego dnia. -
Wlasnie o o nam chodzlo, zeby skupil sie na czyms innym. zeby zajac jego myslenie.ara wrote:Pati świetna sprawa z możliwością nauki! To się brat skupi na innych rzeczach przynajmniej.
Mam nadzieję, że wyniki wyjdą pomyślnie.
-
Daj nam znac zaraz po wizycie... a swoja droga to jak tak pomysle, to w tych staraniach to my wszystkie bardzo lubimy naszych ginow:-) i chetnie do nich chodzimyBiedroneczka83 wrote:hehe wiesz szkoda tylko ze usg nie bedzie wiec dalej nie bede wiedzieć czy owu była a raczej czy ten 15mm znaleziony w lewym jajniku w 12dc pekł

Biedroneczka83 lubi tę wiadomość
-
Dobra jade przymierzyc jakas kiecke
chbya w ciągu 4 dni nie przytyje ani nie schudne
chybs czas najwyższy
-
Hej,
Arienna współczuje ze w takich chwilach musicie jeszcze walczyć ze szpitalem, to nie pomaga ;(
Pati, super rozwiazanie! Zdrowka dla brata!!!!
U mnie pada, i jakoś tak zimnoooooo
Mimo wszystko życzę miłego dnia
Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
Konwalianko, właśnie taki jest plan by nie szukać, nie szperać, nie analizować i nie wysnuwać zbędnych wniosków za wczasu
W piątek idziemy do mojej gin (ma spore doświadczenie i wiedzę bo pracuje też od nastu lat w szpitalu więc na razie wierzę w jej wiedzę. ZObaczymy co powie i postanowimy co dalej.
konwalianka wrote:Pati, trzymam kciuki za wyniki brata!
Kropka - nie martw się na zapas, spokojnie wszystko przeanalizujcie a męża do androloga wyślij
Dronka - i za wizytę kciuki trzymam!
konwalianka lubi tę wiadomość

[/url]