My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
blondik majteczkami w kropeczki to byl hit mojego wujka boniu do trj pory pamietam przez 1,5 h lecialo tona okraglo w samochodzie

marnut to super ze sie wydluyla
a ja zauwazylam ze znowu mam coraz dluzsze cykle chyba musze porbic znowu badania ;/ albo brac cos na regulacje cykli -
Asiula86 wrote:Nie, zamówiłam w aptece z odbiorem osobistym
http://www.aptekacefarm.com.pl/
Mam nadzieję, że najdalej w poniedziałek popołudniu odbiorę
Na kobielskiej będziesz odbierać czy gdzieś indziej? Wiesz ze ja tam czasem pracuje
? I nie zdziw się jak zadzwonia że jednak nie ma
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 20:04

******************************GANG18+***************************** -
smarta wrote:Na kobielskiej będziesz odbierać czy gdzieś indziej? Wiesz ze ja tam czasem pracuje
?
Na Kobielskiej będę odbierać
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
nick nieaktualnyMANIEK wrote:no tak ale właśnie dlatego lepiej tu z nami pogadać niż się depresjować..
oo a ja znów zapytać chciałam dziewczyny w ciąży czy na początku jednym z pierwszych objawów był ból (.)(.) czy cokolwiek związanego z nimi?????
To nie tak Maniek - czasem po prostu człowiek ma ochotę się zamknąć..w sobie
. Niech robią co im serce dyktuje - przecież i tak wrócą jak bumerangi, to forum uzależnia
.
U wielu dziewczyn jest to pierwszy objaw
. Mnie nie bolały, ale były inne. Jakieś bardziej napięte, pełne, jędrne niż zazwyczaj przed @.
Ania84 - mnie też to cieszy, ciekawa jestem jak będzie po Dongu
? No i jeśli jest tak jak piszesz, to śmigaj do gina. Małż się przygotowuje do biopsji a Ty w polu???
Agawera - pomaga w transporcie plemników
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 20:09
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
wiesz ja przez 9 miesiecy bylam 2-3 razy w miesiacu u gina.. blam niepotrzebnie faszerowana hormonami .. clo ovitrelle lutkemarnut wrote:Ania84 - mnie też to cieszy, ciekawa jestem jak będzie po Dongu
? No i jeśli jest tak jak piszesz, to śmigaj do gina. Małż się przygotowuje do biopsji a Ty w polu???
.
o tymjak w tym roku dowiedzielismy sie prawdy ze gin nas oklamywal ze namawial nas na IUI .. to wewnetrznie sie zrzilam.. musialamodpoczac od ginekologow.. pozatym skupilam sie na mezu i naszym małzenstwie decyzja o biopsji podjeta w sierpniu
wczoeniej psychicznie szykowalismy sie na dawce ..
wiec to ze przestalam chodzic do gina bylo moja odskocznia .. i takim restartem
-
nick nieaktualnyMam tak samo zato cały czas mdłości...ale jak zjem coś to ustają ... trochę mnie to dziwi...żadnych bóli tylko nudności...a może to moje uzależnienie od jedzenia? No i mam dużo śluzu, jak na tę porę...myślałam dziś, że dostałam okres, choć dziwne bo tydzień przed okresem boli mnie brzuch i piersi, a teraz nic???MANIEK wrote:no właśnie mnie nie bolą
takk tylko się przez chwilę zastanawiałam -
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:wiesz ja przez 9 miesiecy bylam 2-3 razy w miesiacu u gina.. blam niepotrzebnie faszerowana hormonami .. clo ovitrelle lutke
o tymjak w tym roku dowiedzielismy sie prawdy ze gin nas oklamywal ze namawial nas na IUI .. to wewnetrznie sie zrzilam.. musialamodpoczac od ginekologow.. pozatym skupilam sie na mezu i naszym małzenstwie decyzja o biopsji podjeta w sierpniu
wczoeniej psychicznie szykowalismy sie na dawce ..
wiec to ze przestalam chodzic do gina bylo moja odskocznia .. i takim restartem
Bardzo dobrze, że się zrestartowałaś
. No i chyba nikt nie ma ochoty całych miesięcy przesiedzieć na fotelu u gina, znam większe przyjemności
.
Jeśli jednak widzisz, że cykle Ci się wydłużają i uważasz to za niepokojący objaw, a Małż będzie wkrótce przygotowany do biopsji, to ważne żebyś i Ty była w dobrej formie
.
Agawera - o wiesiołku myślimy ciepło
. Chętnie Ci tu pomożemy, ale napisz w czym kłopot. Chodzi o śluz? Żel contraceptiv, wiesiołek, olej lniany, dong, guajazyl i flegamina.
Ania_84, agawera lubią tę wiadomość
-
za duzo mi sie nie wydluzaja zawsze mialam 30-35 dni
dzis jest 36 
po piersze musze naesc odpowiedniego gin w kielcach zeby mnie poprowadzil
znalazlam jednego .. wie po @ pojde do niego .pogadam czy mnie przygotuje do ewentualnego in vitro /lub iui
to z-ca ordynator szpita polozniczego
-
za duzo mi sie nie wydluzaja zawsze mialam 30-35 dni
dzis jest 36 
po piersze musze naesc odpowiedniego gin w kielcach zeby mnie poprowadzil
znalazlam jednego .. wie po @ pojde do niego .pogadam czy mnie przygotuje do ewentualnego in vitro /lub iui
to z-ca ordynator szpita polozniczego
-
MANIEK wrote:no tak ale właśnie dlatego lepiej tu z nami pogadać niż się depresjować..
oo a ja znów zapytać chciałam dziewczyny w ciąży czy na początku jednym z pierwszych objawów był ból (.)(.) czy cokolwiek związanego z nimi?????
Dobre pytanie , wszedzie piszą na temat tego ze bola cycki i moga pojawic sie pajaczki ukrwienia na biusice
ale niech sie wypowiedza mamy 
Ania - gadalas o zebach, i mnie jeden teraz boli
(((( ps. witamy @ - tule mocno :*
Agawera - pisząc z capslokiem czyli duzymi literami , krzyczysz do nas . A tu jest tak spokojnie nie ma potrzeby
Wiesiolek działa na jedne na inne nie , pamietac trzeba ze wiesiolek pomaga po 3 miesiacach stosowania gdyz jest to ziolo
a nie skoncentrowana tabletka.
Wiec jesli wiesiolek to rezultat po 3 miesiacach plus micie minm 2 l wody
(ale nie zastepowac ja kawa czy herbata - tu wyjatek jest herbata zielona ja mozna pic
"
Moj to 2 cykl jesli chodzi o wiesiolka , i w okresie przed ow... jest u mnie sachara ale ja wiem ze pije za małoo wody bo srednio 2-3 szklanki.
Musze sie nauczyc chlać !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 20:45
Ania_84 lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH