My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Pociecha tygodnia. Storczyk mi w koncu zakwitł :

Ania_84, Nieukowa, zizia_a, Blondik lubią tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Lena, powiem tylko tyle: WOOOOOOOOOW!
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
Bardzo go lubie.
Polecam te odmianę zamiast tych ogólnodostępnych dwupędowych.
Ten kwitnie czesciej, obficiej i dluzej a jest naprawde malowymagajacy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2014, 14:07
Asiula86 lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Ja pierdziele Ania co za mlotki z tych facetow, zero taktu

Lena storczyk jest super, pierwsze widze taka odmiane!
U mnie fajna luzna niedziela, sloneczko tak daje ze az sie chwile poopalalam. Sasiedzi za to zaorali skwerek, na ktorym przed naszymi domkami byla trawa i kuzwa zrobili z niego jakiegos frankensztajna. Cholera ja wiem, ze super ze sie ruszyli i chcieli zagospodarowac pusty skwer, ake nasadzili jakis chaos bez ladu i skladu i nie wiem co mam im powiedziec... mam nadzieje ze im te krzaki wyzdychaja przez zime to moze skrzykne reszte sasiadow i kupimy jakies ladne krzewy a nie za 5zl lipne tuie z biedronki ;/
Poza tym dziewczyny dajcie mi kopa w dupe, znowu sie zaczynam demotywowac ze w pt na wizycie dowiem sie ze nie ma malucha... kurde to belly ryje beret, co rusz jakas krwawi albo jojczy ze cos sie stanie
ech.
-
nick nieaktualny
-
Nieukowa wrote:Poza tym dziewczyny dajcie mi kopa w dupe, znowu sie zaczynam demotywowac ze w pt na wizycie dowiem sie ze nie ma malucha... kurde to belly ryje beret, co rusz jakas krwawi albo jojczy ze cos sie stanie
ech.
Ogarnij się!!!!! Bez takich myśli!!!! Skup się na skwerku a nie jakieś straszne rzeczy czytasz....
-
dlatego ja nawet jak sie uda na fioletowej najwyzej do naszego wątku przejde :0)Nieukowa wrote:Ja pierdziele Ania co za mlotki z tych facetow, zero taktu

Lena storczyk jest super, pierwsze widze taka odmiane!
U mnie fajna luzna niedziela, sloneczko tak daje ze az sie chwile poopalalam. Sasiedzi za to zaorali skwerek, na ktorym przed naszymi domkami byla trawa i kuzwa zrobili z niego jakiegos frankensztajna. Cholera ja wiem, ze super ze sie ruszyli i chcieli zagospodarowac pusty skwer, ake nasadzili jakis chaos bez ladu i skladu i nie wiem co mam im powiedziec... mam nadzieje ze im te krzaki wyzdychaja przez zime to moze skrzykne reszte sasiadow i kupimy jakies ladne krzewy a nie za 5zl lipne tuie z biedronki ;/
Poza tym dziewczyny dajcie mi kopa w dupe, znowu sie zaczynam demotywowac ze w pt na wizycie dowiem sie ze nie ma malucha... kurde to belly ryje beret, co rusz jakas krwawi albo jojczy ze cos sie stanie
ech. -
Nieukowa ale powiedz po co Ty w ogóle tam czytasz te głupoty z tego co mówisz to są tam kobiety co lubią sobie wyłącznie pomarudzic zamiast się ciąża cieszyć. Nie jestem jeszcze w ciąży to tego nie rozumiem ale jak będę to nie zamierzam tworzyć czarnych scenariuszy tylko myśleć pozytywnie i cieszyć się chwilą.... I zrób to samo a będzie dobrze.
Lena zajebisty ten storczyk napisz proszę jak się ta odmiana nazywaManiek

-
Tak, wiem, ale wiecie jak to jest... to tak samo jak z tym 'nie nakrecam sie na objawy ciazowe przed testowaniem'. Jaaaaaasne, ktora z was sie nie nakrecala, lapka w gore

to tak samo albo i gorzej jest potem. Chociaz staram sie myslec jak moj maz, ze teraz w przeciwienstwie do poprzedniej poronionej ciazy mam faktycznie non stop objawy, nie ustepuja a narastaja wiec raczej idzie ku dobremu
jeszcze tylko 5 dni musze wytrzymac, do piatku do 15:30
))
Ania_84, cati lubią tę wiadomość
-
Nieukowa - masz zakaz wchodzenia na fioletowa strone!
Maniek to ten- http://www.orchidarium.pl/rodzaje/html/Dendrobium_nble.html
ewa81 lubi tę wiadomość
Nieukowa oczywiście ze będzie dobrze i to ze wcześnie skończyło się poronieniem nie rzutuje na obecną ciążę tak czasem bywa... Musisz myśleć ze będzie dobrze iii Lema ma rację masz zakaz tam się logować!
I ja łapkę podnoszę w górę nie nakrecilam się... Pierwszy raz mi się udało.. Nadzieje niewielka mam ale to wszystko i Poprostu czekam
Maniek

-
Bede czekać do piątku z tobą tylko ja na pierwszy term testowaniaNieukowa wrote:Tak, wiem, ale wiecie jak to jest... to tak samo jak z tym 'nie nakrecam sie na objawy ciazowe przed testowaniem'. Jaaaaaasne, ktora z was sie nie nakrecala, lapka w gore

to tak samo albo i gorzej jest potem. Chociaz staram sie myslec jak moj maz, ze teraz w przeciwienstwie do poprzedniej poronionej ciazy mam faktycznie non stop objawy, nie ustepuja a narastaja wiec raczej idzie ku dobremu
jeszcze tylko 5 dni musze wytrzymac, do piatku do 15:30
))
wiec bedziemy sie kopac w zgrabne zadki nawzajem
Nieukowa lubi tę wiadomość
-
Nieukowa wiesz belly na jakis czas nie działa
zaraz napisze do admina 
ale co do stresu to po czesci rozumiem..pamietam jak moja przyjaciolka bala sie pierwszego usg ... nie dalo sie jej przemowic ze bedzie dobrze :)wiadomo ze strach z poprzedniej ciazy tkwi i niestety tego sie tak nie da wylaczyc..ale wiem jedno Twój fasolek/fasolinka maja sie dobrze
my tu trzymamy kciuki i duchowo bedziemy cie trzymac za reke podczas usg
-
Nieukowa, będziemy trzymać kciuki! Wszystko będzie dobrze, zobaczysz
Każda ciąża jest inna, więc scenariusz nie musi się powtórzyć. Trzeba być dobrej myśli 
Storczyki są piękne
Nasza sala weselna była przystrojona storczykami, w wiązance ślubnej też miałam storczyki i na samochodzie też mieliśmy storczyki 
Zakochana w nich jestem
Ale takiego storczyka, jak Twój Lena jeszcze wcześniej naprawdę nie widziałam. Cudo!
Starania od 2014
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
Lena83 wrote:Bardzo go lubie.
Polecam te odmianę zamiast tych ogólnodostępnych dwupędowych.
Ten kwitnie czesciej, obficiej i dluzej a jest naprawde malowymagajacy.
u mnie nawet pietruszka zdycha w doniczkach nie mam kompletnie reki do kwiatow !
kaktusa za to przelewalam
i mi sie zrobił gumowy 
Pierwszy raz widze takiego storczyka , wyglada na bardziej solidnego
polece go swojej siostrze bo ona kocha chodowac storczyki 
Dziewczyny musiscie uwierzyć , w siebie przede wszystkim . Tak wiem ze latwo mi mowic bo sama czesto powątpiewam w samą siebie. Ale wiecie co pokrzepia mnie fakt ze skoro innym sie udaje , to mi tez kiedyś musi !
Tu przedstawie wam historie żony mojego przyszywanego brata ciotecznego. Zachodziła w ciaze bez problemu , ale poronienia zdarzały sie często . Kazali sie oszczędzać , wiec tak robiła . Byla znow w ciazy w 7 miesiacu urodzila dziewczynke . Niestety za wczesnie , płócka sie jej nie rozwineły i niestety nastepnego dnia zmarła. Kolejna i jak mowiła ostatnia ciąza bo nie da rady psychicznie ... znow leżała i znow ciaza i poród w 7 miesiącu . Lekarz jej mowił ze ma krótka szyjke macicy i drobne rzeczy prowadzą do przedwczesnego porodu tym razem rodziła w klinice. Znowu córeczka dostała zastrzyk na rozwiniecie płucek i w tej chwili jest silną i zdrową dziewczynką
Najważniejsze to sie nie poddawac ! :****
-
Cati, ale to co przeżyła dziewczyna to coś nie do wyobrażenia... Fakt, najważniejsze, że teraz ma ukochane dzieciątko i wszystko jest ok.
Każdej z nas się uda mieć swoje szczęścia
Cati, a może masz jakieś żyły wodne, czy coś. Ja tak siebie tłumaczę, bo też nie mam ręki do kwiatów. A jak moja mama słyszy ten tekst, to ciągle powtarza, że największą żyłą to jestem ja i żebym nie zwalała na nikogo
Starania od 2014
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0