My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
ja nawet sama rysowalamNieukowa wrote:Witam sie po mega ciezkim dniu w pracy... zabrali mi kompa i do 13 ani robic ani czytac forum a potem trzeba bylo na szybko badania robic ;/
Anuska a ja myslalam, ze moje sny o papudze odgryzajacej mi noge sa makabryczne, ale imo twoj jest gorszy ;( masakra!
Ania ja tez sie wychowalam na dragon ballu
a tak w ogole to kciukam za meza!
Czesc Katja, Misia, Choco, Dro, MaMut
nalezałam do klubu Mangi i Anime
-
Oj podpadłam Nieukowa

Dragon ball to ta cegiełka odbijająca piłkę? Bo jeśli tak, to i moje dzieciństwo
EDIT
Już wiem, ze nie. Pomyliłam z czymś, tylko nie wiem z czym
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 19:01
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOn już pewnie zarażony, nic mu niestraszneAnuśka wrote:U mnie to prędzej jabola albo jebola
Jebola mi się podoba
Powiem małżowi że mam takiego wirusa 
. A może to on Cię zaraził??? W każdym razie na dobre Wam to wyszło - prześlij tu wirusy w jakimś pakiecie
...
Anuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNiekoniecznie w tej kolejnościmomo1009 wrote:Strategia na nowy: monitoring, dong, inofolic lub odpowiedniki, pozytywne myślenie, duuuuuużo seksu
.
No i uspokajam dziewczyny, które przestraszyły się Donga po opisie moich dolegliwości - dziś wszystkie przeszły jak ręką odjął, czyli to musiała być jednak niestrawność
.
momo1009 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNawet nie śmiałam próbować! Mogą mi się jeszcze kiedyś przydaćCzarnula87 wrote:Marnut sama jesteś niestrawnosć albo nie umiesz jajcorów strawić

. Cokolwiek to było wczoraj - już mi lepiej. Nawet się zastanawiałam czy 3 dzisiaj nie wziąć, ale myślę że nie będę przesadzać, bo doniczek zabraknie
.
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle też i dopiero 10dc, jeszcze zdąży zmięknąćCzarnula87 wrote:Ja w tym cyklu nie biorę donga ale jakoś tak mam więcej śluzu trochę, ciagle mokro w gacih. dzisiaj już nawet taki glutowaty rozciągliwy śluz był i dużo wodnistego. Ale szyjka jakas dziwna bo i wysoko i średnio miekka i zamknięta na amen
. A może jakiś zmiękczacz należałoby zapodać, pomimo że ochoty brak
?
-
nick nieaktualny
-
No ciekawe czy czasem wpadki nie zaliczycie terazCzarnula87 wrote:Nieee zero seksu na rozmnażanie
seks tylko i wyłącznie dla przyjemnośći bez dzieciorobienia i blokowanie owulacji i skracanie cyklów teraz u mnie :]
marnut, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI myślisz, że Dong Ci zablokuje owulacjęCzarnula87 wrote:Nieee zero seksu na rozmnażanie
seks tylko i wyłącznie dla przyjemnośći bez dzieciorobienia i blokowanie owulacji i skracanie cyklów teraz u mnie :]
? No, ale skoro bez dzieciorobienia a pojawił się śluz rozciągliwy, to albo gumka, albo jedziecie na ręcznym
.
Asiula86 lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH