My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
No co Ty Twoich zwłok w reklamówce nie da się pobićAnia_84 wrote:ANuska nooo to pobilas moje sny poki co

wiecie co .. tylko sie nie smiejcie ale zauwazylam wczoraj z rscji tego ze zara zpo
zahccialo mi sie siusiu .. wyskoczylam do kibelka.. i cos mnie tknelo mowie najpierw wtre sie papierkiem .. ja patrez a tu calkiem inne nasienie niz mial moj do tej pory mega geste nie wodniste jak zwykle ..i terz mysle czy to wynik kuracji czy moz e tego ze jest chory ;/
z posiewem nie zdazymy wiec tylko zrobimy badanie nasienia ;/ mam nadziejeze nie wyjda jakies leukocyty
A z tym nasieniem to trzymam kciuki mocniacho
Na pewno jest lepiej
Asiula86, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Też tak uważam

A ja Wam powiem, że od wczoraj mam jakieś dziwne "przeczucie", że u nas się uda teraz. Niby rozsądek mówi mi, że to bardzo mało prawdopodobne, ale coś wewnątrz mówi mi coś zupełnie innego. Nie potrafię tego wytłumaczyć...Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
to nie byly zwloki tylko kurczak rozpatroszony..mialybyc zwlokiAnuśka wrote:No co Ty Twoich zwłok w reklamówce nie da się pobić

A z tym nasieniem to trzymam kciuki mocniacho
Na pewno jest lepiej 
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Właśnie wstałam. Spałam od 13tej. Zmogło mnie totalnie ale mam wrażenie, że ledwo uszłam z życiem z tego snu
Śniło mi się że swędzą mnie łydki, popatrzyłam na nie a one były całe w czerwonych kropach. Pomyślałam że to jakaś wysypka i wstałam żeby wziąć pigułkę na wysypki
Okazało się że nie mogę otworzyć oczu i ledwo widzę, więc poszłam do łazienki i w lusterku zobaczyłam że mam bardzo spuchniętą całą twarz. No to z łazienki pognałam do Zuzi by jej powiedzieć żeby zadzwoniła po tatę, bo ze mną źle. Tam okazało się że nie mogę mówić bo mam opuchnięte gardło a na koniec zaczęłam się dusić i nie mogłam oddychać...
Co ta moja podświadomość wyprawia??????? Jestem tak zmęczona po tej drzemce że szok 
toż to istny horror
Anuśka, Katjaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny..dziś miałam sen...wyśniły mi się dwie kreseczki
Obudziłam się i jak ponownie zasnełam to w śnie uciekałam przed Dzihadystami...no i od 8 plamię, więc zaczął się nowy cykl..W tym na pewno mi się uda..zajdę, zajdę, zajdę 
Miłego popołudnia
Anuśka lubi tę wiadomość
-
nio i nie załatwiłam nic stwerodził ze wyniki leeko podwyzszone i ze nie w tej fazie robione no żesz szlag ide jutro do internisty a jak nie to mam mojego gina tego od ciąży z Zuzą we wtorek wrrrrrr
a temp 37,7 szoooook -
nick nieaktualnyMam tak samo, zawsze przed @cati wrote:ok kobiety kochane , nie mam sie do kogo zwrócić wiec was zapytam .
Tak jak mowilam wczesniej nie mam zadnych objawow ciazowych ( typowych) bolal mnie kregoslup przez troche ale to raczej kwestia siedzenia przy kompie
Ale wrociło do mnie cos , co od zawsze mam przed @ .
Po serduszkowaniu i orgazmie . przez minut kilka ( gdy uwalniana jest oscytocyna) mam bóle podbrzusza dosłownie 1-2 min . i mija .
Tak mam jak spodziewam sie @ wiec u mnei to jest wykrywacz @ , i tym razem to samo.
Czy ktoras tak ma ze przed @ po stosunku tez was boli i wiecie ze @ sie zbliza?
-
Misia to pewnie dlatego, że sny mają ponoć znaczenie przeciwne
. A tak naprawdę często odzwierciedlają nasze intensywne myśli i pragnienia (no może poza ostatnimi Anusiowymi i Aniowymi snami
). I mi się ze 2 razy dwie kreseczki śniły, eh... jakie to było miłe uczucie 
No to bierz się za kolejny cykl, tak mu skop tyłek że aż zzielenieje
Dronka, Ty to masz pecha do tych ginów
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualnyEhhh..Biedronka, co to znaczy "nie w tej fazie"? To ten lekarz przepisywał Ci te badania? I co konkretnie chciał się z tych wyników dowiedzieć, że ma Ci za złe "nie tą fazę"? Czy będziesz miała owulację? Jaka jest rezerwa jajnikowa? Nie bardzo wiem o co mu kaman. A to, że wyniki są lekko podwyższone to akurat dobrze - jeśli to to, o czym myślimy
.
Anuśka - masz makabryczną wyobraźnię. Nie mogła Ci się ciąża przyśnić?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 17:36
-
nick nieaktualny
-
Mi ostatnio 2 razy z rzędu dzień przed okresem snił się test z dwoma krechami.
Katja bo to może nie twój test był.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 17:37
Katjaa lubi tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualnyChoco to teraz mamy zajawke... Tobie 2 kreski mi 1... A żadna w ciąży nie jest hehe
Właśnie ze mój test był bo jeszcze pamiętam ze wsiadłam do auta i jechałam do koleżanki pochwalić się jej ze nie jestem w ciąży...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 17:40
choco lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam sie po mega ciezkim dniu w pracy... zabrali mi kompa i do 13 ani robic ani czytac forum a potem trzeba bylo na szybko badania robic ;/
Anuska a ja myslalam, ze moje sny o papudze odgryzajacej mi noge sa makabryczne, ale imo twoj jest gorszy ;( masakra!
Ania ja tez sie wychowalam na dragon ballu
a tak w ogole to kciukam za meza!
Czesc Katja, Misia, Choco, Dro, MaMut
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 18:28
Ania_84, Anuśka, marnut, choco, Katjaa lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH