My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kochane
Wy chyba specjalnie mi tu czarujecie bo spac nie moglam od 7
ludzie ale wy glosno sobie życzycie !
Bo was az w Norwegii usłyszalam
Biedroneczka83 wrote:Cati słońce z rana takie emocje ze sie znowu pobeczałam trzymam kciuki za dzisiejszy test!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jest piękny cień
ciesze sie ze choć Tobie sie udało!!!!!!!!!!!!!!!!BRAWO
Kochana ja zrobilam ten test popołudniu , bo ten z rana ewidentnie byl negatyw...
wiec u ciebie tez bedzie zielono :***
trzymam mocno z calego serduszka !:*
Anuśka wrote:Hej laseczki
Cati masz drugiego testa? Dawaj go szybko bo muszę do pracy śmigać
Zrobilam drugiego testa i ja tam widze taki sam cien jak wczoraj , hmmm i jeszcze chyba wpisze dzis negatyw bo to nie jest takie pewne . Musze chyba poczekac do niedzieli / poniedzialku. Lub dlatego ze o 3 poszlam siusiu i piłam w nocy straszna sachare mam mogla bym litrami pic... usta mam spierzchniete.
wiec moze popoludniu bedzie lepiej widac... poki co negatyw wpisuje. -
nick nieaktualny
-
cati wrote:
Zrobilam drugiego testa i ja tam widze taki sam cien jak wczoraj , hmmm i jeszcze chyba wpisze dzis negatyw bo to nie jest takie pewne . Musze chyba poczekac do niedzieli / poniedzialku. Lub dlatego ze o 3 poszlam siusiu i piłam w nocy straszna sachare mam mogla bym litrami pic... usta mam spierzchniete.
wiec moze popoludniu bedzie lepiej widac... poki co negatyw wpisuje.
Cześć Cati - to teraz wiem co mnie obudziło w nocy, to Ty! Tak głośno szłaś do łazienki, a ja się zerwałam (tuż przed 3) i nie wiedziałam co się dzieje - ale też mi się chciało więc poszła sik, ale na teścik dopiero rano (o 5:30) zrobiłam i nie wyszedł, w nocy wypiłam ponad 2 szklanki wody... też sachara -
nick nieaktualny
-
a tak w ogóle hej laseczki
wyobraźcie sobie że dostałam wreszcie wczoraj po 10 dniach wypis ze szpitala, na wypisie pięknie jest napisane, pacjentka wypisana ze szpitala, zalecenia: kontrola z wynikiem betaHcG za 14 dni, i się wku*wiłam, bo mi lekarka wyraźnie kazała przyjść po pierwszej miesiączce, a tu zalecenie na za 14 dni, skąd ja teraz wezmę z dnia na dzień termin to ja nie wiem, nie mówiąc już o wynikach bety.......
po drugie oczywiście na pismo mi nie odpisali więc z odszkodowaniem chyba musimy się pożegnać, kuźwa nie wiem czy o sąd się nie oprze .... normalnie wykończy mnie ta służba zdrowiaKatjaa lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:Ara to szczególnie ciepłą musisz nabyć, bo takie piękne piórka nie lubią mrozu:)
nie no wschód zawsze ma przerąbane.....zawsze marzyłam o przeprowadzce w okolice Wrocławia lub Leszna:)
oczywiście malenqazakupiłam taką z prawdziwego zdarzenia - z grubym futrem
i przy okazji uzmysłowiłam sobie, że wcześniej nie miałam zimowej kurtki...Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:KObietki ja tak serio: dlaczego robicie testy 8dpo, 10dpo, 11dpo???? ja robiłam 18dpo i dało się wytrzymać do tego czasu....uhmmmm pytam bo nie rozumiem
1. nie mam tyle lutki i boję się odstawić,
2. na dziś mam termin @ a zawsze robiłam testy w okolicy planowanej @ nawet jeśli był to 24-16 dc
3. wczoraj obiecałam Biedro
4. a dlaczego nie?
5. nie ciepliwa jestemArienna, Katjaa, Biedroneczka83 lubią tę wiadomość
-
Malenq - Masz racje ,ale nie wiem czy kobiety wytrzymaja do 18dpo
zwlaszcza jak faza lutealna u mne np. to 11wiec juz 11 dnia powinnam sprawdzac xD
Ariena - ale u mnie to samo bylo , po laparoskopie na wypisie nie bylo nawet informacji o tym kto mnie operowal , czo wycieli albo co poprawili .
Ani diagnozy mojej endometriozy "chodzi o grupe , 1,2,3,4"
Tylko pacjentka wypisana , w ogolnym stanie dobrym. zleca sie za 5 tygodni zglosic na wizyte kontrolna.
O wszystko musialam chodzic i pytac co bylo robione ale nikt mi tego na pismie nie dal... to ich sposob na to bysmy my pacjenici nie mogli sie odwolac od tego co bylo nam gmerane w szpitalu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 08:40
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej ostatnio byłam troche załamana wizyta u lekarza po prostu masakra
wizyta trwała 10 min wywiad badanie ginekologiczne i usg
gdy powiedziałam ze plamie ze bola mnie jajniki , wyjoł druczek z l4 i tyle 2 tygodnie zwolnie jak chce to moge brac nospe , o witaminach nic , o badaniach nic otym ze mamy konflikt rh nie wiele go ruszyło , jak dla mnie wizyta dno
gdy spytałam sie o witaminy to stwierdził ze moze za 2 tygodzie da mi luteine
chyba musze zmienic ginekologa i to szybko ja k chce utrzymac ciaze -
Arienna wrote:a tak w ogóle hej laseczki
wyobraźcie sobie że dostałam wreszcie wczoraj po 10 dniach wypis ze szpitala, na wypisie pięknie jest napisane, pacjentka wypisana ze szpitala, zalecenia: kontrola z wynikiem betaHcG za 14 dni, i się wku*wiłam, bo mi lekarka wyraźnie kazała przyjść po pierwszej miesiączce, a tu zalecenie na za 14 dni, skąd ja teraz wezmę z dnia na dzień termin to ja nie wiem, nie mówiąc już o wynikach bety.......
po drugie oczywiście na pismo mi nie odpisali więc z odszkodowaniem chyba musimy się pożegnać, kuźwa nie wiem czy o sąd się nie oprze .... normalnie wykończy mnie ta służba zdrowia -
DZien doberek
cati ja tez sie udzialm dzis .. a to wszytsko przez to ze naczytalam sie ze jesli FSH u faceta przekracza dwukrotnosc normy norma to 12,6 a moj ma 56 ;/ to ze biopsji raczej sie nie robi bo sa nikle sznase ... az sie zapytam o to dr w piatek ;/