My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
konwalianka wrote:Freja aco ja wczoraj napisałam na temat testowania w 8 dpo? Naprawdę niewielu wychodzi
Biedroneczka83 lubi tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:ja sie już boje strasznie bo ostatnio był jeden skurcz i bach popłynęła wiec siedzę spokojnie nie wiercę sie nie chce skurczy nie chce tej małpy!!!!!!!!!!!!!
Przecież Cati je wczoraj na księżyc odwiozła - nie pamiętasz, leciałyśmy razem w tej jajcarskiej rakiecie -
Biedroneczka83 wrote:OO Czarnulka podwyżke dostała nie doczytałam jeszcze ???
ja dziś zwariuje co chwile do kibelka latam :9 oj zryty beret
Ja mam podobnie bo cały czas mi się wydaje że to @
-
Freja wrote:A tak całkiem z innej beczki: co oznacza "z pierwszego porannego moczu"?
Czy to ten o 2 w nocy czy ten o 5 rano? Bo mam dylemat ...
pamietam jak sikałam na testy o 3 nad ranem heheheheFreja lubi tę wiadomość
-
Witam w mroźny poranek (u mnie o 7 na termometrze było minus 6.2 na zewnątrz. Wewnątrz mnie natomiast 36.2, tak się zgrały ze sobą temperatury).
Cati gratuluje cienia który dziś już pewnie jest tłustą kreską.
Czarnula gratuluje podwyżkiWiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 08:03
**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualny
-
Biedroneczka83 wrote:jak dla mnie ten o 2 w nocy:)
pamietam jak sikałam na testy o 3 nad ranem hehehehe
To chyba następny też tak w środku nocy zrobię - bo ten późniejszy to był taki bladziutki ... chyba za bardzo rozwodniony, bo w nocy się budzę na siku i wodę popijam ... -
Malenq wrote:HEheheh Choco to jeszcze ciepło miałaś, ja dzisiaj miałam -11C na tarasie - 2m nad ziemią hehehehe...
Dzień dobry:)
Nieźle - u nas na południu zero było na Ip. -
Anuśka wrote:A u mnie właśnie wskoczyło na 0 czyli mogę wyruszać do pracy
Brrrr paskudne się zrobiło
Jesień już moje Panie, a zaraz śniegiem sypnie.Anuśka, Katjaa lubią tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:nio czas wyjąć sweteriki ciepłe musze w weekend zrobic porządki w szafkach
a w weekend bedzie mnie mało zapewne bo mój komp nie działa a małż bedzie sie uczył wiec mu nie bede zabierac
Ja mam na dziś, ale tempka zupełnie nie małpowa