My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Bry wieczór kochane moje.
Nawet nie próbuje was nadrobić. Może jakiś skrót?
Ja sie dziś w pewnym momencie bardzo złe poczułam, słabo mi sie zrobiło i w głowie sie bardzo zakręciły, aż pokój mi wirować. Ależ sie przestraszyłam. -
nick nieaktualny
-
marissith wrote:nie uzupełniam go w ramach focha
ja też na siłce się wyżywam, ale teraz się boję, że może za dużo i zbyt intensywnie i to jest przyczyną braku kropka???
w każdym razie powodzenia kochana! piję za nasze kropki!!!
Ania, na pewno nie będzie to spacerek, ale poradzicie sobie.. przynajmniej facet będzie wiedział co kobieta musi przejść aby zajść i urodzić dzieckoWiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 21:03
-
nick nieaktualnyMisi@ wrote:Doczytałam
Niestety z obfitymi brązowymi upławami związane są również bardzo poważne schorzenia. Tego typu objawy towarzyszą między innymi rakowi szyjki macicy.
holender a mialam w czerwcu cytologie na poziomie III..;(
Tym bardziej to dziwne, że jak nigdy nie bolą mnie piersi, a wcześniej tak mnie bolały, ż musiałam spać w staniku, żeby sie sutki nie ocierały o koszulkę ... dziwny ten cykl
Zobacze jak bedzie do poniedziałku i umówie się do gin...Blondik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Misi@ wrote:Cati ma bledzichną kreseczkę
Cati kochanie gratulacje!!!! Te moje kciuki sie wkomcu przydały, gratulacje jeszcze raz!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 21:08
-
Pati racja ! Siostrzyczki
wiecie tylko co sie dowiedzialam , nie przyjmą mnie do lekarza jesli nie bede dopiero w 12 tyg ciazy. I sie zastanawiam czy jechac do Polski , na badania i wrocic . -
nick nieaktualnykonwalianka wrote:mari, ja tu nieraz pisałam.. ja się katowałam na siłowni jakis czas.. mój mąż też to pochwalał, do czasu aż nie przeczytał, ze nadmierny wysiłek może utrudniać owulację i zagnieżdżenie.. a ponieważ to on miał większą schizę odnośnie faktu, że nie jesteśmy w ciąży, to przekonał mnie do odpuszczenia i faktycznie tak zrobiłam.. od maja nie chodziłam na crossa ani krav magę, jedynie rowery i w czerwcu się udało..może to zbieg okolicznosci? ale pisałam tu też że na 12 cykli podczas których się starałam ok. połowę miałam bezowulacyjną..
Nie mogę zupełnie odpuścić siłowni bo nie wyrobię psychicznie
Wczoraj byłam godzinę na spinningu i godzinę na kettlebells, dzisiaj nie poszłam na pole dance ale jutro już będę musiała coś ze sobą zrobić bo nie wytrzymamzaklęty krąg
a siksy jarają faje, piją wódę, sekszą się po krzakach i zachodzą
-
Pati Belgia wrote:Cati serio??? U mnie jest tak, ze idziesz kiedy chcesz. A jeśli kobieta sie stara i są jakieś problemy z ciąża to mówią żeby odrazu po pozytywnym teście na wizytę przyjść.
I wiesz co ja tak zrobie , pojde do lekarza i powiem ze mialam te wszystkie problemy i ze teraz jestem w ciazy i niech sie mna zaopiekuje ! jak mnie wysle z kwitkiem to sie wypne na nich i polece do PL .... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kochane, wpadłam żeby wam tylko powiedzieć ze byłam dziś u gin, usg ze zmianą obejrzala, stwierdziła że przy tej wielkosci jeśli staram się o dziecko to nie ma co tego usuwać - obserwować. Skierowała mnie do kliniki leczenia niepłodności i na hsg. Tak czy siak mnie to rozwalilo - rzucam na razie starania -mam nadzieję że nie na długo, nie mam teraz siły na badania i tpumaczenia, patrzę w lustro i widzę smutną, zmęczona kobietę- termometr w kąt i bzyk tylko dla przyjemności albo wcale. Musze sie odnaleźć w tym wszystkim. Jeszcze jutro rano zobaczyc jak test cati - gratuluje już teraz po cichutku
******************************GANG18+*****************************