X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry wieczór kochane moje.

Nawet nie próbuje was nadrobić. Może jakiś skrót?

Ja sie dziś w pewnym momencie bardzo złe poczułam, słabo mi sie zrobiło i w głowie sie bardzo zakręciły, aż pokój mi wirować. Ależ sie przestraszyłam.

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2014, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cati ma bledzichną kreseczkę ;)

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marissith wrote:
    nie uzupełniam go w ramach focha :)
    ja też na siłce się wyżywam, ale teraz się boję, że może za dużo i zbyt intensywnie i to jest przyczyną braku kropka???
    w każdym razie powodzenia kochana! piję za nasze kropki!!!
    mari, ja tu nieraz pisałam.. ja się katowałam na siłowni jakis czas.. mój mąż też to pochwalał, do czasu aż nie przeczytał, ze nadmierny wysiłek może utrudniać owulację i zagnieżdżenie.. a ponieważ to on miał większą schizę odnośnie faktu, że nie jesteśmy w ciąży, to przekonał mnie do odpuszczenia i faktycznie tak zrobiłam.. od maja nie chodziłam na crossa ani krav magę, jedynie rowery i w czerwcu się udało..może to zbieg okolicznosci? ale pisałam tu też że na 12 cykli podczas których się starałam ok. połowę miałam bezowulacyjną..

Ania, na pewno nie będzie to spacerek, ale poradzicie sobie.. przynajmniej facet będzie wiedział co kobieta musi przejść aby zajść i urodzić dziecko :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 21:03

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2014, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wrote:
    Doczytałam
    Niestety z obfitymi brązowymi upławami związane są również bardzo poważne schorzenia. Tego typu objawy towarzyszą między innymi rakowi szyjki macicy.

holender a mialam w czerwcu cytologie na poziomie III..;(
    Tym bardziej to dziwne, że jak nigdy nie bolą mnie piersi, a wcześniej tak mnie bolały, ż musiałam spać w staniku, żeby sie sutki nie ocierały o koszulkę ... dziwny ten cykl :(
    Zobacze jak bedzie do poniedziałku i umówie się do gin...
    Mhmm..która to z Was pisała "wpisz w Google, że Cię głowa boli, to okaże się, że masz raka mózgu"?

Blondik lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2014, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Mhmm..która to z Was pisała "wpisz w Google, że Cię głowa boli, to okaże się, że masz raka mózgu"?
    a to też racja :)

• Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wrote:
    Cati ma bledzichną kreseczkę ;)
    O matko!!!! Ale sie cieszę!!

Cati kochanie gratulacje!!!! Te moje kciuki sie wkomcu przydały, gratulacje jeszcze raz!!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 21:08

l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • cati Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati ! :D a baaaa !!! :D trzylko kochana dalej je trzymaj do jutra ok ? :)

Pati Belgia lubi tę wiadomość

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cati gratulacje

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cati lubi tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cati wrote:
    Pati ! :D a baaaa !!! :D trzylko kochana dalej je trzymaj do jutra ok ? :)
    Kochana trzymam i będę trzymała . Ale cieszę sie jakbym ja sama była zafasolkowana:-)

cati lubi tę wiadomość

l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • cati Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik narazie nie dziekuje :*

Pati :D normalnie az mi serce sie cieszy jak takie rzeczy piszesz :* :)

Pati Belgia lubi tę wiadomość

ckai9jcgmxpymslt.png
    ******* Gang 18+*******
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cati wrote:
    Blondik narazie nie dziekuje :*

Pati :D normalnie az mi serce sie cieszy jak takie rzeczy piszesz :* :)
    Cati kochanie moje bo ja sie czuje z Wami jak z siostrami. Przeżywam radości i smutki razem z Wami....

l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to powód do oooogromnej radości!!!

l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • cati Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati racja ! Siostrzyczki <3
    wiecie tylko co sie dowiedzialam , nie przyjmą mnie do lekarza jesli nie bede dopiero w 12 tyg ciazy. I sie zastanawiam czy jechac do Polski , na badania i wrocic .

ckai9jcgmxpymslt.png
    ******* Gang 18+*******
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cati serio??? U mnie jest tak, ze idziesz kiedy chcesz. A jeśli kobieta sie stara i są jakieś problemy z ciąża to mówią żeby odrazu po pozytywnym teście na wizytę przyjść.

l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2014, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka wrote:
    mari, ja tu nieraz pisałam.. ja się katowałam na siłowni jakis czas.. mój mąż też to pochwalał, do czasu aż nie przeczytał, ze nadmierny wysiłek może utrudniać owulację i zagnieżdżenie.. a ponieważ to on miał większą schizę odnośnie faktu, że nie jesteśmy w ciąży, to przekonał mnie do odpuszczenia i faktycznie tak zrobiłam.. od maja nie chodziłam na crossa ani krav magę, jedynie rowery i w czerwcu się udało..może to zbieg okolicznosci? ale pisałam tu też że na 12 cykli podczas których się starałam ok. połowę miałam bezowulacyjną..
    Konwalianka ja mam teoretycznie owulację co miesiąc, temp skacze, śluz jest, wszystko cacy... U mnie może być problem niezagnieżdżania (mega stres + siłownia + dieta bezglutenowa, bezlaktozowa) + męski
    Nie mogę zupełnie odpuścić siłowni bo nie wyrobię psychicznie :(
    Wczoraj byłam godzinę na spinningu i godzinę na kettlebells, dzisiaj nie poszłam na pole dance ale jutro już będę musiała coś ze sobą zrobić bo nie wytrzymam :( zaklęty krąg :( a siksy jarają faje, piją wódę, sekszą się po krzakach i zachodzą :(

• cati Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati Belgia wrote:
    Cati serio??? U mnie jest tak, ze idziesz kiedy chcesz. A jeśli kobieta sie stara i są jakieś problemy z ciąża to mówią żeby odrazu po pozytywnym teście na wizytę przyjść.

I wiesz co ja tak zrobie , pojde do lekarza i powiem ze mialam te wszystkie problemy i ze teraz jestem w ciazy i niech sie mna zaopiekuje ! jak mnie wysle z kwitkiem to sie wypne na nich i polece do PL ....

ckai9jcgmxpymslt.png
    ******* Gang 18+*******
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2014, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cati kochana moja gratulacje :):): widac ladna kreseczke druga :)

cati lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2014, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sie pochwale. Dostalam podwyzke!!!

Cale 50gr za godzine.... brutto ;)

konwalianka, marissith, cati, Pati Belgia, Asiula86, ara lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2014, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mial byc seks juz 3 dni temu i dzisiaj i mezu sie nie chce.... nozesz kurrrrffffaaaa..... on jutro na nocke w sobote ja nocke w niedziele on nocka.. ciekawe kiedy laskawie sie pobzykamy :/ wrrrr

• smarta Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane, wpadłam żeby wam tylko powiedzieć ze byłam dziś u gin, usg ze zmianą obejrzala, stwierdziła że przy tej wielkosci jeśli staram się o dziecko to nie ma co tego usuwać - obserwować. Skierowała mnie do kliniki leczenia niepłodności i na hsg. Tak czy siak mnie to rozwalilo - rzucam na razie starania -mam nadzieję że nie na długo, nie mam teraz siły na badania i tpumaczenia, patrzę w lustro i widzę smutną, zmęczona kobietę- termometr w kąt i bzyk tylko dla przyjemności albo wcale. Musze sie odnaleźć w tym wszystkim. Jeszcze jutro rano zobaczyc jak test cati - gratuluje już teraz po cichutku ;)

p19uskjof9zg2kip.png
    ******************************GANG18+*****************************
‹‹ 2654 2655 2656 2657 2658 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ