X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2014, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    takich ładnych słoników jak był tu przedwczoraj zaprezentowany nie ma :(

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cati ja też widzę bladą bo bladą popołudniową drugą kreskę ...czekamy na jutrzejsze potwierdzenie dobrych wiadomości:)

czytam was ale jakoś nie mam weny by coś powiedzieć-napisać ...zacznę dziś tego donga...nieśmiało a w pon rozpoczynam monitoring....i chyba modły bo już mi witki opadają jak pomyśle że czas znów zacząć tą nierówną walkę:( aż sobie winka poleję.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 19:26

cati lubi tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2014, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobranoc skarby, spokojnej nocki, ja lecę cosik pooglądać...:) buziolki

Katjuszka dziękuję dobrze....tylko ta jesień daje w kość, co i rusz "pociągająca jestem", tylko co wyszłam z kataru, to mi się zatoki odezwały.....ale w sumie może być..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 19:29

Anuśka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2014, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MANIEK wrote:
    aż sobie winka poleję.

Na zdrowie :) Za fasoliny proszę wypić :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2014, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MANIEK wrote:
    czytam was ale jakoś nie mam weny by coś powiedzieć-napisać ...zacznę dziś tego donga...nieśmiało a w pon rozpoczynam monitoring....i chyba modły bo już mi witki opadają jak pomyśle że czas znów zacząć tą nierówną walkę:( aż sobie winka poleję.
    Maniek a że tak zapytam, długo już walczysz z materią? Mam podobne odczucia niestety :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2014, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdrówko dziewczyny, ja cydr piję :)

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marissith wrote:
    Zdrówko dziewczyny, ja cydr piję :)
    A ja mam kadarkę albo wermuta :/ nie lubię żadnego :( Chyba zostanę abstynentką ;)

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marissith wrote:
    Maniek a że tak zapytam, długo już walczysz z materią? Mam podobne odczucia niestety :(

zaczął się 8 cykl..dla mnie wieczność..zwłaszcza że wokół koleżanki w ciąży lub po ciąży zachodziły za pierwszym do 3 cyklu

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    A ja mam kadarkę albo wermuta :/ nie lubię żadnego :( Chyba zostanę abstynentką ;)

Anuśka to może jakieś hiszpańskie lub włoskie winko hmm...ja uwielbiam czerwone wytrawne i półwytrawne..ale jak kupuje zawsze patrze czy jest butelkowane w kraju pochodzenia ii zawsze jest wtedy pyszne

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2014, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MANIEK wrote:
    zaczął się 8 cykl..dla mnie wieczność..zwłaszcza że wokół koleżanki w ciąży lub po ciąży zachodziły za pierwszym do 3 cyklu
    mój jedenasty mierzony, liczony; a tak już ponad rok będzie :(
    Doskonale Cię rozumiem :( mi nie pomaga fakt, że jestem bardzo nerwowa i każdy następny okres powoduje u mnie mega wkurwa :(((

• cati Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :) mąz wrocil do domu a ja sie musiałam się powstrzymac zeby nie cieszyc sie jak glupia :P ( bo dopiero mu powiem 2 listopada w jego urodziny :)

wzielam sie za pranie i tyle :) i skonczylo sie na serduszkowaniu xD
    JA Mamutku nie robilam nigdy testow w ciagu dnia kilka razy , bo kazdy powtarza ze najlepszy poranny mocz. A to zobaczylam na youtubie ze laski nawet 4 testy w ciagu dnia robia... myslalam ze to glupie. A wyszlo... z porannego nic .. a tu cien.

Jutro dam znac :)
    Tak bardzo bym chciala zeby to niebyly jakies zbiorowe urojenia i chciala bym zeby moje czary mary tez na was zadziałały !!!

Katjaa lubi tę wiadomość

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2014, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cati wrote:
    JA Mamutku nie robilam nigdy testow w ciagu dnia kilka razy , bo kazdy powtarza ze najlepszy poranny mocz.

Dobra, dobra, Cati, swoje wiemy - bujać to MY, ale nie NAS ;D.

A tak poważnie - nie mam pojęcia, jak Ty wytrzymasz do 2.11, ja bym oszalała ;). Czy tez masz zamiar poinformować Małżonka, że masz Raka ;D, czy on nie jest fanem czarnego humoru?

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MANIEK wrote:
    Anuśka to może jakieś hiszpańskie lub włoskie winko hmm...ja uwielbiam czerwone wytrawne i półwytrawne..ale jak kupuje zawsze patrze czy jest butelkowane w kraju pochodzenia ii zawsze jest wtedy pyszne
    Muszę zwrócić uwagę następnym razem :) Thx :) Maniek możemy sobie podać rękę, ja też zaczęłam 8 cykl :)

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marissith wrote:
    mój jedenasty mierzony, liczony; a tak już ponad rok będzie :(
    Doskonale Cię rozumiem :( mi nie pomaga fakt, że jestem bardzo nerwowa i każdy następny okres powoduje u mnie mega wkurwa :(((

a nie chcesz udostępnić wykresu???? wiem coś o tym wkurwie i mi siłka pomaga na te moje złe emocje.

Anuśka pamiętam pamiętam nawet z początku miałyśmy podobne daty testowania ale się to potem rozjechało w pizdu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 19:53

Anuśka lubi tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cati wrote:
    :) mąz wrocil do domu a ja sie musiałam się powstrzymac zeby nie cieszyc sie jak glupia :P ( bo dopiero mu powiem 2 listopada w jego urodziny :)

Jutro dam znac :)
    Tak bardzo bym chciala zeby to niebyly jakies zbiorowe urojenia i chciala bym zeby moje czary mary tez na was zadziałały !!!

Serio wytrzymasz???? Ja bym nie dała rady :) Ale jak wyjdą dwie krechy jutro to koniecznie fotkę wrzuć :)

Siemka lubi tę wiadomość

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Serio wytrzymasz???? Ja bym nie dała rady :) Ale jak wyjdą dwie krechy jutro to koniecznie fotkę wrzuć :)

najważniejsze że nam powie heheh mąż może poczekać:)

marnut, Anuśka lubią tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2014, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cati trzymam kciuki za wytrwałośc Ze mnie czyta się jak z otwartej książki...wszystko widać :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2014, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurka, właśnie zdałam sobie sprawę, że nie wiem który to cykl starań ;). Chyba w kwietniu zaczęłam brać Castagnusa, ale nie staraliśmy się jeszcze, maj i czerwiec minął na lighcie, w lipcu zaczęłam znów Castagnusa, w sierpniu już chciałam, we wrześniu bardzo chciałam, w październiku byłam pozbawiona złudzeń i tak to jakoś poleciało ;).

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cati wrote:
    Ania to sie okaże !! :D jutro testing round 2 ! :P

Kroko ale mowisz o swoim tescie czy tym moim ?

cati no o Twoim mówię. :)

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To mi napisala o biopsji jedna dziewczyna na naszym bocianie ..
    Morusek, generalnie zaraz po operacje to jest najgorzej, każdego dnia było już lepiej. Ból fizyczny jest... nie ma co ukrywać, jest on do przeżycia. Tutaj Emkowie różnie to przeżywali. U nas było kiepsko bez leków przeciw bólowych się nie obyło. W K. też prosiliśmy o dodatkowe kroplówki, a na wypis dostaliśmy jeszcze receptę na ketonal.
    Dużo ulgi przenosi okłady, pielęgniarki będą je robić, ale wy też możecie sobie kupić taki żelowy- przyda się! Miejcie ze sobą swoje tabletki przeciwbólowe.
    Przez 3 m-c należy sę oszczędzać, ale moj emek nie dał rady i zaczął dość szybko być aktywny sportowo. Ale przez ten czas cały czas czuł czasem bol, czasem dyskomfort. Morusek jest to do przeżycia, ale tego czasu nie wspominam dobrze. Postępujcie zgodnie z instrukcją od dr.
    Do K. weź może klapki/kapcie, bieliznę (najlepiej do wyboru luźną , obcisłą) , na sale pojedzie w skarpetkach - może być mu zimno, kup wodę mineralną- najlepiej z dziupkiem, po zabiegu będzie leżeć, głowa na płask.
    W tym dniu też dbaj o siebie, bo będziesz jego jedynym wsparciem.

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
‹‹ 2652 2653 2654 2655 2656 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ