My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Katjaa wrote:Dziewuszki wzięłam gorącą kąpiel i już mnie tak brzuch boli ze chyba zaraz @ przyjdzie... w końcu!!!
-
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:Chyba najlepsze sposoby
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kochane moje , wlasnie sie poryczałam... mam tylko nadzieje ze nie bez powodu !
Tak sobie ogladalam filmiki lasek na youtubie i tkneło mnie cos zeby zrobic test z popoludniowego moczu ! absurd nie ? ale sama nie wiem jak ten wynik interpretowac i czy widzicie to co ja ?? bo rece mi sie trzęsą!!! jutro robie kolejny rano moze bedzie lepiej widac...
Nieukowa, Anuśka, LaRa, Myszka86, konwalianka, Katjaa, marissith, choco, ara, Blondik, Pati Belgia, Czarnula87, Asiula86, Biedroneczka83, Arienna, Mona_M lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPewnie że widzę
! U Lamamy też widziałam, ale tu przynajmniej nie jestem sama, Ania84 w razie czego też ma zwidy
.
Gratuluję Cati, trzymam kciuki, żeby jutrzejszy test wyszedł tłusto i rozwiał wszelkie wątpliwości!
Ania_84, cati lubią tę wiadomość
-
narazie sie jeszcze nie bede cieszyc ! , bo wiadomo.
jak zobacze 2 tłuste krechy albo ten digital odpale to dopiero bede szczesliwapoki co bede sie paczec na tego ducha bladziocha
Wspolne urojenia sa dopuszczalne!!!
ps. jak nie mialam objawow tak ich nie mam !
procz jednej rzeczy która pojawila sie dzis i dosc mocno mi dokucza , to te ciagniecie jajnikow ... dziwne uczucie myslalam ze to @ sie zbliza. Oby sie juz nie pojawila !!!!!!!!!!!!!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 17:53
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie taki on blady i wcale nie taki cień
- coś jak u Nieukowej. Tłusta krecha to to nie jest, ale trudno żeby była, skoro test z moczu popołudniowego a rano jeszcze nic nie było
.
A tak swoją drogą - mówiłam, że każda tu w fazie lutealnej testuje w zaciszu domowym 3 razy dziennie i się nie przyznaje? Mówiłam. Ot i mamy potwierdzenie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycati wrote:Kochane moje , wlasnie sie poryczałam... mam tylko nadzieje ze nie bez powodu !
Tak sobie ogladalam filmiki lasek na youtubie i tkneło mnie cos zeby zrobic test z popoludniowego moczu ! absurd nie ? ale sama nie wiem jak ten wynik interpretowac i czy widzicie to co ja ?? bo rece mi sie trzęsą!!! jutro robie kolejny rano moze bedzie lepiej widac...
cati lubi tę wiadomość