My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
marnut wrote:Dobra, dobra, Cati, swoje wiemy - bujać to MY, ale nie NAS
.
A tak poważnie - nie mam pojęcia, jak Ty wytrzymasz do 2.11, ja bym oszalała. Czy tez masz zamiar poinformować Małżonka, że masz Raka
, czy on nie jest fanem czarnego humoru?
bo u mnie w rodzinie kazdy na raka umarł , wiec mial by ku temu spory fundament by uwierzyc... ale moze wymysle cos innego
i nakrece filmik !!!
Nie wiem czy wytrzymam do 2... moze do 1 bo to sobota -
nick nieaktualnyMANIEK wrote:a nie chcesz udostępnić wykresu???? wiem coś o tym wkurwie i mi siłka pomaga na te moje złe emocje.
Anuśka pamiętam pamiętam nawet z początku miałyśmy podobne daty testowania ale się to potem rozjechało w pizdu
ja też na siłce się wyżywam, ale teraz się boję, że może za dużo i zbyt intensywnie i to jest przyczyną braku kropka???
w każdym razie powodzenia kochana! piję za nasze kropki!!! -
nick nieaktualny
-
kroko ahaaaaaaaaaaaaa
Misi@ ze mnie tez czytac mozna, ale zeby nie pokazywac po sobie zaczelam inny temat
Aniu - nie martw sie bedzie dobrze , ogladalam program in-vitro
i tam byl taki pan co mial wlasnie biopsie , opowiadal o tym. Jedyne co go bolalo to nie to ze byl ten caly zabieg tylko bolalo go to ze jego meskość zawiodła i tu potrzebujecie duzo wsparcia razem. BEdzie dobrze , mowie ci :*
Dobrze ze masz juz informacje jak do tego sie przygotowac.
Quote:Ania_84 napisała:
Cati najplpiej powiedz.. o kur**8 ale wpadka ;P
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycati wrote:byl taki pan co mial wlasnie biopsie , opowiadal o tym. Jedyne co go bolalo to nie to ze byl ten caly zabieg tylko bolalo go to ze jego meskość zawiodła i tu potrzebujecie duzo wsparcia razem.
Co fakt, to fakt. No i Aniu, jeśli wszystko pójdzie po Waszej myśli to Ty masz poród przed sobą, to wcale nie boli mniej i Ketonalu nie dostaniesz. Twój Małż po prostu będzie miał mały survival pt "wszystko co nowe rodzi się w bólach"
.
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
wiem podobno bol jajek jest tylko przez I dzien
pozniej juz spoko
chco odczuwa sie dyskomfort..ale bede miala wymowke ze musze mu okladac jajeczka lodzikiem -
marissith wrote:ja też na siłce się wyżywam, ale teraz się boję, że może za dużo i zbyt intensywnie i to jest przyczyną braku kropka???
w każdym razie powodzenia kochana! piję za nasze kropki!!!
dlatego ja tylko biegam bez takiego super wycisku tak dla czyszczenia umysłu ale jeszcze myślę o jodze...w tym cyklu donguje, inofolikuje i robie monitoring a jak się nie uda to też chyba przyjdzie czas na focha i odwyk z OFManiek
-
marnut wrote:Co fakt, to fakt. No i Aniu, jeśli wszystko pójdzie po Waszej myśli to Ty masz poród przed sobą, to wcale nie boli mniej i Ketonalu nie dostaniesz
. Twój Małż po prostu będzie miał mały survival pt "wszystko co nowe rodzi się w bólach"
.
-
Ania_84 wrote:wiem podobno bol jajek jest tylko przez I dzien
pozniej juz spoko
chco odczuwa sie dyskomfort..ale bede miala wymowke ze musze mu okladac jajeczka lodzikiem
i to mu ten ból wynagrodzi...poza groszkiem oczywiścieAnia_84 lubi tę wiadomość
Maniek
-
MANIEK wrote:i to mu ten ból wynagrodzi...poza groszkiem oczywiście
-
nick nieaktualny
-
ja się zawijam nie wiem co jest ale @ już się w sumie skończyła, wzięłam donga jakąś godz temu ...i tak mi się chce ryczeć że ide do wanny pobyć ze sobą (i psem na dywaniku w łazience) ...jakaś chandra jesienna, bo inaczej to nie umiem tego wyjaśnić.
Spijcie dobrze dziewczynkiManiek
-
nick nieaktualnyMANIEK wrote:ja się zawijam nie wiem co jest ale @ już się w sumie skończyła, wzięłam donga jakąś godz temu ...i tak mi się chce ryczeć że ide do wanny pobyć ze sobą (i psem na dywaniku w łazience) ...jakaś chandra jesienna, bo inaczej to nie umiem tego wyjaśnić.
Spijcie dobrze dziewczynki -
nick nieaktualnyDoczytałam
Niestety z obfitymi brązowymi upławami związane są również bardzo poważne schorzenia. Tego typu objawy towarzyszą między innymi rakowi szyjki macicy.
holender a mialam w czerwcu cytologie na poziomie III..;(
Tym bardziej to dziwne, że jak nigdy nie bolą mnie piersi, a wcześniej tak mnie bolały, ż musiałam spać w staniku, żeby sie sutki nie ocierały o koszulkę ... dziwny ten cykl
Zobacze jak bedzie do poniedziałku i umówie się do gin...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 20:50
-
nick nieaktualny