My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Malenq wrote:Aniu ja od wczoraj modlę się za dziewczyny....
i mam nadzieję że Jula i Zuzia wyjdą z tego całe i zdrowe....
ps. sama bym przywaliła dla lekarza........jak zerkałam na ten szpital w Poznaniu, to takie to wszystko ładne, składne a tu patrz jacy ludzie tam pracują -
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:no wlasnie czytam i nie moge uwierzyc w to co robili .. trafilam przypadkiem bo na innym watku dziewczyna wspomniala .. opowiedzialam mojemu Miskowi powiedzil ze chyba by takiemu lekarzowi morde tak obil ze nie wrocilby dopracy ;/
i Twój M. ma rację... -
Ania_84 wrote:no wlasnie czytam i nie moge uwierzyc w to co robili .. trafilam przypadkiem bo na innym watku dziewczyna wspomniala .. opowiedzialam mojemu Miskowi powiedzil ze chyba by takiemu lekarzowi morde tak obil ze nie wrocilby dopracy ;/
-
nick nieaktualny
-
ja na ich miejscu jakby juz bylo po to pozwalabym i szpital i lekarza do odpowiedzialnosci ;/ nie popuscilabym tego za nic w swiecie ;/
skoro inny szpital umial uratowac i matke i dziecko tzn ze w tym pierwszym pracuja niedoswiadczeniu gowno warci lekarzeWiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 18:23
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:ja na ich miejscu jakby juz bylo po to pozwalabym i szpital i lekarza do odpowiedzialnosci ;/ nie popuscilabym tego za nic w swiecie ;/
skoro inny szpital umial uratowac i matke i dziecko tzn ze w tym pierwszym pracuja niedoswiadczeniu gowno warci lekarze
tak masz rację...
tam jeszcze jedna kobitka opisała swoje doświadczenia z tego szpitala i o zgrozo, tam chyba to nagminne jest -
Biedroneczka83 wrote:Cati ja mam podobnie tylko na zywo widać a na fotkach ni h.....
wyslij mi [email protected]
zrobimy tak, że bedzie widać -
tym bardziej trzeba omijac ten szpital ;/
Blondik.. to jak z ta moja jedna krechadorobisz w photoshopie druga
-
nick nieaktualny
-
Blondik wrote:
-
Blondik wrote:Malenqa daj link do tego wątku