My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Musiała odpocząć troszkę od tego całego starania
Szkoda... Mam nadzieję że wróci jak odpocznie psychicznie
przykro, bo tu jest bardzo duże wsparcie...sama wiem coś o tym.....
a mimik74 odzywała się???? i nadal myślami jestem przy Nasturcji..... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalenq wrote:czarna a to nie Ty podwyżkę dostałaś??? to teraz godziny obcinają???
dostałam, całe 50 gr brutto/h szaleństwo nie?całe 54 zł mi dojdzie w listopadzie do pensji 54 zł brutto
no obcinają godzinyWiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 18:50
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Kochane podrzucam fotki mojego szkraba
Ogólnie doktor bardzo sympatyczny i delikatny, gabinet fajny, dobre USG.
Poświęcił mi przepisowe 15-20 minut, wszystko opisał dokładnie
Z wizyty jestem zadowolona i będę do niego chodzić, chociaż ceni się skurczybyk (140zł za wizytę i 60zł za usg). Ale cóż, stać mnie, dla maluszka wszystko
Dochtór pomierzył macicę (ciążowo powiększona), stwierdził że kosmkówka twardo się trzyma, żadnych krwiaków, odklejeń itd. Jajnik z dużym ciałkiem żółtym ciążowym, szyjka micicy zamknięta na amen
Potem przeszliśmy do pomiarów kropka, ma 0,85cm idealnie na 6t6dc czyli termin został z daty ostatniej @. Serduszko bije jak trzeba, 145 uderzeń na minutę -mam wykres kardio na zdjęciuPoza tym słyszałam to serce, masakrycznie szybko bije
Aha, doktor założył kartę ciąży! Dostałam zlecenia na krew i mocz, także mam co robić przez kolejny miesiącmarissith, Malenq, Czarnula87, Blondik, Anuśka, Anastazjaaa, ara, konwalianka, MANIEK, choco, Katjaa, Johnam, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalenq wrote:to konta usuwać nie trzeba
przykro, bo tu jest bardzo duże wsparcie...sama wiem coś o tym.....
a mimik74 odzywała się???? i nadal myślami jestem przy Nasturcji.....czasami ciężko tu być jak co chwile któraś z dziewczyn zachodzi w ciążę a ja nie. Cieszę się z wami ale jednocześnie jest mi smutno, że mi się znowu nie udało. Może dziewczyny do nas wrócą za jakiś czas. Może to im pomoże uporać się z dolami.
-
nick nieaktualnyCzarnula87 wrote:Dzisiaj się dowiedziałam że zaczynają nam w pracy godziny obcinać... w nastpenym miesiącu dostanę około 250 zł mniej
jak 800 zł dostanę na rękę to będzie odbrze....
w ramach desperacji łyknęłam 3 tablety donganie wyobrażam sobie życia za taką kasę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny