My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
marnut wrote:A ja ostatnio trafiłam na Ashowy wątek i jest tam równie sympatycznie i wesoło
. Miło się czyta.
marnut lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:nie no moj mial zawsz fantazje dwie kobitki
i on
na co ja mu mowilam a ja mam fatazje 3 facetow i jaA wyglądało to tak : Ja leżałam w łóżeczku, jeden facet zmywał po imprezie a drugi szykował śniadanko
Achhhhhh było bosko
marnut, Ania_84, Misi@, Blondik, Mona_M, choco lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarnut wrote:Geje to esteci, a kobiety są estetyczne
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 21:42
marnut lubi tę wiadomość
-
Widzicie Kochane, ja trochę jakby trafiłam w temat
Bo też wlazłam tu po to, żeby Wam powiedzieć, że robię sobie krótszą lub dłuższą przerwę od forum.... i żebyście sobie nie pomyślały, że o Was zapomniałam, olałam czy cuś
Powód główny - nie wyrabiam czasowo. Spadły na mnie dodatkowe obowiązki w pracy (taka propozycja nie do odrzucenia). W efekcie jak się odliczy czas na pracę, spanie, jedzenie, karmienie czworonoga itd to już praktycznie nie ma czasu na seks (a Mamut zasiała tu kiedyś plotkę, że bez tego dzieci nie będzie). Nie mówiąc już o jakiejś książce, albo po prostu nicnierobieniu.
Poza tym S też ma teraz bardzo nerwowy okres w robocie, postanowiłam przynajmniej trochę go odciążyć biorąc na siebie chociażby wieczorne spacery z psem.. No i nie powiem... trochę nam w rocznicę starań psychika siada i chyba oboje z mężem potrzebujemy oderwania od tej tematyki, bo co ma być to będzie..
A to moje pojawianie się na forum z doskoku sprawia, że tylko czuję niedosyt, bo mogłabym z Wami gadać godzinami, a w praktyce i tak ostatnio mogę sobie pozwolić na kilka zdań.
Kochane, myślami jestem z Wami, kibicuję mocno, trzymam kciuki za wszystkie staraczki, fasolki i te niezdecydowane. Wykres dalej będę prowadzić w celach statystycznych (poza tym przyzwyczaiłam się do tej formy kalendarza), a wieści czerpać z fejsa, tak że piszcie na bieżąco co dobrego się dzieje. Mam nadzieję, że przed nami już same dobre wieści
. Ogólnie rzecz biorąc fantastyczne z Was kobity, cieszę się że Was wszystkie poznałam i mam nadzieję, ze te znajomości nawet bez obecności na forum przetrwają jeszcze dłuuugo
.
Buziaki Słonka :*
marissith, Czarnula87, Blondik, Katjaa, konwalianka lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Momo, będziemy tęsknić!!!!
Też się powoli zbieram, tylko najpierw kąpiel i idę spać
Trzymajcie się ciepło!momo1009 lubi tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
nick nieaktualny
-
Momo - ściskam, rozumiem....
Powodzenia i do "zobaczenia" :****momo1009 lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualnymomo1009 wrote:Widzicie Kochane, ja trochę jakby trafiłam w temat
Bo też wlazłam tu po to, żeby Wam powiedzieć, że robię sobie krótszą lub dłuższą przerwę od forum.... i żebyście sobie nie pomyślały, że o Was zapomniałam, olałam czy cuś
Powód główny - nie wyrabiam czasowo. Spadły na mnie dodatkowe obowiązki w pracy (taka propozycja nie do odrzucenia). W efekcie jak się odliczy czas na pracę, spanie, jedzenie, karmienie czworonoga itd to już praktycznie nie ma czasu na seks (a Mamut zasiała tu kiedyś plotkę, że bez tego dzieci nie będzie). Nie mówiąc już o jakiejś książce, albo po prostu nicnierobieniu.
Poza tym S też ma teraz bardzo nerwowy okres w robocie, postanowiłam przynajmniej trochę go odciążyć biorąc na siebie chociażby wieczorne spacery z psem.. No i nie powiem... trochę nam w rocznicę starań psychika siada i chyba oboje z mężem potrzebujemy oderwania od tej tematyki, bo co ma być to będzie..
A to moje pojawianie się na forum z doskoku sprawia, że tylko czuję niedosyt, bo mogłabym z Wami gadać godzinami, a w praktyce i tak ostatnio mogę sobie pozwolić na kilka zdań.
Kochane, myślami jestem z Wami, kibicuję mocno, trzymam kciuki za wszystkie staraczki, fasolki i te niezdecydowane. Wykres dalej będę prowadzić w celach statystycznych (poza tym przyzwyczaiłam się do tej formy kalendarza), a wieści czerpać z fejsa, tak że piszcie na bieżąco co dobrego się dzieje. Mam nadzieję, że przed nami już same dobre wieści
. Ogólnie rzecz biorąc fantastyczne z Was kobity, cieszę się że Was wszystkie poznałam i mam nadzieję, ze te znajomości nawet bez obecności na forum przetrwają jeszcze dłuuugo
.
Buziaki Słonka :*
Nie przyznaję się do zasiania tej plotki - to KROKO!!!!
A co do meritum - niczego innego się nie spodziewałam, niestety. Rozumiem bardzo dobrze, choć też bardzo mi będzie tu Ciebie brakowało. Niech Ci się wiedzie, spełniajcie z S marzenia na swój sposób, no i pozdrów go ode mnie i Bartka serdecznie. Buziaki
momo1009 lubi tę wiadomość
-
marissith wrote:zaraziłaś mnie wirtualnie bo właśnie mi się zrobiła... smaruję sonolem, przynajmniej jest bezbarwny i nie ścieka po brodzie
Wybacz- nie chciałam
Mnie to w ogole jakos opryszczylo ogolnie ...
Pewnie mam cos z hormonami ...Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Momo mam nadzieje ze za jakis czas do nas wrocisz na fb będziemy pisac
momo1009 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny