My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, nadrobilam...
Jak zwykle o seksie, a mi już on uszami wychodzi. Pomeczylam męża co widać na moim wykresie, wiec jak sie nie uda to sie chyba pochlastam bo więcej z siebie nie wykrzesam
Aniu tak bardzo sie cieszę !!! Trzymam jeszcze kciuki za jutrzejsze wyniki. Już niedługo będziesz mama, na 100%Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymomo1009 wrote:Haha, no dobra, tak łatwo się nie poddam
Bryza? Tak jakaś k....a chylernie duża bryza!. Streszczę:
Bryza to sposób na podniesienie płodności - Twój Małż wystawia jajka za okno przed stosunkiem a Ty wystawiasz gołą dupę za okno po stosunku. Dobrze mówię, dziewczyny
? Ania84 jest w tym specjalistką
.
No i jeszcze korzeń pietruszki - dam znać jak już ostatecznie ustalimy komu i gdzie trzeba go wepchnąć, żeby zadziałał.
Ania_84, momo1009 lubią tę wiadomość
-
Pati Belgia wrote:Hej, nadrobilam...
Jak zwykle o seksie, a mi już on uszami wychodzi. Pomeczylam męża co widać na moim wykresie, wiec jak sie nie uda to sie chyba pochlastam bo więcej z siebie nie wykrzesam
%
Jesuuuuuuuu ......
A pisali nam pod wykresem ze dajemye czadu ....Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 21:25
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
marnut wrote:Nie nadrobisz, nie będziesz w temacie
. Streszczę:
Bryza to sposób na podniesienie płodności - Twój Małż wystawia jajka za okno przed stosunkiem a Ty wystawiasz gołą dupę za okno po stosunku. Dobrze mówię, dziewczyny
? Ania84 jest w tym specjalistką
.
No i jeszcze korzeń pietruszki - dam znać jak już ostatecznie ustalimy komu i gdzie trzeba go wepchnąć, żeby zadziałał.
Asiula86, marnut lubią tę wiadomość
-
Pati Belgia wrote:Hej, nadrobilam...
Aniu tak bardzo sie cieszę !!! Trzymam jeszcze kciuki za jutrzejsze wyniki. Już niedługo będziesz mama, na 100%wcale sie nie dziwie
Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
marnut wrote:Anuśka się zawinęła po angielsku
, bez pożegnania.
W ogóle nas tu przetrzebiło - Czarnuli prawie nie ma, Anuśka zniknęła, Momo z doskoku, z naszych ciężarnych dłuższych stażem to chyba tylko Kroko i Malenq zostały. Nie ma to-tamto, czas zachodzić w ciążę i przenosić się na fiolet, bo tu sczeźniemy same.
Jestem jestem, tylko zabiegana dość dzisiaj, jutro znów na szkolenie do Cedzyny mykam więc też mnie nie będzie
Ale myślę o Was nieustająco
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
marnut wrote:Poszalałą, to fakt
.
Ale Pati, ten seks to tylko z Mężem?
Co za różnica, grunt, żeby skuteczniemarnut, Ania_84 lubią tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
Lena ja już naprawdę mam dość a mój maź dopiero sie rozkręca:-) i niestety nie mogę odmówić bo mnie szantażuje, ze jeśli sie nie uda to w tym cyklu to nie udostępni w następnym
oczywiście żartuje ale muszę być honorowa i jemu dla przyjemności tez dać
co by mi nie powiedział, ze ja egoistką jestem:-)
-
Anuśka wrote:Dybry, chyba mnie myślami zawlekłyście na forum
Jestem jestem, tylko zabiegana dość dzisiaj, jutro znów na szkolenie do Cedzyny mykam więc też mnie nie będzie
Ale myślę o Was nieustająco
uwazaj bo tam mgla jak jasny gwint ;P
wiec moze jakis dziki sexikwe mgle
Asiula86, Anuśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:jeszzcze bryza w trakcie sexu.. - natruralna po grochu
a weź nic nie mów. Ostatnio jak mnie mój bzykolił od tyłu to tak mi powietrza napompował w psitke żę w miedyzczasie schodziłoi mój myślał że bąki puszczam a ja się śmiałam jak głupia z tego
marnut, Ania_84, Lena83, Asiula86, MANIEK lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:a weź nic nie mów. Ostatnio jak mnie mój bzykolił od tyłu to tak mi powietrza napompował w psitke żę w miedyzczasie schodziło
i mój myślał że bąki puszczam a ja się śmiałam jak głupia z tego
-
marnut wrote:Moja dziewczyna
!!!!!!!! :**********
Chyba zacznę szantażować męża, że jak nie będzie chciał, to znajdę zastępstwoAnia_84, marnut lubią tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
Anuśka wrote:Ale że mnie zapraszasz??? Lubię rude
Asiula86 lubi tę wiadomość
-
Jeny ....
Nie moge ....
Uwielbiam Was ....
Co ja bez Was zrobie tu ...
Na innych wątkach takie smuty ....Ania_84, marnut lubią tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Asiula86 wrote:Chyba zacznę szantażować męża, że jak nie będzie chciał, to znajdę zastępstwo
Asiula86 lubi tę wiadomość