My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam może idiotyczne pytanie ale jak wiecie miałam wcześniej lekarkę która nie zlecała żadnych badań i nie pamiętam jak to się nazywało. Chodzi mi o badanie, którym można wykryć ew. grzybicę czy inne stany zapalne, po tej luteinie tak się zaczęło, "łykam" teraz lactovaginal ale przed wizytą u mojej ginki chciałam zrobić, żeby w w razie "w" iść już z wynikiem, poprzednia ciążę straciłam przez infekcję właśnie i wolę dmuchać na zimne
Wiecie jak się to badanie nazywa? TO biocenoza czy czystość? -
nick nieaktualny
-
Mona_M wrote:Hej dziewczyny.
Anuśka mi OF przeunął owulkę o 3 dni, pojęcia nie mam o co chodzi.Mona_M, Katjaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mamy badanie nasienia...
plamniekow nie ma..ale.. jest powyej 1 mln komorek okraglych.. embiolog mowila ze mozliwe ze sa to jesczez niewyksztalcone plemniki ..choc tez moga byc leukocyty \
choc nie wiem czy az 1 mln byloby leukocytow ??Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 09:03
Czarnula87, Katjaa, cati, ara, marnut, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anastazjaaa wrote:Lamama masz kobieto zdrowie, pranie w środku nocy
Widziałam wykres zakończony na zielono przy jednym serduszku, wiec trzymam za ciebie kciuki.
Biedroneczka, ty sama tak wcześnie wstajesz, mnie to musi budzik na nogi postawicAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Ania nio to mam nadzieje ze te plemniczki poprostu sobie rosną
ja byłam rano upuscić krwi 38zł zapłaciłam za mocz, morfologie, cukier i BETE
na następną bete chyba pójde za tydzien albo pojade w piątek do innego labu bo rano za bardzo juz nie moge żeby narazie szef sie nie domyślił
choć rozważam L4 od 12 listopada tydzien -
hmm martwi mnie to ze nie było jeszcze pęcherzyka ale pewnie beta za niska i ciąże wyliczył na kalkulatorku takiem u siebie 4 tydzien na granicy wykrywalności testowej i USG tak to okreslił 4 tydzien wpisał w karte
Freja lubi tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:Aniu bedzie dobrze
Ja sie teraz cykam bety bo test rano mam bledszy niz wczorajszy popołudniowy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 09:31
-
Hej dziewczyny, rety, dawno tu niestety nie zaglądałam
Bieganina jak zawsze, a ostatnio nawet jakieś przeziębienie mnie dopadło..
BIEDRONECZKO, ale się cieszę, gratulacje!Jak tylko weszłam to rzucił mi się w oczy Twój suwaczek
Cudnie! Czy kogoś jeszcze powinnam ściskać?? Bo przecież nie nadrobię...
dobrego dnia!Katjaa lubi tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:Aniu bedzie dobrze
Ja sie teraz cykam bety bo test rano mam bledszy niz wczorajszy popołudniowy -
Biedroneczka83 wrote:hmm martwi mnie to ze nie było jeszcze pęcherzyka ale pewnie beta za niska i ciąże wyliczył na kalkulatorku takiem u siebie 4 tydzien na granicy wykrywalności testowej i USG tak to okreslił 4 tydzien wpisał w karte
-
nick nieaktualny
-
Freja wrote:mi dziś test sikany wyszedł nie wiele ciemniejszy niż poniedziałkowy cień - a przecież po 48 h sie podwaja wartosc i do tego spadek temperatury
ja w piatek pojade na druga bete i to koniec bede czekać na moje małe serduszkoFreja lubi tę wiadomość