My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Freja wrote:Biedra czy Ty już byłaś na USG?
-
Freja wrote:Mam może idiotyczne pytanie ale jak wiecie miałam wcześniej lekarkę która nie zlecała żadnych badań i nie pamiętam jak to się nazywało. Chodzi mi o badanie, którym można wykryć ew. grzybicę czy inne stany zapalne, po tej luteinie tak się zaczęło, "łykam" teraz lactovaginal ale przed wizytą u mojej ginki chciałam zrobić, żeby w w razie "w" iść już z wynikiem, poprzednia ciążę straciłam przez infekcję właśnie i wolę dmuchać na zimne
Wiecie jak się to badanie nazywa? TO biocenoza czy czystość?
Ponawiam moją prośbę ... -
Witam się z rana...u mnie słońce ...jakaś zarobiona jestem dziś znów to nie wiem kiedy zajrzę do was...
Freja ja niestety nie wiem jak się to badanie nazywa.
Anuśka a może będziesz mieć później owulację??
Ja wciąż na dongu...od dziś zacznę robić testy owulkowe i zagrzebałam odkrywając już wodnisty śluz także narazie wszystko się zgadza z tym co gr mówiła...od dziś maraton seksu...z przezorności zaczęliśmy od wczoraj.
Powiedzcie mi proszę kiedy mam przestać łykać donga??Katjaa lubi tę wiadomość
Maniek
-
ooooo matko rozpiłam strone:) pierwszy raz . no to musi się już udać no nie???
Droneczka super że ten Twój gin taki zaangażowany że to usg zrobił..bo wiadomo że dla Ciebie to jak miód na serce.Katjaa, Biedroneczka83, ara lubią tę wiadomość
Maniek
-
nick nieaktualny
-
Biedroneczka83 wrote:chyba czystość pochwy to jest
patrzyłam dzis to jakies badanie u mnie 30zł kosztuje
spróbuję w diagnostyce u mnie bo mam kartę wyniki szybciej przez neta
-
Biedroneczka83 wrote:Frejcia kochana obiecaj a ja tez obiecuje wiecej testów nie robimy!!!!!!!!!!!!!
ja w piatek pojade na druga bete i to koniec bede czekać na moje małe serduszko
a ponowną betę kazała lekarka za tydzień wiec w poniedziałek idę
tylko wśrodę na delegację do Niemiec wyjeżdżam i się trochę niepokoję -
Dzień dobry kochane
Biedronka - sikacze czasem wychodza bledsze bo np. duzo pilas poprzedniego dnia , albo wstaawalas na siku , albo itd..
nie ma sie co stresowaćja sikam co 2 dzien by miec pewnosc ze jest kreska , a jaka to ta kreska jest to juz nie wazne. Niestety nie moge bety zrobic wiec musze polegac na testach...
Kajta ja przYtulam cie mocno !
Katjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Freja wrote:Jeszcze tylko jeden zrobię - taki sentyment - chcę opisać i zostawic na pamiątkę,ale mogę zrobić i za tydzień- bo chcę mieć 2 ładne krechy
a ponowną betę kazała lekarka za tydzień wiec w poniedziałek idę
tylko wśrodę na delegację do Niemiec wyjeżdżam i się trochę niepokoję -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Katja tullaam
Biedroneczko wszytsko bedzie dobrze i nie martw sie na zapas
Ciezaroweczki jak sie czucie
Freja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Katja, no pewnie, że przytulę!
Przytulę, pogłaszczę. I mam nawet nadzieję, że świecę dziś dla Ciebie na niebie - słońce podobno dziś w całej Polsce!
Katjaa wrote:Kropka mnie możesz usciskac mimo że przyczyny nie ma... przez nawal pracy czuję się osamotniona ehhhKatjaa lubi tę wiadomość