My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Mona_M wrote:Ja również proszę o wiruski hahaha, chociaż u mnie za późno na zarażenie
Katjaa - to masz przytulacha i ode mnieMona_M lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Katja tullaam
Biedroneczko wszytsko bedzie dobrze i nie martw sie na zapas
Ciezaroweczki jak sie czucieAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Kropka_1 wrote:Katja, no pewnie, że przytulę!
Przytulę, pogłaszczę. I mam nawet nadzieję, że świecę dziś dla Ciebie na niebie - słońce podobno dziś w całej Polsce!
-
Katjaa wrote:Biedro Tobie wyjątku nie dam i wirusy slij... do drugiego słoika szczelnie zamkne!!! :* Dziękuję :*
(* - chłopcy & - dziewczynki)Katjaa lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Katja tullaam
Biedroneczko wszytsko bedzie dobrze i nie martw sie na zapas
Ciezaroweczki jak sie czucie
czasem mnie naciągnie ale narazie jest to mega rzadko wiec narzekac nie mam na co nawet sie śmiałm wczoraj do małża że kurcze ja chce troszke mdłości choć zebym wiedziała ze w ciazy jestem heheheh -
nick nieaktualny
-
bąbel wrote:Witajcie Kochane
Zrobiłam sobie przerwę na kawę. Dzisiaj napadło mnie na sprzątanie. Okna już umyłam, firanki się piorą ... mam chwilę na kawę
i żeby do Was zerknąć
.
trzeba okna pomyć hehehe a mąż mi nie pozwala
-
nick nieaktualnybąbel wrote:Witajcie Kochane
Zrobiłam sobie przerwę na kawę. Dzisiaj napadło mnie na sprzątanie. Okna już umyłam, firanki się piorą ... mam chwilę na kawę
i żeby do Was zerknąć
.
Katjaa lubi tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:całkiem ok czasem brzuch lekko ciągnie , cycki rosną w oczach i bolą a raczej są wrażliwe i ciężkie
czasem mnie naciągnie ale narazie jest to mega rzadko wiec narzekac nie mam na co nawet sie śmiałm wczoraj do małża że kurcze ja chce troszke mdłości choć zebym wiedziała ze w ciazy jestem heheheh
Ja to samo mowie. Chcialabym sie na chwile poczuc tak bardzo w ciazy. A mi nawet niedobrze nie bylo ani razu, jedynie to mam wstret do miesa ale od wymiotow to mnie lata swietlne dziela.
Biedroneczka83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
czesc laski, u mnie tez piekne słonce
poprasowalam gore prania i dalej lece sprzatac
miłego dnia
aaaa Psotka i Biedronka: napisałam do Kroko zeby podzielila sie z Wami rzygankiem jak tak bardzo chcecieWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 12:35
Biedroneczka83, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
wrocilam dopeiro ze szkolenia..
Mona spokojnie
starajacie sie .. my non stop na debecie..kredytach ..takie zycie nie patrz na $ dzialajscie -
U mnie też już słońca nie było widać, dlatego wzięłam się za mycie. Zawsze to mój Misiek mył okna, ale teraz kiepsko u niego z czasem więc na mnie to spadło. Ja nienawidzę myć okien...
Mona_M u nas też krucho z kasą, kredyty itd. itp, ale nie odpuszczamy staramy się. Raz jest lepiej raz gorzej, ale trzeba sobie dawać radę. Mona głowa do góry -
Biedronczko... nie chcesz czuć się źle
Gwarantuję
Ja co prawda nie rzyganie, ale bekanie takie od serca mam w standardzie
Freja, nigdy nie jest dobry czas na dziecko. Jak sobiw podliczyłam ile wyjdzie z samych wizyt u prywatnego gina, do tego część badań nierefundowane przez nfz, a potem cała wyprawka, malowanie pokoju itd, to westchnęłam głośno
A tak w ogóle chcę jechać z mężem w Alpy na narty pod koniec grudnia. Myślicie że to głupi pomysł w ciąży? To może być ostatnia okazja na co najmniej 2 lata, więc chciałabym z niej skorzystać...