My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Biedroneczka83 wrote:Freja ja miałam tak do 12 teraz mam luzu troche we wtorek mam wolne bo wizyta u endo a potem hmm od 12 listopada mysle o l4 potrzebuje co najmniej tydzień mam pare rzeczy do załatwienia
-
nick nieaktualnyBiedroneczka83 wrote:wujek google to zły pomysł był
poczytałam ze w 4 tyg już powinien być pecherzyk a u mnie narazie nie było go widac
?
Biedronka - myśl że trzeźwo, dziewczyno. Wiek ciąży liczy się od początku miesiączki - nieważne, czy cykle masz 25 czy 35 dniowe. Czy Ty wiesz co znaczy 10 dni dla takiego zarodka? To WIECZNOŚĆ a zmiany można zobaczyć z dnia na dzień. Wystarczy, że Twój maruder ze 2 dni przeczekał sobie w jajowodzie i zagnieździł się później - i już go nie widać, póki co. Daj na luz, bo sobie nerwami na pewno nie pomożesz.
Mona_M, Biedroneczka83 lubią tę wiadomość
-
Biedronko, zostaw google, ja po wpisaniu jednego objawu wyczytałam u siebie raka wiec STOP z googlowaniem! nawet do lekarza jak poszlam to juz z diagnoza
olej to!!!!
Nieukowa, moze i czujesz sie dobrze w jezdzie na nartach, rolkach i rowerze, a czy masz pewnosc ze ktos mniej doswiadczony w Ciebie nie wjedzie???
Tyle sie staraliscie, ze sezon, dwa bez nart na bank jestes w stanie przezyc
usiadziesz ze mna i Biedronka i innymi ciezarówkami w fotelu z goracymi herbatkami i bedzie git
bedą skoki narciaskie, biegi w tvwiec popatrzec nam zostanie na narty
zreszta Ty wybierasz co jest wazniejsze
zresztż, spytaj lekarza, jak Ci pozwoli to jedz!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 14:06
-
nick nieaktualny
-
Biedroneczka83 wrote:wujek google to zły pomysł był
poczytałam ze w 4 tyg już powinien być pecherzyk a u mnie narazie nie było go widac
-
Biedronka, ale wymyślasz.. zamiast się cieszyć, to wyszukujesz.. odczekaj w spokoju te 2 tygodnie..
ja byłam w Chorwacji w 5 tygodniu i wracałam w 7-mym i bylo git:) ale na narty/ rolki czy łyżwy bym się nie odważyła.. zresztą - zapytaj lekarza..no i klimat górski.. wątpliwy pomysłKatjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewuszki mam pytanko z innej beczki... czy możliwe jest bym ciągle szyjke miała otwartą? Położenie się zmienia, jest też miękką lub twarda ale mam wrażenie że ciągle otwarta... to normalne? P.S. znając życie nie znam jej jeszcze na tyle...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 14:25
-
aaaa pocieszyła mnie moae własna pisanina z okresu ciąży z zuza to wpis zrobiony po wizycie praktycznie w tym sammy czasie ciązy co teraz
" Wiem powinnam sie cieszyc ale dopóki nie bede na 100% pewna to nie potrafie lekarz był super poopwoiadał co widac na USG i że mam sie nie martwic wszystko ok i według niego wszystko rozpulchnione, miękkie nie wskazujące na @ śluzówka 8 mm wskazująca na poczatki ciąży ok 2 tygodnia, mam bete zrobic w piątek i potem za tydzieć jesli potweirdzi to mam przyjść ok 1 grudnia a jak nie to tak czy siak mam przyjść zaczniemy od luteiny
Pewnie w głebi duszy sie ciesze nie jestem już kłębkiem nerwów jakis spokój na mnie przyszedł bedzie co ma byća musi byc ok
Katjaa lubi tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:Kroko zaciskam kciuki mam nadzieje ze przejdzie
ok laski już sie uspokoiłam wiem wiem głupia jak koza pierworódka jestem hehehehe juz na google nie zaglądamja to cie nie rozumiem
gupolu maly , to twoja druga ciaza a bardziej panikujesz ode mnie
to chyba powinno byc na odwrót
ja to nie mysle o tym zeby teraz robic usg bo to bez sensu : ) lepiej poczekac i zrobic jak juz serduszko bedzie !
Komu po psikac na wykres?Katjaa, Asiula86, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nieukowa wrote:O kurcze Ania, wynik powiedziałabym niezbyt korzystny ;/
Komórki okrągłe to u was prawdopodobnie niedojrzałe kom. spermy .
Gdyby było tyle leukocytów, to twój by to raczej czuł, w sensie miał by infekcję i albo by go bolała lub swędziała prostata/cewka moczowa albo byłoby trochę bakterii...
Żeby zbadać, czy to są leukocyty czy niedojrzałe plemniki robi się kolejne badanie (z nowo pobranej spermy) - pewnie lekarz z Kliniki wam o tym powie ;(
Na plemniki dkatego bie liczylam ale ciekawe czy jeśli sa juz Niedojrzałe to czy jest szansa ze po dluzszej kuracji dojrzjaMona_M, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Bo embriolog powiedziala mi ze to dobre info ta i ze najprawdopodobniej cos zaczyna sie tworzyc ehh no nic czekamy do piatku
cati, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Bo embriolog powiedziala mi ze to dobre info ta i ze najprawdopodobniej cos zaczyna sie tworzyc ehh no nic czekamy do piatku
trzeba miec nadzieje , spójrz ile dziewczyn tu za was trzyma kciuki !! musi sie udac !!
nie ma innej opcji !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 14:49
Ania_84, Mona_M lubią tę wiadomość
-
cati wrote:Mysle Aniu ze jest duza szansa na to ze sie plemniczki pojawia, jak sama wiesz leczenie musi trwać moze dopiero lekarstwa zaskoczyly i efekty beda wkrótce widoczne
trzeba miec nadzieje , spójrz ile dziewczyn tu za was trzyma kciuki !! musi sie udac !!
nie ma innej opcji !
Katjaa, cati lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny