My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Nieukowa powieddz mi bo ty chyba masz sporo stycznosci z plemnikami co nie ??
czy jest mozliwe ze jest tyle leukocytow ?? powyzej 1 mln ?? -
Nieukowa, wg mnie to beznadziejny pomysł, nie tyle wyjazd w góry ale jazda na nartach
a nuż upadniesz, ktos w Ciebie wjedzie? na Twoim miejscu nie kusiłabym losu...
u mnie niestety maz sam w tym roku pojezdzi, a ja bede siedziec w domu i popijac goraca herbatke -
ha okazuje się, że nawet wyjazd w góry w czasie ciąży, dla dziewczyn z nizin nie jest wskazany - tak mi powiedział gin i dlatego zrezygnowałam z wyjazdu z Tymkiem do Rabki czy Rymanowa Zdroju na rzecz morza..
a mój mąż kręci nosem że nie będzie nas 3 tygodnie, a teraz nas nie ma 2 tygodnie.. smęci, kręci i mnie dołuje.. buu.. czyli nastrój też czołga się po ziemi, zatem i ja proszę o przytulańce..
ps, czy ja się witałam? niewychowana jestem! Dzień dobry!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 13:19
-
LaRa wrote:Nieukowa, wg mnie to beznadziejny pomysł, nie tyle wyjazd w góry ale jazda na nartach
a nuż upadniesz, ktos w Ciebie wjedzie? na Twoim miejscu nie kusiłabym losu...
u mnie niestety maz sam w tym roku pojezdzi, a ja bede siedziec w domu i popijac goraca herbatke -
konwalianka wrote:ha okazuje się, że nawet wyjazd w góry w czasie ciąży, dla dziewczyn z nizin nie jest wskazany - tak mi powiedział gin i dlatego zrezygnowałam z wyjazdu z Tymkiem do Rabki czy Rymanowa Zdroju na rzecz morza..
a mój mąż kręci nosem że nie będzie nas 3 tygodnie, a teraz nas nie ma 2 tygodnie.. smęci, kręci i mnie dołuje.. buu.. czyli nastrój też czołga się po ziemi, zatem i ja proszę o przytulańce..
ps, czy ja się witałam? niewychowana jestem! Dzień dobry! -
O kurcze Ania, wynik powiedziałabym niezbyt korzystny ;/
Komórki okrągłe to u was prawdopodobnie niedojrzałe kom. spermy .
Gdyby było tyle leukocytów, to twój by to raczej czuł, w sensie miał by infekcję i albo by go bolała lub swędziała prostata/cewka moczowa albo byłoby trochę bakterii...
Żeby zbadać, czy to są leukocyty czy niedojrzałe plemniki robi się kolejne badanie (z nowo pobranej spermy) - pewnie lekarz z Kliniki wam o tym powie ;(
-
Co do nart sama nie wiem, jeszcze podyskutuję z męzem na ten temat - jeżdżę sporo na rolkach (teraz też), będę jeździć na łyżwach jak sezon przyjdzie...narty chyba się niewiele różnią jeśli chodzi o wypadkowość?
Ciekawe co by Zgredka zrobiła, ona też chyba na rolkach śmiga...
-
nick nieaktualny
-
Nieukowa wrote:Co do nart sama nie wiem, jeszcze podyskutuję z męzem na ten temat - jeżdżę sporo na rolkach (teraz też), będę jeździć na łyżwach jak sezon przyjdzie...narty chyba się niewiele różnią jeśli chodzi o wypadkowość?
Ciekawe co by Zgredka zrobiła, ona też chyba na rolkach śmiga...
z tego wszystkiego uważam, że rolki są najmniej kolizyjne jeśli chodzi o zderzenia z innymi osobami -
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Nieukowa powieddz mi bo ty chyba masz sporo stycznosci z plemnikami
Padłam i wstać nie mogę. Ładnie to tak koleżankę na forum wypytywać o sprawy prywatno-intymne
?
A tak poważnie - bardzo się cieszę z Waszego wyniku i liczę na to, że po powtórce badania będziecie tam mieli 1mln plemniorów gotowych na wszystko!
Dzień dobry dziewczyny!
Ja na moment, bo byliśmy dziś od rana w trasie - do Przemyśla po paszporty (wyrobili w tydzień) i do dentysty z dzieciakami na przegląd - wszystko ok
. No, a teraz czas korzystać ze słonka! Do później!
Nieukowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny