My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Czarnula, ja bym wpisała tą pierwszą
a mój mąż w szpitalu.. osiwieję.. 250km od siebie, miał dziś przyjechać..nie wiem co teraz i jak..Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 08:49
Lena83 lubi tę wiadomość
-
Konwalianka oczywiscie nie za meza w szpitalu lubie.
A co sie stało?Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Pati tzryamm mocno kciukaski za brata .. bedzie dobrze moze poportsu ma gorszy sezonik..wiesz jesien i wogole ..
Konwalijko co z mezem ?
Olga wydaje mi sie ze 1 tempke wpisz
a ja pije carmelowa kawke z macaPati Belgia lubi tę wiadomość
-
Witajcie
Pati, musisz być silna i wspierać brata, wiem ze to trudne ale pomodle sie za Was!
Asiula trzymam kciuki za niedziele
Konwalia, co sie z mężem stało?
Choco miała mieć dzis zabieg?
Asiula86, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNieukowa wrote:Marnut a ty z kolei razem z Czarnulą szamankami zostaniecie od tych dongów i innych dziabongów
.
Ale, ale - widziałaś podpis Mańka w stopce? Ta dopiero szaleje
. (Maniek - masz u mnie za to plusa
)
Czanula - dobrze, że rozjasniłaś conieco, bo ja po rewelacjach Anuśki byłam bliska odstawienia dziś Donga - a tak to se znów 3 zapodam. Tym bardziej, że wczoraj wieczorem zaobserwowałam śluz R, więc widocznie byłam niedodongowana
!
ara, Krokodylica, Nieukowa, MANIEK lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Biedroneczka83, wiec lepiej poczekaj;) nic mężowi nie będzie;)
a mi się chyba zaraz zacznie @ coś czujępowiedzialam to dziś mojemu aon na to: to plamienie ciążowe, a nie @ hahah;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 09:46
Koniara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny nie ma jednego schematu brania donga, ważne, żeby nie brać go w czasie @ oraz po owulacji i tego się trzymajmy
konwalia mam nadzieję, że z mężem ok
Pati kciukasy za lepsze samopoczucie brata i siły dla Was!
aa i witam się!
ps. możecie mnie dopisać w tabelce na listopad, dziś lub jutro @ Pewnie i tak @ uprzedzi zamiar testowania no ale w kupie raźniej co nie? więc proszę o wpisaniePati Belgia lubi tę wiadomość
-
Witam w ten mrozny piątkowy poranek
u mnie dopiero slonce wschodzi... oszalec mozna
Pati kochana wspieram z całych sił!!!! JEstescie mega dzielni , i potrzebujecie sil na wzjaem , a to najwieksza sila bo macie siebie ! :*
Katjaa - a co choruje twoja córka czy co ?
Czarnulka !no widzisz progressss !!!!
:******* jeszcze cie tam ponawiedzam
Biedronka ja juz ze 2 razy sie kochalammi to pomaga sie odstresowac
poprostu musicie byc delikatni
Mamuteka mamutki to skad pochodza jak nie z dzungli ?
Zauwazcie ze mimo tego ze lista sie kurczy to i tak zostajemy tutaj by rozmawiac !! srednio na godzine zapelniamy 1-2 kartkinie ma szans bysmy znikly stad CHYBA ZEEEEEEE , wszystkie bedziemy na fioletowej stronie to wtedy to ma sens inaczej sie stad nie ruszamy !!!
Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKatjaa wrote:Hej Dziewuszki!
Ale ja dzisiaj padam... córka cała noc wymiotowala... teraz cisza i zasnela a ja oka zmruzyc nie mogę bo się ruszy a ja już z miska...???
Czarnula - no ciekawa jestem, czy owu faktycznie miałaś. Będziesz na jakimś USG w tym miesiącu?
Biedronka - robótki ręczne zostają, skoro się boisz.
Blondik - pozwól nam zachować odrobinę tajemniczości, niech posiadane Dongi pozostaną tajemnicą.
Mona - Twoja temp dalej na astronomicznym poziomie, pewna jesteś, że nie powinnaś lekarza odwiedzić?Blondik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycati wrote:Katjaa - a co choruje twoja córka czy co ?
-
nick nieaktualnyAra, na razie Cię wpiszę w takim razie z XX, ale jak będziesz znała dokładny termin testowania, to daj znać albo sama popraw używając opcji "kopiuj-wklej"
.
11.
02.11 - Asiula86 i Anastazjaaa
04.11 - Blondik
05.11 - Marissith
09.11 - Pati Belgia
11.11 - Anuśka
12.11 - Mona_M
17.11 - Marnut
xx.11 - Maniek
xx.11 - Misi@
xx.11 - Choco
xx.11 - Ara
.
.
xx.xx - Lena83
xx.xx - Czarnula87
xx.xx - Ania_84 - czekająca na plemniki
xx.xx - Katjaa
xx.xx - Lamama
Cati - Mamuty są prastare, dżungla sięgała do kolan, kiedy one już snuły stare opowieści przy ogniskach, popalając fajki.
ara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKatjaa wrote:Kochana nie nie jest chora a przynajmniej mam nadzieje... ale wczoraj zjadła na samą noc przed spaniem płatki z litrem mleka i zapiła Kubusiem... tłumaczyłam jej że tak nie wolno to usłyszałam że jej zabraniam jeść... to zjadła wszystko i oto taki efekt...
. Ehhh...dzieciaki..
-
nick nieaktualnymarnut wrote:Ha! Jak taka mądra, to niech se sama michę trzyma! Albo śpi z kibelkiem w objęciach
. Ehhh...dzieciaki..