My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBrrryyy popoludniowo
Mezu calkiem milutki. Malo tego tesciowa dzisiaj go pytala jak nam rocznica minela i dostal od niej zjeby jak powiedzial jak minela i ze nic mi nie dalzaczynam lubic ta kobite
marnut, konwalianka, Misi@, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewuszki ta służba zdrowia jest straszna... córka ma 39 stopni, wymiotuje... na pogotowiu jej nie przyjmą bo jeszcze lekarz rodzinny przyjmuje... przyszłam do lekarza rodzinnego to usłyszałam ze przyjmuje do 18... I jeśli w tym czasie się wyrobi z pacjentami to nas przyjmie a jeśli nie to po 18 na pogotowie mamy iść... Ale jestem wkurwiona bo przecież to dziecko jest...
-
nick nieaktualnyKatjaa wrote:Dziewuszki ta służba zdrowia jest straszna... córka ma 39 stopni, wymiotuje... na pogotowiu jej nie przyjmą bo jeszcze lekarz rodzinny przyjmuje... przyszłam do lekarza rodzinnego to usłyszałam ze przyjmuje do 18... I jeśli w tym czasie się wyrobi z pacjentami to nas przyjmie a jeśli nie to po 18 na pogotowie mamy iść... Ale jestem wkurwiona bo przecież to dziecko jest...
-
Niby lekarze... A bezmyślni i bezduszni przecież to dziecko jest aaaaaa
Ale jestem dziś zakręcona wróciłam z pracy nasikalam na owu testa i....poszłam z psem na spacer...zapomniałam sprawdzić wynika jak wróciłam to była tylko jedna kreska.. Kuzwa nawet te testy mam jednokreskowe
Maniek
-
Katja, ja na Twoim miejscu na tym pogotowiu taka jazde bym zrobila, ze moze by sie opamietali. Nie dajmy soba pomiatac, bo to oni sa dla nas a nie my dla nich!!!
zwłaszcza ze chodzi o dziecko ;(
my zawiezlismy psiaka na zabieg, łzy leca po policzkach, musze sie czyms zajac bo oszaleje, a pojechac po niego mamy ok 21 ;( -
nick nieaktualnyLaRa wrote:Katja, ja na Twoim miejscu na tym pogotowiu taka jazde bym zrobila, ze moze by sie opamietali. Nie dajmy soba pomiatac, bo to oni sa dla nas a nie my dla nich!!!
zwłaszcza ze chodzi o dziecko ;(
my zawiezlismy psiaka na zabieg, łzy leca po policzkach, musze sie czyms zajac bo oszaleje, a pojechac po niego mamy ok 21 ;( -
nick nieaktualnyWłaśnie odebrałam z poczty Donga zastanawiam się czy dziś jeszcze wziąć. Sprzedawca do Donga dołożył Stewie co było miłym zaskoczeniem
Popijam wodę z octem i czekam aż ciasto się zarumieni...
Zdrówko...wznoszę toast za nasze fasolinyAnuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKatjaa wrote:Antybiotyk wzięty niestety lekarka nie mogła określić jednoznacznie co mojej córce dolega... niby tylko godzina od wzięcia antybiotyku i przeciwgoraczkowego a już głodna się zrobila.
Dziękuję Wam za wsparcie! :*
Kupiliśmy dziś cukierki, ponieważ dzieci sąsiadów chodziły w zeszłym roku po domach, bylo mi tak przykro bo nie mialam czym poczestować...ale chyba fama się rozeszła, że nie mieliśmy słodyczy bo dziś nie przyszły straszyć ;p