X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • ara Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut eh no martwi mnie tylko to, że ja tu będę sama dongować podczas gdy reszta forum na testy ciążowe już będzie sikać :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2014, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ara spokojnie ja tam nie wiem kiedy mój cykl się skończy wiec może razem będziemy testować :p A Ty kiedy masz termin @

• ara Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no dziś :P kolejna za 27-28 dni ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2014, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ara wrote:
    no dziś :P kolejna za 27-28 dni ;)
    A to możesz w sumie testować wcześniej ode mnie :)
    Ja mam różne cykle od 31-60 :/ Nigdy nie wiem kiedy mój wróg (@) zapuka do bram ;p

• ara Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ zawsze mnie @ ubiega w testowaniu ;)
    no nic, walczymy!

Misi@ lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2014, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ara wrote:
    Misi@ zawsze mnie @ ubiega w testowaniu ;)
    no nic, walczymy!
    U mnie na odwrót to ja ubiegam @ ;)...ale i tak zawsze jest jedna kreseczka :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 15:30

• ara Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no dobra, nie będziemy się licytować czy lepiej nie zdążyć zrobić testu czy zrobić i zobaczyć 1 kreskę :P
    cycki up, nowy miesiąc, nowe możliwości!

Misi@, Katjaa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2014, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brrryyy popoludniowo

Mezu calkiem milutki. Malo tego tesciowa dzisiaj go pytala jak nam rocznica minela i dostal od niej zjeby jak powiedzial jak minela i ze nic mi nie dal ;) zaczynam lubic ta kobite ;)

marnut, konwalianka, Misi@, Asiula86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2014, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do tej mojej owulki to w tamtym miesiacu czulam ja dobrze. W tym w ogole. Jedynie co to od dwoch-trzech dni mnie cycki pobolewaja a tak to nic. Dlatego ja tam w nia nie wierze i przewiduje jutro spadek tempki

• cati Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JEscccccccccccccccccccccccccccccccccccccc :P

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2014, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewuszki ta służba zdrowia jest straszna... córka ma 39 stopni, wymiotuje... na pogotowiu jej nie przyjmą bo jeszcze lekarz rodzinny przyjmuje... przyszłam do lekarza rodzinnego to usłyszałam ze przyjmuje do 18... I jeśli w tym czasie się wyrobi z pacjentami to nas przyjmie a jeśli nie to po 18 na pogotowie mamy iść... Ale jestem wkurwiona bo przecież to dziecko jest...

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2014, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Dziewuszki ta służba zdrowia jest straszna... córka ma 39 stopni, wymiotuje... na pogotowiu jej nie przyjmą bo jeszcze lekarz rodzinny przyjmuje... przyszłam do lekarza rodzinnego to usłyszałam ze przyjmuje do 18... I jeśli w tym czasie się wyrobi z pacjentami to nas przyjmie a jeśli nie to po 18 na pogotowie mamy iść... Ale jestem wkurwiona bo przecież to dziecko jest...
    Masakra...co za ludze ;(

• cati Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa i to jest popierd....... bo inaczej nie da sie tego opisac.....

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katja zdrowia dla córki

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niby lekarze... A bezmyślni i bezduszni przecież to dziecko jest aaaaaa

Ale jestem dziś zakręcona wróciłam z pracy nasikalam na owu testa i....poszłam z psem na spacer...zapomniałam sprawdzić wynik :/ a jak wróciłam to była tylko jedna kreska.. Kuzwa nawet te testy mam jednokreskowe :(

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• LaRa Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katja, ja na Twoim miejscu na tym pogotowiu taka jazde bym zrobila, ze moze by sie opamietali. Nie dajmy soba pomiatac, bo to oni sa dla nas a nie my dla nich!!!
    zwłaszcza ze chodzi o dziecko ;(

my zawiezlismy psiaka na zabieg, łzy leca po policzkach, musze sie czyms zajac bo oszaleje, a pojechac po niego mamy ok 21 ;(

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2014, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LaRa wrote:
    Katja, ja na Twoim miejscu na tym pogotowiu taka jazde bym zrobila, ze moze by sie opamietali. Nie dajmy soba pomiatac, bo to oni sa dla nas a nie my dla nich!!!
    zwłaszcza ze chodzi o dziecko ;(

my zawiezlismy psiaka na zabieg, łzy leca po policzkach, musze sie czyms zajac bo oszaleje, a pojechac po niego mamy ok 21 ;(
    będzie dobrze... trzymam kciuki za psiaka

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2014, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie odebrałam z poczty Donga zastanawiam się czy dziś jeszcze wziąć. Sprzedawca do Donga dołożył Stewie co było miłym zaskoczeniem :)
    Popijam wodę z octem i czekam aż ciasto się zarumieni...
    Zdrówko...wznoszę toast za nasze fasoliny ;)

Anuśka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2014, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Antybiotyk wzięty niestety lekarka nie mogła określić jednoznacznie co mojej córce dolega... niby tylko godzina od wzięcia antybiotyku i przeciwgoraczkowego a już głodna się zrobila.
    Dziękuję Wam za wsparcie! :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2014, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Antybiotyk wzięty niestety lekarka nie mogła określić jednoznacznie co mojej córce dolega... niby tylko godzina od wzięcia antybiotyku i przeciwgoraczkowego a już głodna się zrobila.
    Dziękuję Wam za wsparcie! :*
    Najważniejsze, że czuje się lepiej :)
    Kupiliśmy dziś cukierki, ponieważ dzieci sąsiadów chodziły w zeszłym roku po domach, bylo mi tak przykro bo nie mialam czym poczestować...ale chyba fama się rozeszła, że nie mieliśmy słodyczy bo dziś nie przyszły straszyć ;p

‹‹ 2760 2761 2762 2763 2764 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ