X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka wrote:
    Ania trzymam kciuki za wizytę..

mój mąż w szpitalu, o 3 miał atak kolki nerkowej;/niestety nadal go boli, wiec nie wiem,jak to bedzie.. miał do nas dziś przyjechać..uadało mi się kupić mu bilet na autobus w zeszłym tygodniu i teraz klops..
    łoo matko biedny ;/

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka wrote:
    Ania trzymam kciuki za wizytę..

mój mąż w szpitalu, o 3 miał atak kolki nerkowej;/niestety nadal go boli, wiec nie wiem,jak to bedzie.. miał do nas dziś przyjechać..uadało mi się kupić mu bilet na autobus w zeszłym tygodniu i teraz klops..
    Trzymaj się kochana ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 12:40

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wrote:
    A ja się boję, że tak długo na to czekam, że będe rozpieszczać i nie będę potrafiła niczego zabronić :( Tak jest z moimi siostrzencami. To ja karmie ich pokryjomu czekoladą. Kupuje słodycze, które lubią itp.
    aa to to juz wiem ze bede jak cos rozpieszczac .. choc mysle ze znam umiar :)
    a dwa moj maz..jest dosc stanowczy ..jak mowi nie ... to tego sie trzyma..wiec licze po cichu ze to on bedzie stawial wszytsko do pionu :D

Misi@ lubi tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    wiece ja zaluje tylko jednego ..w tym wszytskim..ze nie bede mogla mezowi zrobic niespodzianki.. bo bedzie doklandie wiedzial.. kiedy badania kiedy punkcja, kiedy transfer itp itd.. chcialabym zeby to bylo cos czego by sie nie spodziewal.. wiem glupie .. ale wlasnie tego mi bedzie brakowac w tym wszytskim.. wiem ze bedzie sie strasznie cieszyl..ale bedzie to do przewidzeni/lub ocywiste ze sie nie udalo.. nie wiem czy dobrze to powiedzialam :)
    dobrze, dobrze...rozumiem. Mój zawsze jak robie testy to każe się budzić i czeka przed drzwiami łazienki. Najchętniej wszedłby i zrobiłby za mnie test :p wiec u mnie też niespodzianki nie będzie, choć to zupełnie inny rodzaj...Aniu musi się udać. Będziecie dobrymi rodzicami!

Ania_84, Asiula86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    aa to to juz wiem ze bede jak cos rozpieszczac .. choc mysle ze znam umiar :)
    a dwa moj maz..jest dosc stanowczy ..jak mowi nie ... to tego sie trzyma..wiec licze po cichu ze to on bedzie stawial wszytsko do pionu :D
    Mam tak samo jak Ty...
    Przybij piąteczkę :D

Ania_84 lubi tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia.. choc wiesz.. jak bedzie dziewczynka to wiem ze moj maz ja rozpiesci jak cholera :p

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2014, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Misia.. choc wiesz.. jak bedzie dziewczynka to wiem ze moj maz ja rozpiesci jak cholera :p
    A mój powiedział, że jak bęzie dziewczynka, to będzie musiał wyrobić pozwolenie na broń...będzie przepędzał adoratorów :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 12:52

Ania_84, Lena83 lubią tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wrote:
    A mój powiedział, że jak bęzie dziewczynka, to będzie musiał wyrobić pozwolenie na broń...będzie przepędzał adoratorów :D
    aa to to wiadmo.. moj powiedzial ze do momentu jak nie zacznie chodzic to spoko jak zacznie chodzic robi jej gacie z szyfrm :P i ze nawet ja nie bede go miala :D

Misi@ lubi tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Was czytam dziewczyny i uśmiech mi się na twarzy pojawił :).

Uwierzcie, że jak raz czy drugi dziecko będzie bolał brzuch i będzie miało zaparcia, bo je skarmicie czekoladą - to będziecie miały takie wyrzuty sumienia i ból serca, że szybko przestaniecie :). Tak samo jak zacznie Wam odmawiać jedzenia obiadów i czegokolwiek innego poza słodyczami - szybko postawicie szlaban na słodkie, dla jego dobra :). Żadna normalna matka nie stawia dziecku ograniczeń "bo nie" - to wszystko ma swoje uzasadnienie ;).

Będziecie dobrymi mamami, nie martwcie się na zapas.

Ania84 - kciukam za wizytę ;).

Misi@, Krokodylica, beszka, Katjaa, Mona_M lubią tę wiadomość

• karolinka1992 Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny do kiedy brać wiesiołek? Słyszałam , że do owulacji ?

[link=https://www.suwaczki.com/]f2w3rjjgori773ov.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2014, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze słyszałaś, Karolinka.

Wysłany: 31 października 2014, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jeżeli nie jestem pewna czy owulacja wystąpiła a będę dalej go brać?

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2014, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie umrzesz od tego. Podejrzewa się, że wiesiołek może mieć pewne właściwości wywołujące mikroskurcze macicy, które mogą utrudnić zagnieżdżenie zarodka, to wszystko. Ale jak sobie przypominam Twój zakręcony wykres z zeszłego cyklu, to i tak poszłabym do lekarza - możesz mieć poważniejsze problemy niż brak śluzu płodnego.

Wysłany: 31 października 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poważniejszych problemów raczej nie mam bo miałam robione badania wszystko jest ok. A zakręcony nie był , tylko długi.

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolinka1992 wrote:
    Poważniejszych problemów raczej nie mam bo miałam robione badania wszystko jest ok. A zakręcony nie był , tylko długi.
    Temperatura Ci strasznie skakała, nawet owulacja wyznaczona była przerywaną krechą o ile dobrze pamiętam - stąd pewne wątpliwości czy w ogóle była. Ale skoro twierdzisz, że wszystko ok - nie pozostaje nic innego jak życzyć powodzenia.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 13:32

• ara Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedronka, dziękuję za wczorajsze przytulenie, było prorocze, właśnie @ się rozkręca, witamy w nowym cyklu

Wysłany: 31 października 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skakała bo z początku nie mierzyłam o tej samej porze np., o 7 później o 8 znowu o 4 itd. aż w końcu zaczęłam mierzyć o 7. i tak już do końca cyklu. Ale dziękuję :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2014, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Buhahahahahahahah!!!!

Mona:
    - My za wczasu dorabialiśmy uszy itp :) I tak dorabialiśmy, że chcieliśmy córkę a wyszedł syn :)
    Katja:
    - Mona współczuję... coś strasznego...

To tak celowo, Katju :D :D :D?
    nie no... chodziło o tego wirusa z przedszkolu... Dziewuszki...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 13:33

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam się piątkowo:)

a mi dziś OF wyznaczył owulkę --debil---wiem ze jej nie było jeszcze bo cwana byłam u gin i w pon znów ide także owulka jeszcze przede mną bo ma się w weekend wyklarować...ale donga już od dziś nie biorę ...

Pati myślę o was często i mam nadzieję że za niedługi czas o chorobie będziecie mówić w czasie przeszłym.

Marnutek ja biorąc przykład z Ciebie Anuśki i Czarnuli zaczęłam się wspoierać tymi ziołami...albo dlatego że desperacja mi w oczy zagląda..hmm sama nie wiem

Pati Belgia lubi tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2014, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    nie no... chodziło o tego wirusa z przedszkolu... Dziewuszki...
    Wiem, ale jak już kiedyś pisałam - takie dwuznaczności aż się proszą o śmiechy-chichy :D.

‹‹ 2758 2759 2760 2761 2762 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ