My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsiula86 wrote:Poniekąd jest wyrocznią
wierzę mu - od 20 lat specjalizuje się w leczeniu niepłodności i bardzo dokładnie mną się zajmuje. Pierwszy raz miałam z nim styczność już 10 lat temu i teraz po latach do niego wróciłam, bo to dobry lekarz.
To jest tak, że lekarz jak zobaczył wyniki badań mojego męża i połączył je z moimi, to powiedział, że pachnie mu tu inseminacją. Ale na razie mąż bierze leki i po 3 miesiącach ma powtórzyć badania. Jak w międzyczasie nam się nie uda, to próbujemy z inseminacją. Czyli zostały dwa cykle. A po Nowym Roku ruszamy "z dopalaczami"?
Jeśli jesteś pod opieką TAKIEGO lekarza, to wcale się nie dziwię, że masz do niego tak duże zaufanie. Ma wiedzę, lata pracy i praktykę - więc wie co widzi i co należy zrobić, przerabiał to tysiące razy.
Kochana, w takim razie naprawdę jesteś w dobrych rękach - nie smutaj więc, doczekacie się dzieciątka, tak czy inaczej!
Asiula86 lubi tę wiadomość
-
marnut wrote:Szwankuje mi OF - dopiero teraz wyświetliło mi Twój post, ktoś wie o co kaman
?
Jeśli jesteś pod opieką TAKIEGO lekarza, to wcale się nie dziwię, że masz do niego tak duże zaufanie. Ma wiedzę, lata pracy i praktykę - więc wie co widzi i co należy zrobić, przerabiał to tysiące razy.
Kochana, w takim razie naprawdę jesteś w dobrych rękach - nie smutaj więc, doczekacie się dzieciątka, tak czy inaczej!
Marnut, wiemTylko czasem muszę sobie popłakać
Ogólnie jestem bardzo silną osobą, twardą i staram się nie pokazywać po sobie emocji, ale w pewnym momencie coś we mnie pęka i muszę się wypłakać, to mnie oczyszcza
Poza tym rozum mówi jedno, a serce drugie
Dziewczynki, życzę Wam miłego dnia! Dzisiaj świętuję moje 4-lecie pracy
Trzymajcie się ciepło!!!!Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
Hej dziewczyny
Asiula to wszystkiego najlepszego w pracy
Ciezko się Was czyta o tych dongach i owulacjach jak się jest na odwyku
Świezbi mnie żeby tempkę zmierzyćKatjaa, konwalianka, marnut lubią tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualny
-
Witam z rana laseczki
Asiulka nie zauważyłam wczoraj, przytulać mocno i trzymam kciuki za następny cykl.
Blondik Ciebie tez tule.
A u mnie nareszcie wyszedł test ciążowy negatywny czyli po pregnylu nie ma śladu, juz mi testa nie przeklamiepierwszy raz cieszę sie z jednej kreski
choć czuje sie jak na @, boli mnie brzuch wiec chyba sie nie udało w tym cyklu...
Miłego dnia kobietki. -
Biedroneczka83 wrote:Nio troszke nadrobiłam
Blondi tule mocno
Lara mam nadzienie ze psiak już ok i sie do kołnierza przyzwyczaił
Ania kurcze nie dotarłam nie znalazłąm jak było u lekarza jakieś streszczenie moge ??? -
Uuu Dronka- nie zazdroszcze- ja mam jeszcze strupy po moim. Jakiś zimnowy wysyp normalnie..... Zarażamy przez łącza internetoweMoże kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Ania a co Ty masz w podpisie w suwaczku? Jakie 51 tygodni do końca kuracji jak o lutym pisałaś ??
Ania_84 lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Lena83 wrote:Ania a co Ty masz w podpisie w suwaczku? Jakie 51 tygodni do końca kuracji jak o lutym pisałaś ??
-
No juz jetsem na kompie
Lenus miałam to wczoraj zmienic ale jakos nie mialam czasupo porstu suwaczek znwou odlicza do 31 pazdziernika
-
Pati Belgia wrote:Witam z rana laseczki
Asiulka nie zauważyłam wczoraj, przytulać mocno i trzymam kciuki za następny cykl.
Blondik Ciebie tez tule.
A u mnie nareszcie wyszedł test ciążowy negatywny czyli po pregnylu nie ma śladu, juz mi testa nie przeklamiepierwszy raz cieszę sie z jednej kreski
choć czuje sie jak na @, boli mnie brzuch wiec chyba sie nie udało w tym cyklu...
Miłego dnia kobietki.Czerwoną kreskę mam co drugi dzień
No beznadzieja jakaś
-
witam się i ja...
u mnie raczej spektakularny skok to dziś nie nastąpił...kuźwa marnutku no miałyśmy razem owulkować ale u mnie widocznie jakiś error chyba ...pójdę do gin dziś to się dowiem ...ale powiem szczerze że jak ujrzały uczy me dziś te 36,22 to mi wicie opadły i od razu już wkur*** a chodzę.. aa no na mnie chyba dong nie działa...tak mi się wydaje jak patrzę na wykres:(
Niemniej jednak i tak życzę Wam miłego dnia.
lara jak Twoja psina???
Kroko daj znać kogo nosisz pod sercem:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 08:19
Katjaa lubi tę wiadomość
Maniek