X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mona_M wrote:
    Katjaa - wiesz to chyba dobry znak :)
    dobry znak na co...? zaczeły mnie boleć przed @ i tak pobolewają... ale dzisiaj przeszły same siebie...

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra coś przegapiłam ;) Biję czołem w biurko na znak skruchy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Tak popatrzyłam na ten mój wykres, to taka równia pochyła :D...

Katja - Żeby te cycki z B do Z domowym sposobem skoczyły wizualnie a nie odczuciowo, to mogłabyś na tym majątek zbić :)! Nie mam pojęcia co może pomóc na cycki...okłady z kapusty?
    Właśnie to Z wizualne by się przydało a nie szukać ich muszę czy wogóle są... okłady z kapusty to chyba się robi jak sie dziecko urodzi i bolą od nadmiaru mleka??? nie znam się...

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mona_M wrote:
    Dobra coś przegapiłam ;) Biję czołem w biurko na znak skruchy :)
    Za młoda na tym forum jesteś, żeby wiedzieć :). Katja ma przerwę w staraniach z przyczyn osobistych (więc żadne objawy o ciąży świadczyć nie mogą), ale że forum nie byłoby bez niej takie same, to została z nami :). Katja :***

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Maniek spokojnie lada dzien owulacja przyjdzie ;)

nie no dziewczyny wiecie co.. moja 3 mleczna sie ukruszyla..tzn wypadla z niej plomba :(

Jak mleczna to nie bój nic. Wyrośnie stały....

:D :D :D

Ania_84 lubi tę wiadomość

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Za młoda na tym forum jesteś
    Quote:

Powiedziała "stara" mamucica.......

Katjaa lubi tę wiadomość

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Właśnie to Z wizualne by się przydało a nie szukać ich muszę czy wogóle są... okłady z kapusty to chyba się robi jak sie dziecko urodzi i bolą od nadmiaru mleka??? nie znam się...
    Przy stanach zapalnych piersi (które a i owszem, mogą zrobić się z nadmiaru mleka) :D. Kapusta to jedyne, co przyszło mi do głowy a propos leczenia piersi ;D. Ale mój Małż, jak sobie porządnie nogę obtłukł, to też zmiażdżone liście kapusty na nią przykładał i lekarz pochwalał ;).

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Za młoda na tym forum jesteś, żeby wiedzieć :). Katja ma przerwę w staraniach z przyczyn osobistych (więc żadne objawy o ciąży świadczyć nie mogą), ale że forum nie byłoby bez niej takie same, to została z nami :). Katja :***
    No oczywiście że nie byłoby takie samo... ktoś tu głupotą musi świecić :D ja poprostu jestem przyzwyczajona do Was... a to ze czasem jestem rzadko to tylko od nawału obowiązków... :)

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:

Ja to chyba też coś przegapiłam..
    Wybacz Katjaa ale zapytam czym spowodowana jest przerwa?

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Powiedziała "stara" mamucica.......

To, że jestem stara nie jest dyskusyjne - to fakt :D.
    A napisałam "za młoda na tym forum, żeby wiedzieć" ;), przecież Katja od jakiegoś czasu się nie stara, trudno żeby Mona nadrabiała 400 stron do tyłu ;D...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 09:57

Katjaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Przy stanach zapalnych piersi (które a i owszem, mogą zrobić się z nadmiaru mleka) :D. Kapusta to jedyne, co przyszło mi do głowy a propos leczenia piersi ;D. Ale mój Małż, jak sobie porządnie nogę obtłukł, to też zmiażdżone liście kapusty na nią przykładał i lekarz pochwalał ;).
    Kurde wczoraj robiłam gołąbki... :) może coś tam zostało w śmietniku :P

marnut lubi tę wiadomość

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    trudno żeby Mona nadrabiała 400 stron do tyłu ;D...

Kiedyś targnełam się na taki wyczyn...
    Wymiękłam przy sto piędziesiątej którejś.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 09:49

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Ja to chyba też coś przegapiłam..
    Wybacz Katjaa ale zapytam czym spowodowana jest przerwa?
    Przerwa spowodowana jest rozłąką z człowiekiem który miał być ojcem mojego dziecka... trudna sytuacja :)

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Kurde wczoraj robiłam gołąbki... :) może coś tam zostało w śmietniku :P

Matko .....
    Chce gołabka!!!

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Przerwa spowodowana jest rozłąką z człowiekiem który miał być ojcem mojego dziecka... trudna sytuacja :)

Katjaa już pamiętam ...
    Wybacz moją sklerozę, ale ja nie pamiętam co wczoraj na obiad miałam czasem nawet ....

Katjaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Matko .....
    Chce gołabka!!!
    Szukaj na śmietniku ;)

Lena83 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Katjaa już pamiętam ...
    Wybacz moją sklerozę, ale ja nie pamiętam co wczoraj na obiad miałam czasem nawet ....
    Może gołąbka :D?

Katjaa, Lena83 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Matko .....
    Chce gołabka!!!
    Zapraszam serdecznie została duża ilość :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 09:53

Lena83 lubi tę wiadomość

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Szukaj na śmietniku ;)

Katjaa podaj adres Twojego śmietnika proszę bo mam nadprodukcję śliny na te gołąbki......

marnut lubi tę wiadomość

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Może gołąbka :D?

Nie...
    Gołabka bym pamiętała :P

marnut lubi tę wiadomość

‹‹ 2778 2779 2780 2781 2782 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ