X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mona_M wrote:
    Katjaa - wiesz to chyba dobry znak :)
    dobry znak na co...? zaczeły mnie boleć przed @ i tak pobolewają... ale dzisiaj przeszły same siebie...

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra coś przegapiłam ;) Biję czołem w biurko na znak skruchy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Tak popatrzyłam na ten mój wykres, to taka równia pochyła :D...

Katja - Żeby te cycki z B do Z domowym sposobem skoczyły wizualnie a nie odczuciowo, to mogłabyś na tym majątek zbić :)! Nie mam pojęcia co może pomóc na cycki...okłady z kapusty?
    Właśnie to Z wizualne by się przydało a nie szukać ich muszę czy wogóle są... okłady z kapusty to chyba się robi jak sie dziecko urodzi i bolą od nadmiaru mleka??? nie znam się...

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mona_M wrote:
    Dobra coś przegapiłam ;) Biję czołem w biurko na znak skruchy :)
    Za młoda na tym forum jesteś, żeby wiedzieć :). Katja ma przerwę w staraniach z przyczyn osobistych (więc żadne objawy o ciąży świadczyć nie mogą), ale że forum nie byłoby bez niej takie same, to została z nami :). Katja :***

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Maniek spokojnie lada dzien owulacja przyjdzie ;)

nie no dziewczyny wiecie co.. moja 3 mleczna sie ukruszyla..tzn wypadla z niej plomba :(

Jak mleczna to nie bój nic. Wyrośnie stały....

:D :D :D

Ania_84 lubi tę wiadomość

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Za młoda na tym forum jesteś
    Quote:

Powiedziała "stara" mamucica.......

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Właśnie to Z wizualne by się przydało a nie szukać ich muszę czy wogóle są... okłady z kapusty to chyba się robi jak sie dziecko urodzi i bolą od nadmiaru mleka??? nie znam się...
    Przy stanach zapalnych piersi (które a i owszem, mogą zrobić się z nadmiaru mleka) :D. Kapusta to jedyne, co przyszło mi do głowy a propos leczenia piersi ;D. Ale mój Małż, jak sobie porządnie nogę obtłukł, to też zmiażdżone liście kapusty na nią przykładał i lekarz pochwalał ;).

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Za młoda na tym forum jesteś, żeby wiedzieć :). Katja ma przerwę w staraniach z przyczyn osobistych (więc żadne objawy o ciąży świadczyć nie mogą), ale że forum nie byłoby bez niej takie same, to została z nami :). Katja :***
    No oczywiście że nie byłoby takie samo... ktoś tu głupotą musi świecić :D ja poprostu jestem przyzwyczajona do Was... a to ze czasem jestem rzadko to tylko od nawału obowiązków... :)

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:

Ja to chyba też coś przegapiłam..
    Wybacz Katjaa ale zapytam czym spowodowana jest przerwa?

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Powiedziała "stara" mamucica.......

To, że jestem stara nie jest dyskusyjne - to fakt :D.
    A napisałam "za młoda na tym forum, żeby wiedzieć" ;), przecież Katja od jakiegoś czasu się nie stara, trudno żeby Mona nadrabiała 400 stron do tyłu ;D...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 09:57

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Przy stanach zapalnych piersi (które a i owszem, mogą zrobić się z nadmiaru mleka) :D. Kapusta to jedyne, co przyszło mi do głowy a propos leczenia piersi ;D. Ale mój Małż, jak sobie porządnie nogę obtłukł, to też zmiażdżone liście kapusty na nią przykładał i lekarz pochwalał ;).
    Kurde wczoraj robiłam gołąbki... :) może coś tam zostało w śmietniku :P

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    trudno żeby Mona nadrabiała 400 stron do tyłu ;D...

Kiedyś targnełam się na taki wyczyn...
    Wymiękłam przy sto piędziesiątej którejś.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 09:49

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Ja to chyba też coś przegapiłam..
    Wybacz Katjaa ale zapytam czym spowodowana jest przerwa?
    Przerwa spowodowana jest rozłąką z człowiekiem który miał być ojcem mojego dziecka... trudna sytuacja :)

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Kurde wczoraj robiłam gołąbki... :) może coś tam zostało w śmietniku :P

Matko .....
    Chce gołabka!!!

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Przerwa spowodowana jest rozłąką z człowiekiem który miał być ojcem mojego dziecka... trudna sytuacja :)

Katjaa już pamiętam ...
    Wybacz moją sklerozę, ale ja nie pamiętam co wczoraj na obiad miałam czasem nawet ....

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Matko .....
    Chce gołabka!!!
    Szukaj na śmietniku ;)

Lena83 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Katjaa już pamiętam ...
    Wybacz moją sklerozę, ale ja nie pamiętam co wczoraj na obiad miałam czasem nawet ....
    Może gołąbka :D?

nick nieaktualny, Lena83 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Matko .....
    Chce gołabka!!!
    Zapraszam serdecznie została duża ilość :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 09:53

Lena83 lubi tę wiadomość

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Szukaj na śmietniku ;)

Katjaa podaj adres Twojego śmietnika proszę bo mam nadprodukcję śliny na te gołąbki......

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Może gołąbka :D?

Nie...
    Gołabka bym pamiętała :P

‹‹ 2778 2779 2780 2781 2782 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ