My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tak sobie myślę, że na grudzien zainwestuję w infolika może ...
Maniek- wyżyj się na czymś bo taki tłumiony wku****** szkodziWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 08:22
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
MANIEK wrote:o Anuśka widzę że u Ciebie też takie góry doliny nie wiadomo o co chodzi..
Lenuś chętnie:) pewnie wku** będzie do wizyty a potem w zależności co tam usłyszę i zobaczę to się zobaczy.Mi OF na jutro wyznaczył @ więc jak się tylko skonczy wredota to biegnę do gina i niech mi daje coś porządnego na owulkę bo sama to zdążę przekwitnąć zanim zajdę
Lena83 lubi tę wiadomość
-
Maniek spokojnie lada dzien owulacja przyjdzie
nie no dziewczyny wiecie co.. moja 3 mleczna sie ukruszyla..tzn wypadla z niej plomba
a wiyte u dentysty mam w piatek ;/
korzen trzyma sie twardo nie rusza sie . i zostala mi tylko czesc tej trojki.fuk jak mi sie ukruszy do konca to lipa .....bede szczerbata ;/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMona_M wrote:Katjaaa ja taką byłą teściową przez próg bym nie przepuściła... Jak zdrówko córci?
bo ich synek taki sam był...
A córka dobrze poszła do szkoły ale oczywiście różki pokazuje już
a jak u Ciebie? widzę pięknie się pniesz... oby tak zostało :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 08:53
-
nick nieaktualnyAj pisałam taki post i mi wcięło cholera jasna.
No właśnie pisałam, że jak groszka w tym m-cu nie będzie to ide się przebadać bo tempka mi poziom Himalajów osiąga.
No i jaki miałam sen. Śniło mi się, że miałam małą córeczkę, mąż mi ją podał bo płakała i chciała jeść. Przystawiłam ją do cycucha a ona usnęła. Mówię Wam sen był tak wyraźny, że pamiętam że miała różowe śpiochy i ta mina usypiającego przy cycuchu dziecka..... Ehhhhh piękny sen. A małż w tym śnie miał taką szcześliwą minę. Powiedziałam mu rano o nim, a on tylko sie uśmiał i poszedł.
Katjaaaa - faktycznie okropni ludzie.Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anuśka no pewnie dość tego "samoleczenia" ja też swojej gin powiedziałam że jeszcze ten cykl sama kombinuję a potem nich ona mi da jakieś leki, teraz zrobimy monitoring żeby sama zobaczyła jak to u mnie wygląda i żeby miała już obraz i wiedzę co się ze mną dzieje i jakie ewentualnie mi leki dopasować..mąż pójdzie na badanie i zobaczymy...
wiem wiem laski że temp może skoczyć po 3 dniach ale myślałam ze po dongu to będzie jakoś lepiej widać tym bardziej że gin powiedziała że owulka powinna być w weekend.. poczekamy zobaczymy.wrrr nie doczekam się tej 17;30Maniek
-
marnut wrote:Hej!
Maniek, moje jajniki solidaryzują się z Twoimi i też nie owulują póki co. Jak razem to razem!
Mój syn wstał z bólem ucha...ostatnio bujaliśmy się przeszło 3 tyg na antybiotykach...Jak będzie tym razem?
marnutek a Ty u gina to kiedy byłaś??Maniek
-
Ja jak słyszę/widzę słowo gin/ginek/ginekolog to mi niedobrze/słabo/rzygnę ......Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Marnut- ciekawy ten Twój wykres.. ciekawy ....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 09:24
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:Dziewczyny umieram!!! Rozmiar moich (.)(.) to B a czuję się jakbym miała ZZZZ takie ciężkie i bolą
Aleś TY dzisiaj pofrrrrrrrrrrrrrunęłaMoże kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny