My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Katjaa wrote:Ja w wujka google wpisałam ciężkie, bolące piersi i wyskoczyło mi powiekszone węzły chłonne oznaką raka piersi... aż się zmartwiłam...
jaki rak piersi dziewczyno !! moze owulka wczesniej przyszla albo masz podwyzszona prolaktyne ??
Lena juz poprawilam suwaczek -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:ale wiecie co... nacisnełam na lewy sutek i tak troszkę jakiegoś płynu wyleciało żółtawego...
-
nick nieaktualny
-
Katjaaa, w tyłek dostaniesz!!!
Lekarz mi powiedział - żadnego internetu jesli chodzi o wpisywanie objawów i doszukiwanie sie chorób! Mnie to doprowadziło do hipochondrii i jakos ciezko mi z tego wyjsc, bo mimo iz wyniki sa ok, lekarz mowi ze ok to mi nie jest ok ;( wiec radze Ci odpuść szukania w necie czegokolwiek bo nabawisz sie nerwicy jak ja.
Ta, a czytając wywód Nieukowej padłam gdy napisała ze siuski postawiła w lodówce obok korniszonów
Maniek ja tak mam chyba odkad sie urodziłamciągły wnerw, wqrw i chec zabicia kogokolwiek kto stanie mi na drodze! yo skorpiony!!
-
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:to co iść do ginekologa i mu to powiedzieć wszystko? i on da skierowanie na badania?
i ze cie zaniepokoilo.. bo masz wycieki z piersi i ogolnie cie bola..on jako gin powienien tez zbadac ci piersi.. choc to najlpeij robi sie w okolo 8 dc .. taka samokontrola
a jelsi nie chcesz czekac to idz do lab i zrob prywatnie prolaktyne chyba 22 zl kosztuje
CzaryMary, Katjaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:tak nawet powiedz z e sie starasz
i ze cie zaniepokoilo.. bo masz wycieki z piersi i ogolnie cie bola..on jako gin powienien tez zbadac ci piersi.. choc to najlpeij robi sie w okolo 8 dc .. taka samokontrola
a jelsi nie chcesz czekac to idz do lab i zrob prywatnie prolaktyne chyba 22 zl kosztujeWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 12:31
-
Katjaa wrote:chyba jutro pójdę zrobię sobie badanie tej prolaktyny do labolatorium. bo dzisiaj już lipa...
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:i po pierwsze przed badaniem prolaktyni musisz byc wysapna zero sexu i nie stresowac sie :p
może dam radę
co do spania chodzę o 20 często spać a z resztą jakoś postaram się...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 12:35
-
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:ale czytałam że ta za wysoka prolaktyna powoduje: nieregularne okresy i cykle bezowulacyjne, zupełne zatrzymania miesiączki, a ja nie mam nic z tych obajwów...
Katjaa lubi tę wiadomość
-
Hejka, pytałyście o mnie?
Wczoraj was czytałam, ale już nie miałam siły odpisać, tylko na belly się wyżaliłam że mnie mdli jak 150 ;/
Dziś niewiele lepiej, ale siedzę w robocie więc tak czy siak muszę pozorować że coś robię ;/
Czytałam wczoraj o bankach krwi pępowinowej, o których pisałyście... ja nie wiem czy mnie stać, chociaż wiem że już się w Polsce robi przeszczepy krwi pępowinowej i to nie tylko dzieciom. mój kumpel pracuje w RCKiK W Wawie i mówił mi że czasami zlewają po 2 zgodne krwie pępowinowe i że nie są one gorsze od komórek macierzystych od dawcy... także ratują życie i to jest pozytywne.
Mnie nie stać będzie na zbankowanie takiej krwi, ale i tak chcę ją oddać do banku publicznego. Za to się nie płaci ale też nie ma się wyłączności do tej krwi. Jeśli znajdzie sie ktoś zgodny to ją wykorzystają, ale jeżeli nie, a bedzie akurat potrzebna naszemu dziecku, to bedzie mogło z niej skorzystać...
Tu jest link do banków publicznych: http://krewpepowinowa.pl/banki_publiczne.html
poza tym myślę sobie, że nawet jak nie mnie i mojej rodzinie, to komuś taka krew może uratuje życie, a jeśli nic z nią nie zrobię bo i tak mnie nie stać na rpzechowywanie, to już lepiej przekazać ją jest charytatywnie...
Nie powiedziałam szefom jeszcze o ciąży, ale dlatego że wpadłam na fajny pomysł. Po święcie niepodległości minie 5 lat jak pracuję w obecnej pracy i wymyśliłam, że kupię wielkiego torta żeby podziękować współpracownikom i na takiej imprezie socjalnej wszystkim powiemKatjaa, Pati Belgia, Blondik, ara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
LaRa wrote:Maniek ja tak mam chyba odkad sie urodziłam
ciągły wnerw, wqrw i chec zabicia kogokolwiek kto stanie mi na drodze! yo skorpiony!!
wow a ja własnie nie mam tak,jestem nerwowa to fakt, ale bez przesady a dziś to mnie wszystko wkurza zupełnie jak by był przedwczesny pmsKoniara lubi tę wiadomość
Maniek