X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa wrote:
    Lena mam tak samo :P
    Jestem wagą, ale ci co mnie znają i siedzą w horoskopach mówią że zupełnie nie pasuję do tego znaku :)
    Mniejsza o to, horoskopy są tak konstruowany żeby każdy coś sobie z opisu podpasował pod siebie :P
    polecam ten horoskop jak ktoś ma poczucie humoru :P : http://www.gigante.pl/horoskop
    Nieukowa ale horroroskop :) Wypisz wymaluj o mnie ;D
    "
    Szkoda słów... Nie pomoże nawet oddział zamknięty. Urodzeni pod znakiem Raka oszukują na każdym kroku, zdradzają, uwielbiają podłożyć świnie. Rakom nie można Wierzyc nigdy i w niczym. Jeśli np. Rak mówi, że ceni sobie twoją przyjaźń, to można być pewnym, że przed godziną napisał do szefa donos. Raki stale komuś czegoś zazdroszczą, a po dwudziestym piątym roku życia łysieją, garbią się i tracą zęby. Słusznie zresztą. "

nick nieaktualny, LaRa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzeba mięć prawdziwego pecha, żeby urodzić się pod znakiem Wagi. To przesądza właściwie o wszystkim. Wagi mają krótką pamięć i wzrok, dwie lewe ręce, tępy słuch i dowcip, ambicje zawodowe i poczucie humoru w zaniku. Nie maja natomiast szczęścia do pieniędzy, powodzenia w miłości, rozumu i zdrowia. Ze względu na to, że mają to, czego nie mają, Wagi są idealnymi współmałżonkami...

Tym miłym akcentem zatkało mnie...

Dobra Kochane ja uciekam... choroba mnie rozkłada więc leki i ide spać... miłego dnia :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 14:17

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa wrote:
    Lena mam tak samo :P
    Jestem wagą, ale ci co mnie znają i siedzą w horoskopach mówią że zupełnie nie pasuję do tego znaku :)
    Mniejsza o to, horoskopy są tak konstruowany żeby każdy coś sobie z opisu podpasował pod siebie :P
    polecam ten horoskop jak ktoś ma poczucie humoru :P : http://www.gigante.pl/horoskop
    O Jezu, w podstawówce nam to nauczycielka dała na Mikołajki :D. Całej klasie, każdy dostał swój! To jeszcze gdzieś jest zapisane :D? Poprawiłaś mi humor.

• LaRa Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha padłam:
    Ma manię prześladowczą. Nic nie jest w stanie zmienić jego przekonania, że za liczne, stałe niepowodzenia Skorpiona winien jest zawsze ktoś inny, a nie on sam. Ze strachu atakuje pierwszy i od tyłu. Z przyjemnością dręczy zwierzęta i marzy o posadzie dozorcy w ZOO.

taaa ja i dreczaca zwierzeta :P chyba ze przytulanie nalezy do dreczycielstwa :)

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Nieukowa ale horroroskop :) Wypisz wymaluj o mnie ;D
    "
    Szkoda słów... Nie pomoże nawet oddział zamknięty. Urodzeni pod znakiem Raka oszukują na każdym kroku, zdradzają, uwielbiają podłożyć świnie. Rakom nie można Wierzyc nigdy i w niczym. Jeśli np. Rak mówi, że ceni sobie twoją przyjaźń, to można być pewnym, że przed godziną napisał do szefa donos. Raki stale komuś czegoś zazdroszczą, a po dwudziestym piątym roku życia łysieją, garbią się i tracą zęby. Słusznie zresztą. "
    To Ty jak mój syn :). Ciekawe ile będę miała synowych i wnuków przy tym hulaszczym trybie życia :)? Całe szczęście prędko zrobi się niewyjściowy, to może nastarczymy na alimenty ;D...

Anuśka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie wg niego powinno się izolować bo gwałcę staruszki i nadaje się wyłącznie do kopania rowów, a i to pod nadzorem.
    Buhahhahaha

Ania_84 lubi tę wiadomość

• Myszka86 Ekspertka

Wysłany: 3 listopada 2014, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie.
    U mnie na razie ok,pomijając potworne mdłości senność i zgagę.Jutro idę do gin i biorę 2 tyg. L-4 bo w pracy normalnie nie wyrabiam.Trochę sobie odpocznę i wrócę bo trzeba dokończyć masę spraw zanim zniknę na dłużej.W zeszłym tyg. byłam na usg i już było widac serduszko,aż się popłakałam.Co za cudowne uczucie.Mój M jest wniebowzięty.Na razie z dzidzią wszystko super,rozwija się prawidłowo.
    Miłego dnia!

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

relgdf9hh7cqua7m.png
    zrz63e5e4fvq77d3.png
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszka86 wrote:
    Witajcie.
    U mnie na razie ok,pomijając potworne mdłości senność i zgagę.Jutro idę do gin i biorę 2 tyg. L-4 bo w pracy normalnie nie wyrabiam.Trochę sobie odpocznę i wrócę bo trzeba dokończyć masę spraw zanim zniknę na dłużej.W zeszłym tyg. byłam na usg i już było widac serduszko,aż się popłakałam.Co za cudowne uczucie.Mój M jest wniebowzięty.Na razie z dzidzią wszystko super,rozwija się prawidłowo.
    Miłego dnia!
    Po co tylko 2 tyg??? Na całą ciążę weź i delektuj się błogosławionym stanem ;)

• Nieukowa Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha, z nowin dzisiejszych: robiłam badania krwi i moczu i wszystko jest w porządku :D Nawet nie mam anemii a zwykle miewałam!
    Cieszę się, chociaż wkurzyłam się na labo który robił badania, źle mi wpisali do systemu badania ze skierowania i zrobili mi zamiast CMV toxoplazmozę a ja to już kiedyś miałam robione ;/
    Dzwoniłam do nich i mają robić jeszcze raz, ale może się okazać że już wywalili próbkę i będę się musiała po raz 3-ci dać kłuć ;/ oby jednak jej jeszcze nie wywalili...

Aha, w labie spotkałam mojego kumpla ze studiów, robi tam mikrobiologię i pobrał mi za darmo wymaz z gardła bo od 3 tyg (po ostatnim przeziębieniu) kaszlę, może będę mieć od razu wyniki i będę wiedziała czym leczyć to gardło po 1 trymestrze, jak już będę mogła antybiotyki brać. Normalnie takie badanie z 5ozł kosztuje a on na pewno zrobi mi je rzetelnie i za darmo do tego :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 14:30

nick nieaktualny, Ania_84, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski ja tylko na momencik napisze z domu ale wpadłam wam napisac beta dzisiejsz 5 dni po pierwszej 2710 :)

Nieukowa, Ania_84, LaRa, Krokodylica, nick nieaktualny, Anuśka, cati, Blondik, nick nieaktualny, konwalianka, ara lubią tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Nieukowa Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedra gites majonez :D
    Ale nie kłuj się więcej pliz :D

Kiedy masz wizytę?

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piekna beta :)

Nieukowa to masz farta :P

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Nieukowa wago przybij wadze 5 :D

I ja też waga.
    Ale w znaki zodiaku nie wierzę ani odrobinkę. :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedronka - świetna beta :)

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Osobnik spod tego znaku wykazuje dużo energii i pomysłowości - urodzony działacz społeczny. Oczywiście do czego się nie weźmie, to spieprzy. W dzieciństwie zabierał młodszym dzieciom cukierki. Ma skłonności do samogwałtu i podgląda w toalecie. Na starość pisuje wspomnienia od początku do końca zmyślone.

aaaa skąd mój horoskop zajebisty...zwłaszcza kwestia samogwałtów---z tego dziecka sobie nie zrobię:(

marnutek to ja tez wypadam pod wężownika zamiast strzelca

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa - super wieści, oby Ci tylko mdłości za bardzo nie dokuczały :).

Biedronka - no, to teraz na USG będzie widać wszystko co tylko zobaczyć można :).

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    Laski ja tylko na momencik napisze z domu ale wpadłam wam napisac beta dzisiejsz 5 dni po pierwszej 2710 :)
    No piękna beta :) Super :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MANIEK wrote:
    Osobnik spod tego znaku wykazuje dużo energii i pomysłowości - urodzony działacz społeczny. Oczywiście do czego się nie weźmie, to spieprzy. W dzieciństwie zabierał młodszym dzieciom cukierki. Ma skłonności do samogwałtu i podgląda w toalecie. Na starość pisuje wspomnienia od początku do końca zmyślone.

aaaa skąd mój horoskop zajebisty...zwłaszcza kwestia samogwałtów---z tego dziecka sobie nie zrobię:(

marnutek to ja tez wypadam pod wężownika zamiast strzelca

Nic dziwnego, skoro Skorpion jest tylko przez 4 dni w roku :D, mało kto pod niego podpada.
    Ja tam z horoskopem na wesoło się zgadzam. Pierwsze, drugie i ostatnie zdanie pasuje idealnie.
    Cukierki podbierane dzieciom w młodości - akurat! Ja NADAL to robię :D!!!
    Co do podglądania i samogwałtów - przyzwoitość zabrania wspominać na publicznym forum ;D.

Krokodylica, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Nic dziwnego, skoro Skorpion jest tylko przez 4 dni w roku :D, mało kto pod niego podpada.
    Ja tam z horoskopem na wesoło się zgadzam. Pierwsze, drugie i ostatnie zdanie pasuje idealnie.
    Cukierki podbierane dzieciom w młodości - akurat! Ja NADAL to robię :D!!!
    Co do podglądania i samogwałtów - przyzwoitość zabrania wspominać na publicznym forum ;D.

fakt faktem jest w tym ziarno prawdy:)

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MANIEK wrote:
    fakt faktem jest w tym ziarno prawdy:)
    Jest jest, u mnie włos już nie ten sam a zęby też już wypadają, tylko patrzeć jak mi garb wyrośnie ;) No i mam cos z Marnuta bo dzieciom cukierki kradnę po cichu ;D

‹‹ 2783 2784 2785 2786 2787 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ