X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa wrote:
    Lena mam tak samo :P
    Jestem wagą, ale ci co mnie znają i siedzą w horoskopach mówią że zupełnie nie pasuję do tego znaku :)
    Mniejsza o to, horoskopy są tak konstruowany żeby każdy coś sobie z opisu podpasował pod siebie :P
    polecam ten horoskop jak ktoś ma poczucie humoru :P : http://www.gigante.pl/horoskop
    Nieukowa ale horroroskop :) Wypisz wymaluj o mnie ;D
    "
    Szkoda słów... Nie pomoże nawet oddział zamknięty. Urodzeni pod znakiem Raka oszukują na każdym kroku, zdradzają, uwielbiają podłożyć świnie. Rakom nie można Wierzyc nigdy i w niczym. Jeśli np. Rak mówi, że ceni sobie twoją przyjaźń, to można być pewnym, że przed godziną napisał do szefa donos. Raki stale komuś czegoś zazdroszczą, a po dwudziestym piątym roku życia łysieją, garbią się i tracą zęby. Słusznie zresztą. "

Katjaa, LaRa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzeba mięć prawdziwego pecha, żeby urodzić się pod znakiem Wagi. To przesądza właściwie o wszystkim. Wagi mają krótką pamięć i wzrok, dwie lewe ręce, tępy słuch i dowcip, ambicje zawodowe i poczucie humoru w zaniku. Nie maja natomiast szczęścia do pieniędzy, powodzenia w miłości, rozumu i zdrowia. Ze względu na to, że mają to, czego nie mają, Wagi są idealnymi współmałżonkami...

Tym miłym akcentem zatkało mnie...

Dobra Kochane ja uciekam... choroba mnie rozkłada więc leki i ide spać... miłego dnia :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 14:17

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa wrote:
    Lena mam tak samo :P
    Jestem wagą, ale ci co mnie znają i siedzą w horoskopach mówią że zupełnie nie pasuję do tego znaku :)
    Mniejsza o to, horoskopy są tak konstruowany żeby każdy coś sobie z opisu podpasował pod siebie :P
    polecam ten horoskop jak ktoś ma poczucie humoru :P : http://www.gigante.pl/horoskop
    O Jezu, w podstawówce nam to nauczycielka dała na Mikołajki :D. Całej klasie, każdy dostał swój! To jeszcze gdzieś jest zapisane :D? Poprawiłaś mi humor.

• LaRa Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha padłam:
    Ma manię prześladowczą. Nic nie jest w stanie zmienić jego przekonania, że za liczne, stałe niepowodzenia Skorpiona winien jest zawsze ktoś inny, a nie on sam. Ze strachu atakuje pierwszy i od tyłu. Z przyjemnością dręczy zwierzęta i marzy o posadzie dozorcy w ZOO.

taaa ja i dreczaca zwierzeta :P chyba ze przytulanie nalezy do dreczycielstwa :)

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Nieukowa ale horroroskop :) Wypisz wymaluj o mnie ;D
    "
    Szkoda słów... Nie pomoże nawet oddział zamknięty. Urodzeni pod znakiem Raka oszukują na każdym kroku, zdradzają, uwielbiają podłożyć świnie. Rakom nie można Wierzyc nigdy i w niczym. Jeśli np. Rak mówi, że ceni sobie twoją przyjaźń, to można być pewnym, że przed godziną napisał do szefa donos. Raki stale komuś czegoś zazdroszczą, a po dwudziestym piątym roku życia łysieją, garbią się i tracą zęby. Słusznie zresztą. "
    To Ty jak mój syn :). Ciekawe ile będę miała synowych i wnuków przy tym hulaszczym trybie życia :)? Całe szczęście prędko zrobi się niewyjściowy, to może nastarczymy na alimenty ;D...

Anuśka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie wg niego powinno się izolować bo gwałcę staruszki i nadaje się wyłącznie do kopania rowów, a i to pod nadzorem.
    Buhahhahaha

Ania_84 lubi tę wiadomość

• Myszka86 Ekspertka

Wysłany: 3 listopada 2014, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie.
    U mnie na razie ok,pomijając potworne mdłości senność i zgagę.Jutro idę do gin i biorę 2 tyg. L-4 bo w pracy normalnie nie wyrabiam.Trochę sobie odpocznę i wrócę bo trzeba dokończyć masę spraw zanim zniknę na dłużej.W zeszłym tyg. byłam na usg i już było widac serduszko,aż się popłakałam.Co za cudowne uczucie.Mój M jest wniebowzięty.Na razie z dzidzią wszystko super,rozwija się prawidłowo.
    Miłego dnia!

Katjaa lubi tę wiadomość

relgdf9hh7cqua7m.png
    zrz63e5e4fvq77d3.png
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszka86 wrote:
    Witajcie.
    U mnie na razie ok,pomijając potworne mdłości senność i zgagę.Jutro idę do gin i biorę 2 tyg. L-4 bo w pracy normalnie nie wyrabiam.Trochę sobie odpocznę i wrócę bo trzeba dokończyć masę spraw zanim zniknę na dłużej.W zeszłym tyg. byłam na usg i już było widac serduszko,aż się popłakałam.Co za cudowne uczucie.Mój M jest wniebowzięty.Na razie z dzidzią wszystko super,rozwija się prawidłowo.
    Miłego dnia!
    Po co tylko 2 tyg??? Na całą ciążę weź i delektuj się błogosławionym stanem ;)

• Nieukowa Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha, z nowin dzisiejszych: robiłam badania krwi i moczu i wszystko jest w porządku :D Nawet nie mam anemii a zwykle miewałam!
    Cieszę się, chociaż wkurzyłam się na labo który robił badania, źle mi wpisali do systemu badania ze skierowania i zrobili mi zamiast CMV toxoplazmozę a ja to już kiedyś miałam robione ;/
    Dzwoniłam do nich i mają robić jeszcze raz, ale może się okazać że już wywalili próbkę i będę się musiała po raz 3-ci dać kłuć ;/ oby jednak jej jeszcze nie wywalili...

Aha, w labie spotkałam mojego kumpla ze studiów, robi tam mikrobiologię i pobrał mi za darmo wymaz z gardła bo od 3 tyg (po ostatnim przeziębieniu) kaszlę, może będę mieć od razu wyniki i będę wiedziała czym leczyć to gardło po 1 trymestrze, jak już będę mogła antybiotyki brać. Normalnie takie badanie z 5ozł kosztuje a on na pewno zrobi mi je rzetelnie i za darmo do tego :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 14:30

marissith, Ania_84, marnut, Misi@ lubią tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski ja tylko na momencik napisze z domu ale wpadłam wam napisac beta dzisiejsz 5 dni po pierwszej 2710 :)

Nieukowa, Ania_84, LaRa, Krokodylica, Mona_M, Anuśka, cati, Blondik, Katjaa, konwalianka, ara lubią tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Nieukowa Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedra gites majonez :D
    Ale nie kłuj się więcej pliz :D

Kiedy masz wizytę?

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piekna beta :)

Nieukowa to masz farta :P

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Nieukowa wago przybij wadze 5 :D

I ja też waga.
    Ale w znaki zodiaku nie wierzę ani odrobinkę. :)

Katjaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedronka - świetna beta :)

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Osobnik spod tego znaku wykazuje dużo energii i pomysłowości - urodzony działacz społeczny. Oczywiście do czego się nie weźmie, to spieprzy. W dzieciństwie zabierał młodszym dzieciom cukierki. Ma skłonności do samogwałtu i podgląda w toalecie. Na starość pisuje wspomnienia od początku do końca zmyślone.

aaaa skąd mój horoskop zajebisty...zwłaszcza kwestia samogwałtów---z tego dziecka sobie nie zrobię:(

marnutek to ja tez wypadam pod wężownika zamiast strzelca

marnut, Katjaa lubią tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa - super wieści, oby Ci tylko mdłości za bardzo nie dokuczały :).

Biedronka - no, to teraz na USG będzie widać wszystko co tylko zobaczyć można :).

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    Laski ja tylko na momencik napisze z domu ale wpadłam wam napisac beta dzisiejsz 5 dni po pierwszej 2710 :)
    No piękna beta :) Super :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MANIEK wrote:
    Osobnik spod tego znaku wykazuje dużo energii i pomysłowości - urodzony działacz społeczny. Oczywiście do czego się nie weźmie, to spieprzy. W dzieciństwie zabierał młodszym dzieciom cukierki. Ma skłonności do samogwałtu i podgląda w toalecie. Na starość pisuje wspomnienia od początku do końca zmyślone.

aaaa skąd mój horoskop zajebisty...zwłaszcza kwestia samogwałtów---z tego dziecka sobie nie zrobię:(

marnutek to ja tez wypadam pod wężownika zamiast strzelca

Nic dziwnego, skoro Skorpion jest tylko przez 4 dni w roku :D, mało kto pod niego podpada.
    Ja tam z horoskopem na wesoło się zgadzam. Pierwsze, drugie i ostatnie zdanie pasuje idealnie.
    Cukierki podbierane dzieciom w młodości - akurat! Ja NADAL to robię :D!!!
    Co do podglądania i samogwałtów - przyzwoitość zabrania wspominać na publicznym forum ;D.

Krokodylica, Katjaa lubią tę wiadomość

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Nic dziwnego, skoro Skorpion jest tylko przez 4 dni w roku :D, mało kto pod niego podpada.
    Ja tam z horoskopem na wesoło się zgadzam. Pierwsze, drugie i ostatnie zdanie pasuje idealnie.
    Cukierki podbierane dzieciom w młodości - akurat! Ja NADAL to robię :D!!!
    Co do podglądania i samogwałtów - przyzwoitość zabrania wspominać na publicznym forum ;D.

fakt faktem jest w tym ziarno prawdy:)

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MANIEK wrote:
    fakt faktem jest w tym ziarno prawdy:)
    Jest jest, u mnie włos już nie ten sam a zęby też już wypadają, tylko patrzeć jak mi garb wyrośnie ;) No i mam cos z Marnuta bo dzieciom cukierki kradnę po cichu ;D

‹‹ 2783 2784 2785 2786 2787 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ