My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Nieukowa wrote:Lena mam tak samo
Jestem wagą, ale ci co mnie znają i siedzą w horoskopach mówią że zupełnie nie pasuję do tego znaku
Mniejsza o to, horoskopy są tak konstruowany żeby każdy coś sobie z opisu podpasował pod siebie
polecam ten horoskop jak ktoś ma poczucie humoru: http://www.gigante.pl/horoskop
Wypisz wymaluj o mnie
"
Szkoda słów... Nie pomoże nawet oddział zamknięty. Urodzeni pod znakiem Raka oszukują na każdym kroku, zdradzają, uwielbiają podłożyć świnie. Rakom nie można Wierzyc nigdy i w niczym. Jeśli np. Rak mówi, że ceni sobie twoją przyjaźń, to można być pewnym, że przed godziną napisał do szefa donos. Raki stale komuś czegoś zazdroszczą, a po dwudziestym piątym roku życia łysieją, garbią się i tracą zęby. Słusznie zresztą. "Katjaa, LaRa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTrzeba mięć prawdziwego pecha, żeby urodzić się pod znakiem Wagi. To przesądza właściwie o wszystkim. Wagi mają krótką pamięć i wzrok, dwie lewe ręce, tępy słuch i dowcip, ambicje zawodowe i poczucie humoru w zaniku. Nie maja natomiast szczęścia do pieniędzy, powodzenia w miłości, rozumu i zdrowia. Ze względu na to, że mają to, czego nie mają, Wagi są idealnymi współmałżonkami...
Tym miłym akcentem zatkało mnie...
Dobra Kochane ja uciekam... choroba mnie rozkłada więc leki i ide spać... miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 14:17
-
nick nieaktualnyNieukowa wrote:Lena mam tak samo
Jestem wagą, ale ci co mnie znają i siedzą w horoskopach mówią że zupełnie nie pasuję do tego znaku
Mniejsza o to, horoskopy są tak konstruowany żeby każdy coś sobie z opisu podpasował pod siebie
polecam ten horoskop jak ktoś ma poczucie humoru: http://www.gigante.pl/horoskop
. Całej klasie, każdy dostał swój! To jeszcze gdzieś jest zapisane
? Poprawiłaś mi humor.
-
haha padłam:
Ma manię prześladowczą. Nic nie jest w stanie zmienić jego przekonania, że za liczne, stałe niepowodzenia Skorpiona winien jest zawsze ktoś inny, a nie on sam. Ze strachu atakuje pierwszy i od tyłu. Z przyjemnością dręczy zwierzęta i marzy o posadzie dozorcy w ZOO.
taaa ja i dreczaca zwierzetachyba ze przytulanie nalezy do dreczycielstwa
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Nieukowa ale horroroskop
Wypisz wymaluj o mnie
"
Szkoda słów... Nie pomoże nawet oddział zamknięty. Urodzeni pod znakiem Raka oszukują na każdym kroku, zdradzają, uwielbiają podłożyć świnie. Rakom nie można Wierzyc nigdy i w niczym. Jeśli np. Rak mówi, że ceni sobie twoją przyjaźń, to można być pewnym, że przed godziną napisał do szefa donos. Raki stale komuś czegoś zazdroszczą, a po dwudziestym piątym roku życia łysieją, garbią się i tracą zęby. Słusznie zresztą. ". Ciekawe ile będę miała synowych i wnuków przy tym hulaszczym trybie życia
? Całe szczęście prędko zrobi się niewyjściowy, to może nastarczymy na alimenty
...
Anuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie.
U mnie na razie ok,pomijając potworne mdłości senność i zgagę.Jutro idę do gin i biorę 2 tyg. L-4 bo w pracy normalnie nie wyrabiam.Trochę sobie odpocznę i wrócę bo trzeba dokończyć masę spraw zanim zniknę na dłużej.W zeszłym tyg. byłam na usg i już było widac serduszko,aż się popłakałam.Co za cudowne uczucie.Mój M jest wniebowzięty.Na razie z dzidzią wszystko super,rozwija się prawidłowo.
Miłego dnia!Katjaa lubi tę wiadomość
-
Myszka86 wrote:Witajcie.
U mnie na razie ok,pomijając potworne mdłości senność i zgagę.Jutro idę do gin i biorę 2 tyg. L-4 bo w pracy normalnie nie wyrabiam.Trochę sobie odpocznę i wrócę bo trzeba dokończyć masę spraw zanim zniknę na dłużej.W zeszłym tyg. byłam na usg i już było widac serduszko,aż się popłakałam.Co za cudowne uczucie.Mój M jest wniebowzięty.Na razie z dzidzią wszystko super,rozwija się prawidłowo.
Miłego dnia! -
Aha, z nowin dzisiejszych: robiłam badania krwi i moczu i wszystko jest w porządku
Nawet nie mam anemii a zwykle miewałam!
Cieszę się, chociaż wkurzyłam się na labo który robił badania, źle mi wpisali do systemu badania ze skierowania i zrobili mi zamiast CMV toxoplazmozę a ja to już kiedyś miałam robione ;/
Dzwoniłam do nich i mają robić jeszcze raz, ale może się okazać że już wywalili próbkę i będę się musiała po raz 3-ci dać kłuć ;/ oby jednak jej jeszcze nie wywalili...
Aha, w labie spotkałam mojego kumpla ze studiów, robi tam mikrobiologię i pobrał mi za darmo wymaz z gardła bo od 3 tyg (po ostatnim przeziębieniu) kaszlę, może będę mieć od razu wyniki i będę wiedziała czym leczyć to gardło po 1 trymestrze, jak już będę mogła antybiotyki brać. Normalnie takie badanie z 5ozł kosztuje a on na pewno zrobi mi je rzetelnie i za darmo do tegoWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 14:30
marissith, Ania_84, marnut, Misi@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Osobnik spod tego znaku wykazuje dużo energii i pomysłowości - urodzony działacz społeczny. Oczywiście do czego się nie weźmie, to spieprzy. W dzieciństwie zabierał młodszym dzieciom cukierki. Ma skłonności do samogwałtu i podgląda w toalecie. Na starość pisuje wspomnienia od początku do końca zmyślone.
aaaa skąd mój horoskop zajebisty...zwłaszcza kwestia samogwałtów---z tego dziecka sobie nie zrobię
marnutek to ja tez wypadam pod wężownika zamiast strzelcamarnut, Katjaa lubią tę wiadomość
Maniek
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMANIEK wrote:Osobnik spod tego znaku wykazuje dużo energii i pomysłowości - urodzony działacz społeczny. Oczywiście do czego się nie weźmie, to spieprzy. W dzieciństwie zabierał młodszym dzieciom cukierki. Ma skłonności do samogwałtu i podgląda w toalecie. Na starość pisuje wspomnienia od początku do końca zmyślone.
aaaa skąd mój horoskop zajebisty...zwłaszcza kwestia samogwałtów---z tego dziecka sobie nie zrobię
marnutek to ja tez wypadam pod wężownika zamiast strzelca
Nic dziwnego, skoro Skorpion jest tylko przez 4 dni w roku, mało kto pod niego podpada.
Ja tam z horoskopem na wesoło się zgadzam. Pierwsze, drugie i ostatnie zdanie pasuje idealnie.
Cukierki podbierane dzieciom w młodości - akurat! Ja NADAL to robię!!!
Co do podglądania i samogwałtów - przyzwoitość zabrania wspominać na publicznym forum.
Krokodylica, Katjaa lubią tę wiadomość
-
marnut wrote:Nic dziwnego, skoro Skorpion jest tylko przez 4 dni w roku
, mało kto pod niego podpada.
Ja tam z horoskopem na wesoło się zgadzam. Pierwsze, drugie i ostatnie zdanie pasuje idealnie.
Cukierki podbierane dzieciom w młodości - akurat! Ja NADAL to robię!!!
Co do podglądania i samogwałtów - przyzwoitość zabrania wspominać na publicznym forum.
fakt faktem jest w tym ziarno prawdy:)Maniek