X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:
    Nie gardze kochana jak będą to będę się cieszyć, nie mniej jednak wolałabym jedno po drugim np. Rok po roku niż dwa na raz ;)
    a ti ti .. :D
    no dobra to niech tak bedzie :P teraz braciszek na na koncu dziewczynka bedzie miala najlepiej dwoch starszych braci :P

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie co,.. poszlam do lodowki zrobic sobie jakas kanapke..ii.. zrobilma bo tak mi sie zachcialo chleba z masłem :P

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka, moze to okropne co teraz napisze...moja "ciocia", przyjaciolka rodziny ze strony mamy jest w stanie agonalnym w szpitalu...jej córka już dzwoni do wszystkich (do nas tez) ze wkrotce bedzie pogrzeb...

jak zaszlam w ciążę, zmarł mój dziadek
    moja siostra jak zaszła w pieerwsza - zmarla nasza babcia, jak w druga babcia jej męża...

jestem okropna,co;( mam takie parcie na ciążę, że wszystko sobie wmówię;(

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.

Anastazja ja tam ogólnie gadanie teściowej zlewam, ale wiesz, tąpnęło mną jak ja się cieszę, dzwonię i jej ćwierkam do telefonu że córko a ta "to trudno", siedzi mi to w głowie bo jak można tak powiedzieć.
    Ale walić w to.

Blondik skarbie, Tobie naprawdę do zajścia w ciążę nie jest potrzebne odejście nikogo, pomyśl sobie ile osób dziennie odchodzi i ile przychodzi, to naturalna kolej rzeczy, nie dopatruj się w tym jakiegoś głębszego sensu bo ześwirujesz.

Ania_84, marnut, Anastazjaaa, Asiula86 lubią tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MANIEK wrote:
    Witam i ja..Temp jakaś marna u mnie, ale nadzieja umiera ostatnia to czekam. Jadę dziś na wycieczkę to humor mi się poprawi.miłego dnia
    Coś słabo się grzałaś ;) Ale najważniejsze że tempka poszła do góry ;)

Ania_84, marnut lubią tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:
    Miałam jesienna melancholie po @ i jakoś nie zagladalam :/
    Właśnie nie wiecz czy to wczesna owulacja czy fałszywy alarm, wiec serduszkuje bo to nie zaszkodzi ;)
    O to to trzeba próbować żeby nie żałować ;)
    Normalnie nie czuję jak rymuję :P

Ania_84, Anastazjaaa lubią tę wiadomość

• Blondik Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ie na sniadanie, buziaki

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik wrote:
    hejka, moze to okropne co teraz napisze...moja "ciocia", przyjaciolka rodziny ze strony mamy jest w stanie agonalnym w szpitalu...jej córka już dzwoni do wszystkich (do nas tez) ze wkrotce bedzie pogrzeb...

jak zaszlam w ciążę, zmarł mój dziadek
    moja siostra jak zaszła w pieerwsza - zmarla nasza babcia, jak w druga babcia jej męża...

jestem okropna,co;( mam takie parcie na ciążę, że wszystko sobie wmówię;(
    No wiesz nie chciałabym Cię nakręcać ale ja zostałam zapłodniona dokładnie w dniu w którym mój dziadek umarł :/ Ale rozmawiałam na ten temat z moją siostrą i jak ona zaszła to w rodzinie nie było żadnych pogrzebów, więc to chyba nie śmierć determinuje zapłodnienie ;)

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też spadam poogarniać chałupkę troszkę :)

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik ..to normalne ze dopatrujesz sie czegos w czyms..ale Kroko ma racje.. choc moze cos w ym jest ze za kazdym razem jak ktos odchodzi rodzi sie nowe zycie ..

wiecie co ja mam juz schize :P
    jak nie raz widze co ktos pisze ze da na chama swojemu clo..na poprawe nasienia to az mam cisnienie..nozesz kurwosci .. - na meskim problemie jes osobny watek o clo dla facetow..
    nie wiem..czy naparwde dziewczyny nie boja sie na tyle ryzykowac..ja nim podalismy mezusiowi hormony to sprqawdzilam mu markery .. i inne hormony bo balam sie ze jak podamy hormony to sze moze cos sie stac ..jelsi w tym kierunku cos sie zaczyna dziac.. ;/

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam kochane. Widzę, ze juz od rana plotkujecie :-) mi coś sie stało z ogrzewaniem podłogowym i w sypialniach jest zimno a w salonie i kuchni ciepło ale nie tak jak powinno a i jeszcze główna łazienka i grzeje a druga tez zimno jak cholera... Wtf... I nie wiemy co jest grane...

Ania_84 lubi tę wiadomość

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Też spadam poogarniać chałupkę troszkę :)
    teee laska dzis swieto :P

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati Belgia wrote:
    Witam kochane. Widzę, ze juz od rana plotkujecie :-) mi coś sie stało z ogrzewaniem podłogowym i w sypialniach jest zimno a w salonie i kuchni ciepło ale nie tak jak powinno a i jeszcze główna łazienka i grzeje a druga tez zimno jak cholera... Wtf... I nie wiemy co jest grane...
    moze cos trzeba przetkac w rurkach :D

heheh :)

Jak tam brat ??

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Blondik ..to normalne ze dopatrujesz sie czegos w czyms..ale Kroko ma racje.. choc moze cos w ym jest ze za kazdym razem jak ktos odchodzi rodzi sie nowe zycie ..

wiecie co ja mam juz schize :P
    jak nie raz widze co ktos pisze ze da na chama swojemu clo..na poprawe nasienia to az mam cisnienie..nozesz kurwosci .. - na meskim problemie jes osobny watek o clo dla facetow..
    nie wiem..czy naparwde dziewczyny nie boja sie na tyle ryzykowac..ja nim podalismy mezusiowi hormony to sprqawdzilam mu markery .. i inne hormony bo balam sie ze jak podamy hormony to sze moze cos sie stac ..jelsi w tym kierunku cos sie zaczyna dziac.. ;/
    Aniu tez nie rozumiem takich wyczynów i eksperymentów medycznych. Wychodzę z założenia, ze lekarze sa od diagnoz i leczenia... Ale jak sama widzisz, nie wszyscy sa tacy bojazliwi jak my...

l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    moze cos trzeba przetkac w rurkach :D

heheh :)

Jak tam brat ??
    Rurki zostawię mężowi ;-)
    Brak w miarę. Raz gorzej raz lepiej. Zbiera sie po chemii. Usta pękły mu wpół i dostał jakaś specjalna maść. Bolą go i spuchnieta bardzo sa ale daje radę..

l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2014, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewuszki! Przyszłam tylko się przywitać i życzyć miłego dnia. Uciekam :*

Ania_84, marnut, cati lubią tę wiadomość

• Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Katja :-)

Katjaa lubi tę wiadomość

l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati to juz skonczyla sie druga seria chemii ?? i teraz dochodzi do siebie ?? bo niewiem ile takie trwaja cykle :)
    mam nadzieje ze szybko dojdzie do siebie :) to silny chlopak a jak ma jescze takie wsparcie to na pewno da rade :)

Katia łobuziarko bo my sie tu martwimmy co u ciebei , mam nadzieje ze juz troche lepiej :) buziaczki :)

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Pati to juz skonczyla sie druga seria chemii ?? i teraz dochodzi do siebie ?? bo niewiem ile takie trwaja cykle :)
    mam nadzieje ze szybko dojdzie do siebie :) to silny chlopak a jak ma jescze takie wsparcie to na pewno da rade :)

Katia łobuziarko bo my sie tu martwimmy co u ciebei , mam nadzieje ze juz troche lepiej :) buziaczki :)
    Aniu tak zakończył druga chemię. U nas jest to tak, ze przychodzi do szpitala, pierwszego dnia przechodzi wszystkie badania a wieczorem dostaje chemię. Trwa to 7 dni przez 24 godziny na dobę. Potem jeszcze około 3 tygodni w szpitalu i do domu. Oczywiście w zależności jak wyniki sie poprawiają i jak białe krwinki idą do góry. Teraz sa na poziomie 100 wiec jest w izolatce a my musimy siedzieć w maseczkach.

l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny :)

Pati nadal trzymam kciuki za Twojego brata.
    Zamówiony zestaw do pobrania na dawcę jednak mi nadal nie przyszedł.
    Musze jeszcze raz chyba ....

Blondik - rozumiem Cie doskonale dziewczyno ale wez bo ja Cie do psychologa wysle.

Cati- mowilam ze sie nudzisz bo wymyślasz sobie choroby. Dlatego ;)

Pati Belgia, marnut lubią tę wiadomość

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
‹‹ 2859 2860 2861 2862 2863 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ