My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:no wiesz co
No co ?
U mnie taki przesad jest ze jak ktos o Tobie mysli to uszy swędzą!Ania_84 lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Katjaa wrote:Lena ja bezprzeczuciowa jestem
kurczę a fajnie by było na kawce się spotkać i pogadać...
Pewnie
Ale mysle ze jeszcze tysiac razy bedzie okazja.
Tylko numerami sie musimy wymienićKatjaa lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Lena ja bym pojechala doo wawy .. na wizyte zobaczyc co wam powie W ..
nawet tylko z badaniem hormonow..i nasienia
choc pewnie kaze zorbic usg , posiew, i genetyke bo to sa takie minimum ..
-
Lena83 wrote:No co ?
U mnie taki przesad jest ze jak ktos o Tobie mysli to uszy swędzą!hihi
marnut, Katjaa lubią tę wiadomość
-
Aniu nie wiem czy pojedziemy.
Wiem ze chcemy porobić wszystkie badania zeby poznac przyczynę i wykluczyć infekcje i raka.
Ja nie wiem dlaczego - to tak samo jak było z moim przeczuciem przez ostatnie pol roku ze cos jest mocno nie hallo - mam duze przeczucia ze to genetyka.
Najpierw markery i posiewy i te chlamydii cuda niewidy. To juz i teraz.
W międzyczasie trzeba wydębić skierowanie do poradni genetycznej.Ania_84 lubi tę wiadomość
Ania_84 wrote:heheh no tak ale nie okreslilas ze to ucho mialo swedziec..bo ja pomyslalam o czyms innym
hihi
No js juz nie wiem o czym Ty mysliszKatjaa lubi tę wiadomość
Aaaa my z W osobno do czwartku - ja siedze u mamy a W pracuje.
Wczoraj dopadł mnie katar i kaszel - chyba z 10 raz w tym roku.
Roznawiamy przez tel i W mi truje ze mam dbać o siebie ze cieplo sie ubierać ze jesc warzywa i owoce i nie zapominać o witaminach ..... No i powiedział to tak dosc stanowczo - On o ile potrafi byc stanowczy do mamy siostry czy ojca to ze mna to nie.
I wczoraj mnie zaskoczył bo jak ja nie przyzwyczajona to tak mnie troche zmroziło. I ja sie wkurzylam troszke bo przeciez to wszystko robie i juz nie wiem co jeszcze mam robic zeby nie katarzyc co dwa tygodnie....
No i juz miał problem do rana. Ja wyciszylam tel i poszłam spac. Ale nie ze specjslnie - po prostu powiedzieliśmy sobie normalnie dobranoc i czas na sen był dla mnie.
A tutaj rano 14 smsow o tresci mniej wiecej:
"Kochanie przepraszam za to ze bylem ostry. Nie chce byc nieprzyjemny dla mojego kochania. Usprawiedliwiam sie ze martwie sie o Ciebie. Ale to zadne usprawiedliwienie. Przepraszam Cie. Kocham Cie"
Czy On nie przegina?marissith, konwalianka lubią tę wiadomość
Hej Dziewczynki. Ja dziś jadę do tescia to też się naslucham jak powinno wyglądać moje życie w jego mniemaniu ale olewam to ciepłym moczem.
Blondik ty klapsa chcesz dostać za gadanie głupot. Ciągle ktoś umiera i ktoś się rodzi i na przestrzeni wieków proporcje się zmieniają. Nie ma więc zależności śmierć za życie.
Reszcie pięknych kobietek z forum życzę miłego członka i przesyłam buziaki :*
Krokodylica, Malenq, Misi@ lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
hej laski. małż długi weekend w doma więc nawet nie było kiedy wejść na kompa
teraz poszedł na dyżur do roboty więc mam czas
i co laski? co nowego? kiedy kto testuje? ja kurde mam już dość tego cyklu, dziś 32 dzień od poronienia i @ ani widu ani słychu.... masakra jakaś ba nawet mam wrażenie że płodne mam ech trza było temperaturę mierzyć... ale widziałam u Anastazji że dostała @ dopiero w 37 dniu, więc czekam dalej ......
cati lubi tę wiadomość
-
dobra tak mnie podirytowala baba ze napisalam ogólny mail w odpowiedzi na wysłany mi plan zajec na zjazd
Witam,
dziękuje odczytałam.
Chciałabym poinformować abyście zaczęli szukać nowej osoby do
technologii informatycznych, z racji tego ze w następnym semestrze na
pewno nie będziemy współpracować i szczerze mówiąc nawet nie wiem
jak długo i ta współpraca potrwa..
Ignorowanie moich próśb o wypłatę która powinna być uregulowana do
30 września jest już szczytem.. nieodbieranie tel przez Panią Prezes,
brak kontaktu ze str Pani Prezes w celu chociażby ustalenia terminu
zapłaty tym bardziej utwierdzają mnie w fakcie że późniejsze
wynagrodzenia mogą byc nie wypłacone
Jeśli Pani może to proszę o przekazanie informacji pani księgowej,
oraz Pani prezes.. bo niestety ale inaczej nie mogę sie skontaktować z
tymi osobami ..
nie zapłacona jest FV 01/09/2014 za usługi reklamowe na kwotę 1300,00 ,
wystawiona została nota odsetkowa .- która również jest na Państwa
e-mailu, wezwania do zapłaty takze sa.. wiec nie da sie tego nie
zauważyć, a tłumaczenie że wysłane są pieniądze proszę potwierdzić
wysłaniem mi na maila że potwierdzeniem przelewu.
Zbliża się koniec roku też muszę sie rozliczyć, i jeśli nie odnotuje
wpłaty po prostu moja księgowa występuje do windykacji.
Zawsze starałam się cierpliwie czekać bo wiem że nie raz po prostu
nie ma się z czego zapłacic..ale wtedy informuje sie ludzi ze wypłata
zostanie zrealizowana w innym dni i określa się termin.. tego wymaga
rzetelna współpraca.. wiele razy przychodziłam po godzinach i
pomagałam chociażby w egzaminach ,załatwiałam możliwe mi dostępne
sprzęty jak widać niepotrzebnie..bo tego tez nie umie się docenić.
w załączniku przesyłam Umowę, FV oraz notę odsetkowa.
Taki zestaw również zostanie wysłany do Zielonej Góry.
Pozdrawiam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 10:37
-
nick nieaktualnyHej witam się z rana
Blondik - to chyba tak nie działa
Kroko - ale masz paskudną teściową. U mojego małża w rodzinie jest taki wujek, jak byłam w ciąży i mówiliśmy ze chcemy córkę, mówił mi że w tej rodzinie zawsze pierwszy jest syn, bo jak jest córka to oznacza, że to powinna mieć nazwisko matki. Ha i wiesz co własnie jakiś czas temu urodziła mu się wnuczka, pierwsze dziecko jego syna hahahaha, ale mu dogryzę z okazji świąt łahahahahaha.
Arienna - u mnie coś @ podobnego pojawiło się w 25 dniu, to juz 5 dzień i ani razu @ nie przypominało.
Katja - będzie dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 10:39
Krokodylica, Ania_84, Anastazjaaa, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień doberek
Ja już się zalamałam wykresem, jednak moje obliczenia nie sprawdziły się i znów bedzie długi cykl
No cóż mąż uważa, ze nie mam co się martwić przynjmniej mamy pretekst do serduszkowania
Gdyby nie jego podejście już bym chyba się załamała...no cóż może zdążę założyć aparat przed ciążą...
Najgorsze jest to, że przestałam ćwiczyć i od dwóch miesięc podjadam słodycze, więc dziś waga pokazała 2 kg więcej..no nic dziś święto rogali i wczoraj upiełam 3 bit :p więc od jutra znów zaczynam dbać o siebie!
Miłego dnia i smacznego rogalaAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Arienna wrote:hej laski. małż długi weekend w doma więc nawet nie było kiedy wejść na kompa
teraz poszedł na dyżur do roboty więc mam czas
i co laski? co nowego? kiedy kto testuje? ja kurde mam już dość tego cyklu, dziś 32 dzień od poronienia i @ ani widu ani słychu.... masakra jakaś ba nawet mam wrażenie że płodne mam ech trza było temperaturę mierzyć... ale widziałam u Anastazji że dostała @ dopiero w 37 dniu, więc czekam dalej ......
Aniu mam nadzieje ze to coś pomorze, nieładnie z tobą postapili. -
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:dobra tak mnie podirytowala baba ze napisalam ogólny mail w odpowiedzi na wysłany mi plan zajec na zjazd
Pozdrawiam
Blondik, ja też mam skłonnosci do takich przemyśleń...wiem, że to iracjonalne, ale człowiek chyba musi czasem tak sobie tłumaczyć...z drugiej strony jak się nie sprawdzi to zaczyna szukać winy w sobie, wiec musimy o tym zacząć myśleć inaczej!
Potęga podświadomości, Potega podswiadomości...i mantra...zajdę, zajdę...ja czasem myślę, że Bóg po prostu ma inne plany w stosunku do mnie i męża.
A może faktycznie powinnam iść się znowu przebadać, bo od operacji mam straszne bóle w okręznicy i jelitach, choć czasem zastanawiam się czy to nie jajniki...może coś naruszyłam, bo miałam sączek z prawej strony i mi spadł i trochę wyszarpnąl z brzucha...ale jakoś te myśli odrzucam...
Moja teściowa chce z kolei wnuczkę, bo miala dwóch synów..już kupuje sukienki, bodziaki różowe i materacyk dla wnusi...ech i w weekend zapytała męża czy nie jestem już w ciążypewnie znów coś kupiła..wkurza mnie to!
a dziś imieniny męża i musimy do nich jechać na rodzinne spotkanie...muszę podjesc sobie trochę rogali to moze poczuje się lepiej!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 11:00
-
2 kilo? chudziny, ja mam do zrzucenia z 20 a przynejmiej 15 a Wy tu z dwoma wyskakujecie.... jak mówiła moja babcia dwa kilo to dobra kupa z rana jest
Lena83, Malenq, marissith, Asiula86, Anastazjaaa, ara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLena83 wrote:Aaaa my z W osobno do czwartku - ja siedze u mamy a W pracuje.
Wczoraj dopadł mnie katar i kaszel - chyba z 10 raz w tym roku.
Roznawiamy przez tel i W mi truje ze mam dbać o siebie ze cieplo sie ubierać ze jesc warzywa i owoce i nie zapominać o witaminach ..... No i powiedział to tak dosc stanowczo - On o ile potrafi byc stanowczy do mamy siostry czy ojca to ze mna to nie.
I wczoraj mnie zaskoczył bo jak ja nie przyzwyczajona to tak mnie troche zmroziło. I ja sie wkurzylam troszke bo przeciez to wszystko robie i juz nie wiem co jeszcze mam robic zeby nie katarzyc co dwa tygodnie....
No i juz miał problem do rana. Ja wyciszylam tel i poszłam spac. Ale nie ze specjslnie - po prostu powiedzieliśmy sobie normalnie dobranoc i czas na sen był dla mnie.
A tutaj rano 14 smsow o tresci mniej wiecej:
"Kochanie przepraszam za to ze bylem ostry. Nie chce byc nieprzyjemny dla mojego kochania. Usprawiedliwiam sie ze martwie sie o Ciebie. Ale to zadne usprawiedliwienie. Przepraszam Cie. Kocham Cie"
Czy On nie przegina?
Lenka nic tylko go Kochać
Lena83 lubi tę wiadomość
-
Ania84 no dobrze napisałaś !!!Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
nick nieaktualnyArienna wrote:2 kilo? chudziny, ja mam do zrzucenia z 20 a przynejmiej 15 a Wy tu z dwoma wyskakujecie.... jak mówiła moja babcia dwa kilo to dobra kupa z rana jest
Za to ból jest nie dozniesienia...nie mogę się ruszać, a wyść nie chce:p
Pozatym wbrew pozorom, trudniej zrzucić dwa kilo, niż 9 ...początki mojej diety były fenomenalne chudlam i chudlam...a teraz nic się nie chce ruszyc :p -
Misi@ wrote:Moja teściowa chce skolei wnuczkę, bo miala dwóch synów..już kupuje sukienki, bodziaki różowe i materacyk dla wnusi...ech i w weekend zapytała męża czy nie jestem już w ciąży
pewnie znów coś kupiła..wkurza mnie to!
a dziś imieniny męża i musimy do nich jechać na rodzinne spotkanie...muszę podjesc sobie trochę rogali to moze poczuje się lepiej!!!
Masakra! co za babka!
Moj tesciu za to mnie wkurzyl troche bo to stary osiol i musi inaczej niz inni robic. Bylismy w weekend u n ich i tesciowa sie bardzo ucieszyla ze jej mowimy ze to bedzie synek a potem razem wymyslalismy imie. Bedzie August ;P (krol Polski i ksiaze Saksoni ;P).
Potem przyszedl tesciu i mowimy mu ze juz wiemy jaka plec. A on, ze on nie chce wiedziec, chce miec niespodzianke. No soryyyy, ale jak ktos ma tu miec niespodzianke to my a nie on! Powinien sie cieszyc ze mu powiedziec chcemy a nie pieprzyc i wydziwiac ze on to chce sie pozniej dowiedziec. Wiec mu maz powiedzial, ze jak troche ruszy glowa to sam sie domysli bo skoro my juz mamy pewnosc to moze to tylko na jedna plec wskazywac.