My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Misia..ona nie ma wstdyu i to jest najgorsze jak niby omylkowo wyslala mi pensje za wrzesien zamiast za te uslugi to powiedziala mi tak : wie pani bo ja myslalam ze jak pani sie tak piekli o te 300 zl .. noto poprosilam pania ksiegowa bo przeciez macie do 10 stycznia miec wyplacone.. a ja jej mowie ale wysylalam eska ktora fv .. i nie chodzi tu o wynagrodzenie za nauke... a ta mowi ze widzocznie sie [pomylila ..najpierw mowi ze sama kazala jej przesalc pozniej ze sie pomylila .. klamie na kazdym kroku ;/
-
Misi@ wrote:hehe tylko ja mam z tym właśnie problem..m.in. dlatego piję nadczo ten ocet jabłkowy...ale na mnie nie działa :p
Za to ból jest nie dozniesienia...nie mogę się ruszać, a wyść nie chce:p
(mój tato też tak ma
) ale dzięki niebiosom od jakiegoś czasu jakoś nawet się udaje normalnie
-
nick nieaktualny
-
No to w kwestii odchudzania ....
Zjadłam juz od wczoraj 1/4 blachy placka ....
Ide robic obiad ...Ania_84, Anuśka, Misi@, cati, ara lubią tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualnyLena trzymaj się kochana, dacie razem radę przez to przejść, twój mąż chce współpracować a to już dużo. Wszystko powoli się wyjaśni.
Ania dobrze babsku napisałaś!!!
Arienna trzymam za Ciebie kciuki, żeby ta @ już przyszła a następna dopiero za 9 m-cy
Choco powiem tak: uj go to obchodzi? napyskowałabym aż by mu w pięty poszło
Mamy w tym cyklu porobić wszystkie badania + monitoring + hormony, póki co wszystko jest ok
u męża chyba maca zadziałała bo wyniki ma na prawdę ok jak na niego...
u mnie na razie hormony ok, pęcherzyk 15 mm w 10 dc, w piątek znowu badam hormony a w poniedziałek monitoring czy wszystko pękło
teraz 3 cykle stymulowane hormonami (trochę się tego boję) później hsg i 3 razy IUI i w końcu IVF
ech... chyba też kupie sobie takie majtki jak ma AniaAnia_84, choco lubią tę wiadomość
-
te z dziurkami
hihih
Marissith nie boj zabystymulkacja nie jest zla
a 15 mm na 10 dc to i tak nie jest zle ja przy stymulacji w 12 dc mialam taki
marissith, marissith, Misi@ lubią tę wiadomość
-
Lena83 wrote:No to w kwestii odchudzania ....
Zjadłam juz od wczoraj 1/4 blachy placka ....
Ide robic obiad ...
marissith, Lena83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:te z dziurkami
hihih
Marissith nie boj zabystymulkacja nie jest zla
a 15 mm na 10 dc to i tak nie jest zle ja przy stymulacji w 12 dc mialam taki
hihihi
ja to się boje, że później będę miała kumulacje, 10raczki czy co...Ania_84, Misi@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
polubilas az dwa razy te dziurki w majteczkach
hihi
spokojnie ..moze najwyzej beda blizniaki
zreszta lekarz widzi po badaniach np FSh i AMH czy isnieje duze ryzyko ciazy mnogiejj..tak mi to keidys tlumaczyli
marissith lubi tę wiadomość
-
marissith wrote:w ramach chuddingu jem marcepan z rumem i rodzynkami
odchudzam się od jutra...
od wczoraj chodze npon stop glodna
marissith lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:polubilas az dwa razy te dziurki w majteczkach
hihi
spokojnie ..moze najwyzej beda blizniaki
zreszta lekarz widzi po badaniach np FSh i AMH czy isnieje duze ryzyko ciazy mnogiejj..tak mi to keidys tlumaczyli
hahaha
ufff bliźniaki to mogą być ale więcej to już hardcoreok, uspokoiłyście mnie, bo przestraszyłam się tych hormonów strasznie...
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczynki!
Widzę, że Wy o odchudzaniu... cóż 2 kg małodacie radę
Lena, przetrwacie wszystko razembardzo się kochacie, a to najważniejsze
Pati, trzymam mocno kciuki za brata!
No i pozdrawiam wszystkie inne koleżanki w ten piękny listopadowy dzieńSłabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
laski, zastanawiam się nad tematem pracy magisterskiej na psychologi , tak owszem zapisałam się na studia i znów będę pisać pracę magisterską........... gdyby nie to że bardzo bym chciała zostać seksuologiem to bym nigdy nie wróciła na studia.... mianowicie zastanawiam się na praca na temat: niepłodność psychiczna- kiedy psychika utrudnia zajście w ciążę ... nie żartuję, temat obecnie mi najbliższy , co o tym myślicie? kurcze myślę że mega temat, żeby opisać co się dzieje w głowie takiej biednej kobietki która strasznie pragnie dzidziusia... mogłabym zrobić studium przypadku na własnej osobie.... chyba propo tego pomysłu zacznę pisać dziennik lub pamietnik
Asiula86, Ania_84, marissith, Anastazjaaa, ara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarissith wrote:w ramach chuddingu jem marcepan z rumem i rodzynkami
odchudzam się od jutra...
Arienna, Asiula86, marissith lubią tę wiadomość
-
Arienna wrote:laski, zastanawiam się nad tematem pracy magisterskiej na psychologi , tak owszem zapisałam się na studia i znów będę pisać pracę magisterską........... gdyby nie to że bardzo bym chciała zostać seksuologiem to bym nigdy nie wróciła na studia.... mianowicie zastanawiam się na praca na temat: niepłodność psychiczna- kiedy psychika utrudnia zajście w ciążę ... nie żartuję, temat obecnie mi najbliższy , co o tym myślicie? kurcze myślę że mega temat, żeby opisać co się dzieje w głowie takiej biednej kobietki która strasznie pragnie dzidziusia... mogłabym zrobić studium przypadku na własnej osobie.... chyba propo tego pomysłu zacznę pisać dziennik lub pamietnik
Pomysł dobry, tylko czy dasz radę to udźwignąć? Bo to mimo wszystko też trudny temat...
Ale jak się zdecydujesz, to myślę, że wszystkie możemy Ci jakoś pomóc
W każdym razie, ja na pewno mogę być jednym z Twoich studiów przypadkuWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 11:59
Arienna lubi tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0