My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:masakra...ja jestem baaardzo otwarta, ale az wypiekow dostalam ja sie ogolnie boje kupic wibratora Moj bardzo by chcial), bo stwierdzil, ze jak kupie to bede miala jednego tam..i drugiego w dupie...wiec troche sie boje...bedzie trzeba zaciski robic po 50-stce bo miesnie odbytu padna hahaha
Dziewczyny ja mam 27,5, ale bardziej sie czuje na 30, niz na 20...przyjmiecie?????!!!!!!!!!!
no ba! już jesteś w gronieweronika86, Iwka lubią tę wiadomość
-
Biedronka ty już nie świruj że nie wiesz .. bo trafiłaś , nie koniecznie musi to być kombinezon , chodzi ogólnie o to że to całe z koronki jak wzorkowe rajstopy.. jedno mam takie bardzo delikatne u gory jak gorset , połaczony z pończochami , drugi już bardziej extrim , ale wyszczupla, i wygląda na ciele jak tatuaz ..na facetach robi piorunujące wrażenie.. ogólnie to ja byłam okropnie zacofana w temacie, zawsze tylko nie ,nie nie.. po co , na co i dlaczego.. po 30 mi odbiło i pomyslałam że czas na eksperymenty i dobrą zabawę bo inaczej ,któreś z nas w końcu zaśnie w czasie łóżkowych zabaw i co?? nie żałuje , korzystamy z tego od święta ale to magiczne momenty . Dla mniej odważnych polecam małe dodatki , ja mam np też koronkowe rękawiczki takie długie aż do łokcia i też działają a to nic strasznego. Uczcie się dziewczyny , stara błysk_kotka wiecznie żyć nie będzie hahahahha
Modelka, celia, MalutkaEve, Ciapulinka, Andzia33, weronika86, Iwka, biedronka1982, Fedra, Jus1985 lubią tę wiadomość
"Gdy idzie o zachodzenie w ciąże , jajeczka kobiety są jak jajka na miekko, nigdy nie wiesz kiedy będą w sam raz" -
nick nieaktualny
-
Błysk_kotka - no prawie jakbyś moją garderobę opisywała Ja takie mam, wyglądają zarąbiście, ale prawda jest też taka, że do tego trzeba mieć bardzo dobrą figurę, bo jak inna bielizna potrafi coś ukryć/podreślić, tak taka siateczka nic absolutnie.
A oprócz tego - kilka gorsetów, kilka dziwnych strojów nie do opisania (zajmują dwie szuflady i jedną dużą półkę w szafie), zabawek całą szufladę upchaną po brzegi. Teraz muszę sobie kupić buty do łóżka, bo takich specjalnie na tę okazję nie mam, a by się czasem przydały, żeby zwykłych szpilek nie zakładać
I powiem tak - eksperymentujcie, dziewczyny, bo im lepszy seks, tym większe szanse.
Poza tym, jak mówiła moja mama - kobieta powinna być damą w salonie, artystką w kuchni i dziwką w sypialni!Blysk_kotka, MalutkaEve, celia, Ciapulinka, Katha81, Andzia33, weronika86, Iwka, Mili, biedronka1982 lubią tę wiadomość
-
Blysk_kotka wrote:po 30 mi odbiło i pomyslałam że czas na eksperymenty i dobrą zabawę bo inaczej ,któreś z nas w końcu zaśnie w czasie łóżkowych zabaw i co?? nie żałuje , korzystamy z tego od święta ale to magiczne momenty
Oj dobrze mówisz, chyba niektóre rzeczy jeszcze przerastają moją wyobraźnię, ale dojrzewam, dojrzewam do zastosowania czegoś
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MalutkaEve wrote:no umarłam hahaha
MalutkaEve, Katha81, Modelka, Andzia33 lubią tę wiadomość
"Gdy idzie o zachodzenie w ciąże , jajeczka kobiety są jak jajka na miekko, nigdy nie wiesz kiedy będą w sam raz" -
nick nieaktualnykobieta powinna być damą w salonie, artystką w kuchni i dziwką w sypialni!
GENIALNE !!!!!
Ja tez dojżewam do zabawek,,,chociaż ,,,jakoś nie czuję takiej potrzeby żeby z czymś eksperymentować, owszem super sexi bielizna to tak ... ale do reszty - może jeszcze nie ''dojrzałam'' podojrzewam z celiącelia, Modelka, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ale zgadzam sie z mama Modelki
moj maz chcial kiedys poekserymentowac w sypialni a ja mu powiedzialam zeby nie traktowal mnie 'przedmiotowo'
ale mnie namowil i sie poddalam no i bylo fajnie i teraz jak mamy ochote to 'pozwalam' sie traktowac 'przedmiotowo' a nasze fantazje sa zaspokojone a ja nadal jestem dama i artystka i najukochansza zonaAndzia33, Iwka, Fedra lubią tę wiadomość
-
Modelka wrote:Błysk_kotka - no prawie jakbyś moją garderobę opisywała Ja takie mam, wyglądają zarąbiście, ale prawda jest też taka, że do tego trzeba mieć bardzo dobrą figurę, bo jak inna bielizna potrafi coś ukryć/podreślić, tak taka siateczka nic absolutnie.
A oprócz tego - kilka gorsetów, kilka dziwnych strojów nie do opisania (zajmują dwie szuflady i jedną dużą półkę w szafie), zabawek całą szufladę upchaną po brzegi. Teraz muszę sobie kupić buty do łóżka, bo takich specjalnie na tę okazję nie mam, a by się czasem przydały, żeby zwykłych szpilek nie zakładać
I powiem tak - eksperymentujcie, dziewczyny, bo im lepszy seks, tym większe szanse.
Poza tym, jak mówiła moja mama - kobieta powinna być damą w salonie, artystką w kuchni i dziwką w sypialni!
Moj M powtarza to ciagle...dlatego mnie kocha juz 13 lat...umie sie zachowac jak trzeba, dobrze ugotowa potrafie a bzykac to musze codziennie...jakbym byla facetem....:)bzykalabym wszystko hahaha
Maximka to ja przeciez przeprosilam zly dzien mialam powaznie -
weronika86 wrote:Moj M powtarza to ciagle...dlatego mnie kocha juz 13 lat...umie sie zachowac jak trzeba, dobrze ugotowa potrafie a bzykac to musze codziennie...jakbym byla facetem....:)bzykalabym wszystko hahaha
Maximka to ja przeciez przeprosilam zly dzien mialam powaznie
DAMA NA SALONACH, MATKA W DOMU, DZIWKA W SYPIALNI....Andzia33, Modelka, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny