Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2013, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwka wrote:
    w wannie tez fajnie jest kapiel.gif

marzy mi się ciepła kąpiel z bąbelkami lampką wina...
    zaczekam na Lubego i chyba się skuszę :D w końcu zimno i trzeba się ogrzać :)

biedronka1982, Iwka lubią tę wiadomość

• Modelka Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwka wrote:
    No cieszę się 0dance3.gif i doceniam to co mam :)
    sponsoring? a myślałam że to tylko w filmach. No ale tupet gościu ma 036.gif

Hehe, nie tylko w filmach ;) Najpierw byłam oburzona, teraz się śmieję :) Moja współlokatorka ze studiów codziennie pytała mnie jak wracałam z uczelni "I co dzisiaj?" bo wiedziała, że śmieszniastych historii z facetami będę miała znów na pęczki. Takie typy przyciągałam, haha!

Dobrze, że teraz mam normalnego i kochającego ;)

zem3upjygjyf6uag.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2013, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Babeczki ... jakiś kiepski humorek mnie dopadł ... mężuś w pracy , na szczęście @@@ się kończy ... w przyszłym tygodniu wizyta u urologa i powinny być staranka ... zły nastroju znikaj ...

MalutkaEve, Modelka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2013, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maximka84 wrote:
    Hej Babeczki ... jakiś kiepski humorek mnie dopadł ... mężuś w pracy , na szczęście @@@ się kończy ... w przyszłym tygodniu wizyta u urologa i powinny być staranka ... zły nastroju znikaj ...

mnie te jakoś tak sobie, wcinam 674145z3sux6kvkm.gif i nOOdzę się...

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2013, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mili wrote:
    Muszę się do czegoś przyznać...z Wami jest mi dużo wesele, milej niż w "realu". Miałam dzisiaj telefon od dalekiego kuzyna tylko po to abym przyjęła do wiadomości, że znowu dostał podwyżkę 4 tyś. To już jego druga taka w przeciągu dwóch miesięcy, ale tak naprawdę to musi zostawić tę robotę, bo jego własna firma w tydzień przynosi mu tyle, co tam ma przez miesiąc. Planuje zakup pięknego apartamentu za tyle i tyle... i domu wczasowego za tyle i tyle. Miloner od 2 miesięcy...ale będzie na to potrzebował 2 lat. No to ja na to suuuper,że Ci się tak powodzi i zaproponowałam mu zakup "jakieś miejscówki" we Włoszech dla rodziny, ale chyba wyczuł, że się z niego nabijam. Czy niektórzy ludzie są tak bardzo smutni i zakompleksieni, że potrafią mówić tylko o kasie?
    Tu mi lepiej, wolę takie rozmowy, bądź tylko ciche przysłuchiwanie się.

znam takiego, potem bardzo mocno kopnęło go życie w tyłek bo zrozumiał, że najważniejszych rzeczy jak zdrowe dziecko nie kupi się za żadne pieniądze.

Mili lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2013, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MalutkaEve wrote:
    mnie te jakoś tak sobie, wcinam 674145z3sux6kvkm.gif i nOOdzę się...
    A ja znowu slone. Bekon rules! :-P

MalutkaEve lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2013, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    0what.gif

MalutkaEve - to wpadnij na winko lub coffe ... ;)

Zas weszłam na fb ... kolejna koleżanka urodziła ... zdjęcia daje, małego, puchatego dzieciaczka ... i weź się tu człowieku wyluzuj, nie myś, nie przejmuj się ... nie da się po prostu się nie da ... niewiem.gif

vanessa, Katha81, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2013, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...nic tylko ... 0suicide.gif

Katha81 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2013, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...a jak nie siebie to te wszystkie przechwalające sie na fb naszych klasach itp ... dziećmi 0shoot.gif

wiem wiem wiem, przemawia przeze mnie - przyznajcie - UZASADNIONA zazdrość i bezradność ...

Katha81 lubi tę wiadomość

• Modelka Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maximka, co to za czarne myśli! Koleżanka ma ślicznego pulchnego bobaska, Ty też będziesz miała :)

zem3upjygjyf6uag.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2013, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobrze że nie mam fb :)

piję mleczko :) zamiast winka :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2013, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Da sie. Codziennie patrze w pracy, jak kolezance rosnie brzuch i nie zazdroszcze tylko ciesze sie razem z nia! :-)

Katha81, Jus1985 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2013, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Modelka wrote:
    Maximka, co to za czarne myśli! Koleżanka ma ślicznego pulchnego bobaska, Ty też będziesz miała :)

żeby to jedna miała ... wiem ale mnie juz kurwica bierze, po prostu ...

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2013, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedronka1982 wrote:
    Da sie. Codziennie patrze w pracy, jak kolezance rosnie brzuch i nie zazdroszcze tylko ciesze sie razem z nia! :-)

no ja tak nie potrafię, niestety ... oczywiście że źle nikomu nie życze, no ale jakoś w srodku żal :(

weronika86 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2013, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Echhh z reszta nieważne, mam gorszy dzień.
    Nie bede Wam psuc humoru, sorki za poprzednie wpisy ;)

Idę przed TV , odmulę troche mózg... miłego wieczorku dla Was ...

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2013, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trzeba się cieszyć, że dziewuchy w ciąży chodzą, a wtedy dobra energia przypłynie i do nas :D

biedronka1982, Makak, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2013, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MalutkaEve wrote:
    trzeba się cieszyć, że dziewuchy w ciąży chodzą, a wtedy dobra energia przypłynie i do nas :D

Ommmmmmmmmm
    Ommmmmmmmmm
    Ommmmmmmmmm

Plyn energio!

MalutkaEve, ulek lubią tę wiadomość

• Makak Ekspertka

Wysłany: 19 września 2013, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maximka84 wrote:
    Echhh z reszta nieważne, mam gorszy dzień.
    Nie bede Wam psuc humoru, sorki za poprzednie wpisy ;)

Idę przed TV , odmulę troche mózg... miłego wieczorku dla Was ...
    Znam to. Każda z nas tak czasami ma, trzeba przeczekać ;) a lepszy humor sam przyjdzie!

weronika86 lubi tę wiadomość

20110812580114.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mili wrote:
    Muszę się do czegoś przyznać...z Wami jest mi dużo wesele, milej niż w "realu". Miałam dzisiaj telefon od dalekiego kuzyna tylko po to abym przyjęła do wiadomości, że znowu dostał podwyżkę 4 tyś. To już jego druga taka w przeciągu dwóch miesięcy, ale tak naprawdę to musi zostawić tę robotę, bo jego własna firma w tydzień przynosi mu tyle, co tam ma przez miesiąc. Planuje zakup pięknego apartamentu za tyle i tyle... i domu wczasowego za tyle i tyle. Miloner od 2 miesięcy...ale będzie na to potrzebował 2 lat. No to ja na to suuuper,że Ci się tak powodzi i zaproponowałam mu zakup "jakieś miejscówki" we Włoszech dla rodziny, ale chyba wyczuł, że się z niego nabijam. Czy niektórzy ludzie są tak bardzo smutni i zakompleksieni, że potrafią mówić tylko o kasie?
    Tu mi lepiej, wolę takie rozmowy, bądź tylko ciche przysłuchiwanie się.

No ja niestety takich w Anglii non stop spotykam...gowno mial, gowno widzial, ale juz po miesiacu za granica...wszystko ma, wszystko co tylko mozna miec... ( sie naslucham u siebie w studiu..) raz jak mialam zly dzien i nie wytrzymalam...gosc nawijal, nawijal i chyba kurcze czekal na nasze reakcje, albo oklaski, nie wiem kurwa...czekalismy az sie chlop wygada...w koncu nie wytrzymalam: sluchaj, nie obraz sie, ale co to mnie gowno obchodzi co ty masz??? ja tez mam i sie nie chwale. Nie czyni cie to lepszym czlowiekiem...mozesz tym zainponowac swoich napompowanym kolegom, ale pustym laskom a mi raczej nie....wogole wszyscy tylko mojego lubia a Weronika to wredna franca :)
    Czasami zastanawiam sie jak takie osoby wychowuja swoje dzieci? Pieniadze sa wazne w tym swiecie, ale nie najwazniejsze....
    Niestety ta postawa jest bardzo popularna...nie musze daleko szukac...jeden taki okaz mam za sciana- tescia.!
    Dom nasz- nie jego...a on chwali sie w pracy, ze jego...psy tez jego i wogole kurwa wszystko jego ;) masakra...

Modelka, Mili lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • MILA Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to ja dołączę tu do Waszego grona ;-)
    Za miesiąc kończę 33 lata ..... więc chyba się nadaję :-)

Weronika - Z teściami to różnie bywa - wiem bo mieszkamy w jednym domu, my na górze oni na dole. Także wiem coś o tym. Chciaz w sumie nie mam źle. Prędzej mnie teściowa wk...... niż teść, ale jakoś żyjemy :-)

Andzia33 lubi tę wiadomość

f2wlwn15lxmguqd1.png
‹‹ 29 30 31 32 33 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ