My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCiapulinka wrote:Zdjęcia na fb to pikuś przy wizycie u takiej świeżo upieczonej mamy... czeka mnie taka, bo kumpela tydzień temu urodziła -już zbieram siły, żeby się nie poryczeć

ja też odwiedzam swoje koleżanki - świeże Mamusie
i cieszę się razem z nimi, naprawdę 
i dobra energia przypływa do mnie
tylko patrzeć jak w przyszłym roku wszystkie będą odwiedzać mnie
maximka84, biedronka1982, Andzia33, Fedra, Mili lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCiapulinka wrote:Zdjęcia na fb to pikuś przy wizycie u takiej świeżo upieczonej mamy... czeka mnie taka, bo kumpela tydzień temu urodziła -już zbieram siły, żeby się nie poryczeć

...trzymaj się...
pomyśl, że Ty też kiedyś będziesz Mamą ... no kurde - wszystkie będziemy !!!
Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalutkaEve wrote:ja też odwiedzam swoje koleżanki - świeże Mamusie
jestem za - w przyszłym roku MY przyjmujemy gości !!! My i nasze maleńkie cuda ...
Blysk_kotka, MalutkaEve, Fedra, Makak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MalutkaEve wrote:ja też odwiedzam swoje koleżanki - świeże Mamusie
Mnie ostatnio koleżanka zaprosiła na tzw, "wąchanie noworodka"
Ponoć kobiece organizmy reagują na specyficzną woń niemowlaków i zaczynają się bardziej hormonalnie na ciążę nastawiać 
Pewnie to kategoria pomiędzy yeti a ufo, ale poszłam i wąchałam

MalutkaEve, biedronka1982, Fedra, Anoolka, Makak, Mili, Jus1985, ulek lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Baaaa, oczywiście wzdłuż i wszerz

Kochana jak natura taka nieskora do współpracy, to ja się wszystkiego chwytam
A zatem - ziółka, brak nadmiernego aerobiku w fazie lutealnej, słynne nogi do góry, wąchania itp. 

Nie, nie rozmawiałam o tym z psychiatrą ... jeszcze
maximka84, biedronka1982, Andzia33, Fedra, Anoolka lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycelia wrote:
hahaahahahahahahhahahahahahahaha, jesteście meeeega
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnynie wiem jak to jest z tymi nogami, ale mi ciocia ostatnio mówiłą - mam fają ciocię ... coś gadałyśmy o ciąży itp, i mówie jej no ciociu jakoś nie wychodzi a ona mi mówi tak : ''Twoja mama też jak się starała to kazałam jej poduszkę pod tyłek po stosunku położyć ... i zaszła z Toba w ciążę''

Tak że ja już sama nie wiem
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymaximka84 wrote:nie wiem jak to jest z tymi nogami, ale mi ciocia ostatnio mówiłą - mam fają ciocię ... coś gadałyśmy o ciąży itp, i mówie jej no ciociu jakoś nie wychodzi a ona mi mówi tak : ''Twoja mama też jak się starała to kazałam jej poduszkę pod tyłek po stosunku położyć ... i zaszła z Toba w ciążę''

Tak że ja już sama nie wiem
to wszystko w głowie siedzi
-
nick nieaktualny
-
he he he i ja potwierdzam ze trzymanie nóg w górze to mit

w cyklu w którym zaszłam były to tylko dwa szybkie numerki po których od razu poszłam do kibelka na siku a potem do wanny pod prysznic więc jak widać moze to i w głowie siedzi
a co wąchania noworodka no cóż kiedy urodziła sie moja chrześnica chwilę potem dowiedziałam się ze jestem w ciaży a nosiłam ja w sumie na rękach drugi dzień po urodzeniu więc możliwe ze coś na rzeczy jest
tylko gdzie tu teraz noworodka znaleść który da się obwachać
MalutkaEve, Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi