My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCiapulinka wrote:Zdjęcia na fb to pikuś przy wizycie u takiej świeżo upieczonej mamy... czeka mnie taka, bo kumpela tydzień temu urodziła -już zbieram siły, żeby się nie poryczeć
ja też odwiedzam swoje koleżanki - świeże Mamusie i cieszę się razem z nimi, naprawdę
i dobra energia przypływa do mnie
tylko patrzeć jak w przyszłym roku wszystkie będą odwiedzać mniemaximka84, biedronka1982, Andzia33, Fedra, Mili lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCiapulinka wrote:Zdjęcia na fb to pikuś przy wizycie u takiej świeżo upieczonej mamy... czeka mnie taka, bo kumpela tydzień temu urodziła -już zbieram siły, żeby się nie poryczeć
...trzymaj się... pomyśl, że Ty też kiedyś będziesz Mamą ... no kurde - wszystkie będziemy !!!Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalutkaEve wrote:ja też odwiedzam swoje koleżanki - świeże Mamusie i cieszę się razem z nimi, naprawdę
tylko patrzeć jak w przyszłym roku wszystkie będą odwiedzać mnie
jestem za - w przyszłym roku MY przyjmujemy gości !!! My i nasze maleńkie cuda ...
Blysk_kotka, MalutkaEve, Fedra, Makak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MalutkaEve wrote:ja też odwiedzam swoje koleżanki - świeże Mamusie i cieszę się razem z nimi, naprawdę
tylko patrzeć jak w przyszłym roku wszystkie będą odwiedzać mnie
Mnie ostatnio koleżanka zaprosiła na tzw, "wąchanie noworodka" Ponoć kobiece organizmy reagują na specyficzną woń niemowlaków i zaczynają się bardziej hormonalnie na ciążę nastawiać
Pewnie to kategoria pomiędzy yeti a ufo, ale poszłam i wąchałam
MalutkaEve, biedronka1982, Fedra, Anoolka, Makak, Mili, Jus1985, ulek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Baaaa, oczywiście wzdłuż i wszerz
Kochana jak natura taka nieskora do współpracy, to ja się wszystkiego chwytam A zatem - ziółka, brak nadmiernego aerobiku w fazie lutealnej, słynne nogi do góry, wąchania itp.
Nie, nie rozmawiałam o tym z psychiatrą ... jeszcze
maximka84, biedronka1982, Andzia33, Fedra, Anoolka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycelia wrote:
hahaahahahahahahhahahahahahahaha, jesteście meeeegaMalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnynie wiem jak to jest z tymi nogami, ale mi ciocia ostatnio mówiłą - mam fają ciocię ... coś gadałyśmy o ciąży itp, i mówie jej no ciociu jakoś nie wychodzi a ona mi mówi tak : ''Twoja mama też jak się starała to kazałam jej poduszkę pod tyłek po stosunku położyć ... i zaszła z Toba w ciążę''
Tak że ja już sama nie wiem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymaximka84 wrote:nie wiem jak to jest z tymi nogami, ale mi ciocia ostatnio mówiłą - mam fają ciocię ... coś gadałyśmy o ciąży itp, i mówie jej no ciociu jakoś nie wychodzi a ona mi mówi tak : ''Twoja mama też jak się starała to kazałam jej poduszkę pod tyłek po stosunku położyć ... i zaszła z Toba w ciążę''
Tak że ja już sama nie wiem
to wszystko w głowie siedzi -
nick nieaktualny
-
he he he i ja potwierdzam ze trzymanie nóg w górze to mit
w cyklu w którym zaszłam były to tylko dwa szybkie numerki po których od razu poszłam do kibelka na siku a potem do wanny pod prysznic więc jak widać moze to i w głowie siedzi
a co wąchania noworodka no cóż kiedy urodziła sie moja chrześnica chwilę potem dowiedziałam się ze jestem w ciaży a nosiłam ja w sumie na rękach drugi dzień po urodzeniu więc możliwe ze coś na rzeczy jest
tylko gdzie tu teraz noworodka znaleść który da się obwachaćMalutkaEve, Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi